86

Анонимен

преди 1 година

През 2026 г. САЩ ще се оттеглят от Европа! Не по-късно от 2028-29 г. ЕС ще се разпадне!

85

Анонимен

преди 1 година

79- АЗ И МОИТЕ БЛИЗКИ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАМЕ ОТ ГЕЙ ПАРАДИ- ХОДИМ В ЕС ДА РАБОТИМ А НЕ В КОМИ И ЕВРАЗИЯ.

84

Анонимен

преди 1 година

До 84 т.е. пак се опитват да откраднат от САЩ и Китай някаква технология. Защото те нищо немогат да измислят сами. Термоядрен синтез вече беше направен в САЩ. русиа очевидно пак не знае къде се намира с технологията:)))

83

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

82

Анонимен

преди 1 година

След като приключи с ужасната горивна зависимост от Русия, Германия веднага стана силно зависима от руските торове. Ако по-рано Германия внасяше около пет процента от необходимите торове от Русия, сега те са почти 20, защото стана изключително скъпо да ги произвеждаме сами. Отказвайки се от руския газ, Германия в крайна сметка увеличи покупките си на торове от Русия с 334%.

81

Анонимен

преди 1 година

Летете с "Аерофлот", защото немският влак изглежда вече е заминал.

80

Анонимен

преди 1 година

АЗ САМО ДА ПИТАМ- АКО РЕШИТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ДА ПОМОГНИТЕ НА БЮДЖЕТА СИ КЪДЕ БИХТЕ СТОТИЛИ ТОВА- В ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ ИЛИ В РАША И КИТАЙ.

79

Анонимен

преди 1 година

В Германия екоаткивисти от Stop Oil блокираха движението в Берлин и големите градове. ЕС минава на тротинетки и колелета, и на електрически коли, по 200 хил евро, а може и по 1 милион да станат както са тръгнали цените на лития и металите.

78

Анонимен

преди 1 година

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

77

Анонимен

преди 1 година

До 78 русия НЕ е и никога няма да бъде първа Европейска икономика:)) Тя е бензиноколонка, без НИКАКВА икономика. Дори арабите имат вече икономика от тях вече. Тея са бай никой в икономиката.

76

Анонимен

преди 1 година

Изпълняват те условия колкото могат, пък после и Урсулата ще помогне, както обеща на Кирчо.

75

Анонимен

преди 1 година

Двоен удар. Търговските запаси от петрол в САЩ са намалели с 34 милиона барела от средата на юли, според Администрацията за енергийна информация. Това създава недостиг на пазара и повишава цените. Запасите от петрол и петролни продукти в САЩ са важен показател за цените на световния пазар. Освен това отново се намесиха най-големите износители Русия и Саудитска Арабия които удължиха безпрецедентното едностранно съкращаване на производството на нефт.

74

Анонимен

преди 1 година

До 74 Засилила се тя към киселото зеле и опашки за храна. Нищо не се е засилило. Ден след ден бедният и изпадат в по тежка изолация. Скоро ще забравят на всички орккиии да пътуват в Европа. Ще изгинят там в монголските степи:))

73

Анонимен

преди 1 година

90те години Русия беше пред изчезване. Тотална разруха, никаква надежда. Днес Русия е първата европейска икономика.

72

МЕРСИ НЕЩА МИЗЕРИЯ

преди 1 година

РАШКИТЕ СА БЕЗПОРНО СИЛНА ИКОНОМИКА, НО ПО РЪСТ НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/ПО ООН/ Е НА 60/70 МЯСТО, КИТАЙ НА 80МЯСТО, КУБА НА 83 МЯСТО

71

Анонимен

преди 1 година

Слугата на чужденците Асенчо иска насила да ни вкара в еврозоната,за да може да плащаме чужди заеми и да ограбят спестяванията на българските граждани.Завидяли са ни,че ходим по почивки.Искат ние да сме бедни.

70

Анонимен

преди 1 година

Редица индустрии в Европа просто бяха затворени, главно енергоемки химически заводи за производство на минерални торове и други. Редица производства бяха преместени от Европа в САЩ, а не в Китай, и няма да се върнат, защото има по-добър инвестиционен климат и условия за по-нататъшна работа. Една реиндустриализация на Европа ще доведе до много по-рязък скок на газта и нефта, затова никой повече няма да инвестира в Европа.

69

Анонимен

преди 1 година

Въпреки безпрецедентния санкционен натиск от Запада в началото на СВО, руската икономика не се срина, а се засили по редица начини. За кратко време се промени структурата на икономиката и започна преходът към по-голяма степен на диверсификация. За голяма изненада на запада, оказа се, че руската икономика има висока степен на устойчивост на такива мащабни външни шокове.

68

Анонимен

преди 1 година

До 63 ти чупиш рекорд по тъппотияя:)) винаги може да хванеш самолета и да отидеш да живееш някъде из "брикс" ? Както милиони българи живеят в Европа и си я харесват:))) Покажи и ти,че харесваш наистина брикс, иначе си само един тиквениккк нищо друго :)))

67

Евтини пелмени

преди 1 година

Със 100 долара пенсия и евтини пелмени, расиюшка излезе на 5 то място в света. Значи ако вдигнат пенсиите още с 10 долара или пък намалят пелмените още, ще станат първи. Ура друзя!