9

реалист

преди 8 месеца

само ше се изсмея , хахаха

8

Касетъчни с уран.

преди 8 месеца

Медведев плаши гаргите.

7

Анонимен

преди 8 месеца

за уса не е война ако няма жертви на тяхна територия, затова обръща света с главата надолу. няколко хиляди омрели каторжници биха я изкарали от дълбокия зимен сън. от друга страна отговора им ще събуди и злобното джудже в мизерни руски к-ф. и тъй като сме по средата може и ние да намажем топла зима с няколко хиляди градуса отгоре:)))

6

Анонимен

преди 8 месеца

Ядреното сдържане е бита карта. Никой вече не се страхува да умре, и най вече безсмъртните милиардери. Затова са обезумели и продължават с ескалацията на войната в Украйна. Няма да се озаптят, докато не видят гъба от прозореца си.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Алкохолика да внимава, че доста американски висши военни ги сърбят ръцете да им се даде свобода на действие, да изсипят цялата американска военна мощ върху Расиа! Тогава ще види кон боб яде ли, още повече че за разлика от руснаците които се хвалят с всяка ръждавейка, американците имат тайни разработки, за които вaтeнките дори и нямат представа на какво са способни

4

Медведчо

преди 8 месеца

Аз и моят приятел Путин ще разпалим Първата световна ЛГБТ+-*/ война!

3

Анонимен

преди 8 месеца

този е напълно луд...

2

Хахаха

преди 8 месеца

Това нещо няма да бъде простено дори от републиканците. Този ще бъде ликвидиран по нареждане на Путин, защото едно е да обиждаш Байдън, съвсем друго е да заплашваш американците с ядрено и биологично оръжие. Също така индиректно си призна, че Русия стои зад атентатите от 11ти Септември.

1

Б.Дали

преди 8 месеца

Пияяяян за кой ли път убийствето пиян....