207

Веско

преди 9 месеца

Абе, вие къде очквате да отиват тези води?

206

Анонимен

преди 9 месеца

На Харманите в Созопол същата работа. Бурята отми пясъка и зейна тръбата, по-смръдлива и от сярата в пъкъла! Време е разкриване на всички безобразия по Бетономорието и съд за кметовете-феодали и архикрадци.

205

Анонимен

преди 9 месеца

ами хайде сега да видим, кметове, собственици на хотели, разни ми ти там РЗИ-та, да видим кой ще осъдят затова, че съзнателно заразяват и разболяват плажуващите ?

204

ГНЕВЕН

преди 9 месеца

Ако някой почтен активист на Зелените или на друга организация направи карта на заустените реки и дерета, и на тръбите които вливат фекалии в морето ,ще се очертае една страшна картина.Аз лично знам поне десетина отходни тръби и поне още толкова заустени реки и дерета само от Приморско до Ахтопол.С просто око се виждат вливанията на каналните води.Но никой не смее да напише и ред за това безобразие.Никой!

203

Stan

преди 9 месеца

Явно не са ставализа министри. Гледат много от високо и неразбират това което коментират. Ако наистина бяха професионалисти щеха първо да посетят мястото и после да конментират ;)

202

Анонимен

преди 9 месеца

a Алибегата са кво ще каже по въпроса

201

уточнение

преди 9 месеца

До Kostas Linke-Дебелия герберски плъх Налбантов може и пресни фекалии да хрупа ,защото източи 5-6 милиона от фалшиви укропитеци-дезертьори още миналата година!Двамцата с другия шарлатанин Румен Драганов от години са менте синдикалисти и менте бизнесмени.Фъфлят нелепици за да се харесат на управляващите и лъжат наивниците че са някакъв фактор в туризма.И двамата са абсолютни НЕГОДНИЦИ И МИЗРНИЦИ!!!

200

В. Магриотов

преди 9 месеца

Абе аз направих добра печалба от сезона , пък и другата година ако не дойдете вие ще дойдат чужденци, така че лично аз съм спокоен.

199

Дид

преди 9 месеца

Що сме ходили по гръцко?Нема да им стъпя никога в тая помия.Съседите ми и двете им деца се върнаха от Созопол с температура и повръщане.От поликлиниката там ги уверявали,че не било от водата,а било от слънцето!?!Претоплили се били,ама те всяка година се връщат болни оттам,а ние всяка година се връщаме здрави от Тасос!

198

Зелю

преди 9 месеца

До ХА-ХА Как украйнците нали Путин сее руска пропаганда да ни съсипе сезона. Не се бъркай така моля те. Всяко осиране, включително и на управляващите е руска пропаганда. Сакъм някой да е некомпетентен или арогантен.... За всичко е виновен Путин

197

Анонимен

преди 9 месеца

И изкочиха хиляди тръби лай нянки и морето стана кафяво! Дори доц. Кунчев смрази всички - Не става за къпане поне една седмица!

196

ХА-ХА

преди 9 месеца

Аааа не, тази тръба е бутафорна и са я сложили украинците да ни компрометират.:):)Морето ни е най-чистото на Земята а Луната е българска и Боко е асфалтирал Млечния път.

195

Елементарно

преди 9 месеца

Ако има държава и министри, които не са само на "хранилка" в министерствата си, следва незабавно да се затворят всички обекти по черноморието, които не са включени към пречиствателна станция с адекватен капацитет. Ако това не се направи, значи са съучастници в престъпните далавери на местните мутри.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Пхахахахаха малеееееее ба ти отврата!!!!!

193

реалист

преди 9 месеца

Абсолютно същите тръби ,само че азбестови или железни от преди 40-50 години ,бълват фекални води на Попския ,на Централния ,и на Пристанището в Царево.А от деретата на Лозенец ,Арапя и Северния ,фекалиите излизат директно в морето.Построената ПСОВ на входа на Царево мирише от километър ,работи на 30-50 и не може да поеме дори 1/10 от каналните води на хотелите.Караваните , кемперите и палатките пък въобще нямат канал.Местните го знаят много добре ,но си траят и не влизат в морето.

192

Анонимен

преди 9 месеца

Затова не вярвам на държавата. Хората сто пъти казаха, че има ешерихия коли - те, няма, та няма. Пуснаха Кунчев пак да лъже публично. Не само че има ами и кой знае какви *** и яйца на *** и още разни отрови и бактерии гълтат деца и възрастни, които са на почивка там. Няма да ми стъпи крака там, дори ако трябва никога повече на море да не отида. Пффффффф

191

Анонимен

преди 9 месеца

Сега да съдят РЗИтата, за фалшива информация

190

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не подозирал за това? Сериозно???? Хахахахахахха

189

Ядосан

преди 9 месеца

Това с тръбите дано стигне и до последния тур оператор в чужбина ,за да са наясно корумпирана България как ги лъже,че тук всичко с водата е ОК!Не съд ,затвор за всеки който си излива мръсотията,само че корупцията и дъха на парите в местните държавни структури са по-силни от всичко.

188

Дид

преди 9 месеца

Що сме били ходили по гръцко,а те всички вкупом ни лъжеха най-нагло,че в морето ни няма лайнъ!Е как да стъпиш,като само от един от плажовете,разбирайте на 2 метра от плажа няколко тръби и течащи с фекалии и всичко,че и кмета на Созопол се къпа в тази гнусотия.Ако това не се бе случило хората щяха да си останат лъгани.Сега истината е на яве.