51

Анонимен

преди 8 месеца

Гледах нашите национали,които са според мен пълна скръб.Техните пасове отиваха при играчите на Черна гора.Златна възможност им се отдаде с единадесетте метра,която попиляха.

50

42

преди 8 месеца

НациоНУЛИТЕ.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Много положения изпуснахме, може би 4-5, но си трябват и умения. Не може само на късмет да се разчита. А Кръстаич да си ходи. Най-добре би било Перуци да сложи или Пламен Марков начело на Националния, или Кокала. А най-добре цялото ръководство на Футболния съюз да се махат барабар с никаквеца Лечков.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Мхм.Дъно.Това е,защото всичко е платено.Едно време са ходели по училищата да търсят таланти,а сега трябва да си плащат тренировките.

47

Радослав

преди 8 месеца

Мисля, че футболистите ни просто са в грешният турнир. Мястото им е в параолимпийските игри, там може и да се преборят за предпоследно място!

46

Чорбаръ

преди 8 месеца

С тези играчи това е максимум.цяло полувреме с човек повече и да паднеш в последната минита това е карма,проклятие.Щом Дърводелев ни е топ нападател как да стане?Липсва индивидуална класа и без положения противника вкарва голове,колкото му трябват.В последния мач ако на някой му трябва голова разлика ще.паднем с 10 на хич.Перуци дай я тая Оставка не ни измъчвай повече.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Колко отморяващо е да гледаш полянка със зелена трева и някакви дървета с фланелки наоколо.Пълен релакс.

44

тагаренко

преди 8 месеца

това е б отбора, важното е , че вчера направихме равен с Англия. Слава Украине

43

да

преди 8 месеца

тия лъвове даже и котки не са вече, и плъхове да им излязат ще ги бият!

42

Дон Перуци

преди 8 месеца

Пускай Преслава

41

Василев

преди 8 месеца

В този живот всяко нещо си има логика!Когато сечеш гори близко до населени места, не си почистил дерета и реки, тогава идват концентрирани валежи и става потоп и казваш климата е виновен и старата канализация!Същото е с футбола, мафията завладя футбола и 30 години, пере пари, върти хазарт и черно тото,наркотрафик и контрабанда,измами с ДДС, само парадира, тогава идва резила по европейските терени и викаш треньора е виновен или БФС!Ами не са това причините селяни прости??Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!

40

ХИЧО

преди 8 месеца

Така ще е докато гнусната перука не изчезне.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Десподов беше дупката на отбора с нищо не се отличи с изключение на пропуснатата дузпа.Щом пенсьонера Делев ,влезе и съживи нападението сметайте другите колко са зле!

38

Сенеката

преди 8 месеца

Не знаех ,че е имало мач...Абе защо не пускат в игра тиквата ...той е виден голмайстор ...на мач вкарва по няколко гола...

37

4ти в света ли?

преди 8 месеца

От 15години всички квалификации завършваме 4ти в групата.Четвъртият в света Боби Михайлов,добре ни подреди.За сведение на полуфинала през 1994година Михайлов инкасира4гола за едно полувреме.

36

van zant

преди 8 месеца

Играха сърцато ама гламаво. Тези толкова могат,нещо като моля не убивайте пианиста ,той толкова си може. Погледнете държавата и футбола ни. Не си ли приличат като две капки вода???

35

Разграждане

преди 8 месеца

с този перуко перуков и селските му подчинени ни биха с малко дори! който ни хвани ни праска яко евала! и онзи селянннин Лечков да се скрие в някое село и да си стои там!

34

Добруджанец

преди 8 месеца

БФС на Б. Михайлов = Министерски съвет на Б. Борисов. Единия провали футбола, а други Р България.

33

Анонимен

преди 8 месеца

По -слаб национален отбор България никога не е имала ,дори преди 100години.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Веднага да си сменят името. Не искам да ни излагат пред цял свят с името България. Да си се кръщават ФК Перукан и да си падат от който искат.