35

Анонимен

преди 8 месеца

А ЕВРАЗИЙСКИО СОЮЗ УТЕЧЕ В КАНАЛА... КВОТО ЗАХВАНЕ РУЗИЯ, ТАКА СТАВА. И СИВ ДОТАМ ГО ДОКАРА.

34

Анонимен 8

преди 8 месеца

Искате промяна имате я Сега щяхме да сме в Еврозоната заедно с Хърватия бяхме но промени юмруци Мутри Служебни вече 3 год управляват ето ви промените радвайте и се

33

Анонимен

преди 8 месеца

TOGAZ KVO EVRO KYV SCHENGEN NORMALNI LI STE???MI SCHTO SME ROBI V ES A??????KVO PRAVIM TAM???TO V TURSKO IMAXME POVECHE PARI I SVOBODI MOLQQQ

32

Анонимен

преди 8 месеца

А КВО СТАНА С ЕВРАЗИЙСКИЯ СОЮЗ? НЕЩО НЕ ЧУВАМ НАПОСЛЕДЪК НИЩО... ДА НЕ СТАНА КАТО СИВ...

31

Анонимен

преди 8 месеца

До 21 - Да видим, т.нар. "кравари" в България, са 90% бившки ДС или деца на ДС/БКП/БСП, в политиката. Масово се завръща тоталитарния и феодален строй, характерен за републиките под руско влиюние, особено по малките населени места. Прецеднта, заедно с голяма част от администрацията са русофили, жизнени индустрии като Лукойл и АЕЦ са под контрол на руснаците и без сериозен надзор... но не, тука няма русофили и те нямат влияние.

30

Анонимен

преди 8 месеца

АВЕ ДРУГАРИ ОТ БСК, МИ ВДИГНЕТЕ СИ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА, ВКАРАЙТЕ СИ В ПРЕДПРИЯТА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ДЕ!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Глобалната стратегия която беше договорена на световният икономически форум е за намаляване на световното население чрез глад,кризи и болести. Големите началници са решили че най късно до 2050г. трябва да се ликвидира частната собственост и всички хора да са държавни купони. Правителствата ще дават на хората и специални наркотици и антидепресанти с които ще правят всички щастливи. Няма да има нужда да притежавате нищо, нито да работите и ще сте много щастливи.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Съветник на комунистическия БСК, фрашкан с руски олигарси, ясно...

27

Анонимен

преди 8 месеца

България и Румъния са задни двор на Европа. Тук европейците си изхвърлят старите коли, старата техника, старите дрехи. В ТЕЦовете се горят Италински и Френски битови отпадъци. Негодната и застояла храна се препакитира и се продава на двойна цена в Лидъл Кауфлан и Била в България и Румъния. Затова ни държат в ЕС, но никога няма да позволят да стигнем средноевропейския стандарт на живот. Никога няма да сме равноправен член на ЕС

26

Йордан

преди 8 месеца

Нормално е да сме последни. Ние не искаме еврото, не искаме в Шенген, не искаме ГЕРБ, не искаме пътища и инфраструктура, не искаме да ни е хубаво.

25

Анонимен

преди 8 месеца

АВЕ ЩО СЕ СРАВНЯВАМЕ С ЕС, АЙДЕ СРАВНИ НИ С РУЗИЯ? ДА МЛЪКНЕ ТАЯ КОПЕЙКА ТУК ЗАСРАМЕНО... ЧЕ ТАМ МИН. ЗАПЛАТА Е 290 ЛВ! ИНАЧЕ РЕВЕ ОТ ЕС! ЩО НЕ РЕВЕШ ЗА БЕДНИТЕ РУЗНАЦИ?

24

Анонимен

преди 8 месеца

ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ИМАЛИ СПАД ХАХАХ ТЕ 100 Г ДА ИМАТ СПАД, ПАК НЯМА ДА ГИ СТИГНЕТЕ ВИЕ ОТ АЗИАТСКИТЕ СТЕПИ!

23

Анонимен

преди 8 месеца

АБЕ ЩО НЕ КАЖЕШ ЗА ЦЪФТЕЖА НА РУСИЯ, КАТ Е ТОЛКОЗ ЗЛЕ В ЕС?

22

Анонимен

преди 8 месеца

ДРУГАРЮ, ВИЖДАМЕ В МОМЕНТА КАКВО ТИ СЕ СЛУЧВА, КОГАТО НЕ СИ В ЕС И НАТО... НЕ С Е ПОТИ ЗАЛУДА...

21

Анонимен

преди 8 месеца

До #12, какви русофили намесваш тук, бре кра ту но про с та ? И на децата от детската градина им е ясно, че сме ли. за.чи на краварите . Защо дойдоха тук толкова техни военни, нима да ни пазят? Пазят нашите управници, да не ги свалим от власт, че ще им спре кранчето на краварите с парите, които получават от тук. Колко милиона вече заминаха, ей-така, за нищо, към краварника, имаш ли си на идея? И ще продължават да заминават, с тези продажни управници .

20

Анонимен

преди 8 месеца

Европейското БВП също върви надолу. Икономиките на Германия и Франция имат спад последните 3 месеца. Няма как при ликвидирана индустрия и демографска криза да има силни икономики. Европа просто приключи своето развитие и тук нататък ще върви само надолу. Следващите са САЩ, и Азиатските държави. Китайците също ги чака голяма криза.

19

Възраждане

преди 8 месеца

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!!

18

някой си

преди 8 месеца

И пак БВПто ни е по-високо от това на Русия.

17

Анонимен

преди 8 месеца

От ЕС нарочно държат България и Ромъния бедни. Ние сме втора категория хора за западняците.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До 14... Само дето не сме точно член, а сме седнали върху него..