173

Умберто Тоци

преди 8 месеца

Скоро и по-скъпа вода.

172

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 177 : Успех с камъните срещу бодигардове и жандармеристи с огнестрелно оръжие и бронежилетки. Нещо по-умно няма ли да измислиш?

171

ХАХАХААХХ!

преди 8 месеца

Айде, честито подмяна!

170

евроталибани

преди 8 месеца

ко стана евро-талибани и *** ***, уморихте ли Русия от глад?*** на запада уж щяхте до 1 година да уморите руснаците от глад и студ?!Тариф на электроэнергию, дифференцированный по двум зонам суток 5.50 руб за 1 кВт.ч дневная зона (с 7 до 23 часов) 2.09 руб за 1 кВт.ч ночная зона (с 23 до 7 часов) По днешния курс на рублата = 0,019 Български лева,това прави 0,10 лв за 1 кВт.ч дневная зона (с 7 до 23 часов) 0,04 лв за 1 кВт.ч ночная зона(с 23 до 7 часов

169

Анонимен

преди 8 месеца

Без АЕЦ няма евтин ток! Сега ще го разберете по трудният начин. Едно време "тъпите" комунистите си бяха направили сметката - 2 атомни централи и ставаме независими! Сега чакайте на слънцето и на вятъра щом толкова ви е акъла. На това му се вика да замениш кон за кокошка!

168

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

честито кирчовци и кокорчовци - евроатлантици, честито да ви е! От страна износител на ток - супер евтин ток, ще станем вносител на супер скъп турски ток! Продават реактори, не строят Белене - все американо продажни политици, като кирчовците, тагаревците, кокорчовците и мравоядите - все *** ниедна! Народе ?????

167

Анонимен

преди 8 месеца

с 40 % ама когато е лято и потреблението е ниско. Зимата очаквайте по-скъп ток с минимум 200 %. Ама това не го казват, защото още сега народът ще ги погне с камъни!

166

Анонимен

преди 8 месеца

До жорето 174 : Ще се учудиш. Действащите в света икономически теории са две - трудовата (на Маркс), и теорията на пределната полезност (на Смит). И до ден днешен студентите по икономика държат изпит и на двете, въпреки, че едната не се прилага.

165

gogo

преди 8 месеца

Елче ***, не ти искам съобщенията - препълни ми кутията с глупости

164

жорето

преди 8 месеца

А дедо МАРКС е много труден за четене, разбирачите тук едва ли са успели да прочетат и заглавията

163

жорето

преди 8 месеца

И ДАНС ще ме подкрепи

162

до 161

преди 8 месеца

Не знам и аз какво им се обяснявам, ама си повече от прав. От 9 кладенеца вода ще извади да обясни кое как не можело, не ставало, не се правело. Иначе диванен експерт. Нищо не е опитал или направил.

161

жорето

преди 8 месеца

Тия не протести, с оръжие трябва да ги свалим, призовавам всички на борба

160

gogo

преди 8 месеца

И къде е ГЕПИ в цялата сглобка - ореваха орталъка за 3-те лева за бензин, сега нерде Делян Добрев, нерде Стамбул. Кротуват като мишки откак се върна Божков

159

Анонимен

преди 8 месеца

Едно от нещата, които със сигурност ще предизвикат протести и анархия е цената на тока. Всички помним какво се случи преди няколко години.

158

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 168 : продължение : според Маркс стойността на продукцията се определя от вложеният труд, а работника получава според нуждите си. Това е отречено. Сега сме по теорията на Смит - стойността на продукта се определя от пазара (търсене и предлагане), а работника получава според ПРИНОСА си. Така че - безплатният обяд свърши през 1989. Сега ако искаш 40% увеличение, ще трябва да увеличиш своят принос с 50%.

157

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 168 : Бачкането като луд беше по времето, когато бяхме по Марксистката трудова теория - че труда дава стойност. Тази свърши. Сега не трябва да бачкаш като луд, а да бачкаш нещо, което други луди биха платили скъпо. Вече минаха 30 години, Маркс е отречен, време е да заживеете в 21ви век.

156

българина

преди 8 месеца

не съм чул сащ да се натискат да изравняват цената на горивата с тези в ЕС...... в Румъния тока за бита е около 1 долар, СЕГА! имаме едно конкурентно предимство и ЕС се постара, но пък който гласува за партиите на Посолството не искам да се оплаква

155

малко е

преди 8 месеца

400 процента трябва за овчите глави бълхарски и пак ке викат Уръъъъ

154

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименНачалник, все даром било. Бачкаш кат луд и накрая даром било. Че намали си разходите за да можеш да си плащаш достойни заплати