78

82-ОМБР

преди 1 година

Миналата година по това време Байдън го каза много точно: Путин е рационален играч,но не си е направил добре сметката!

77

Анонимен

преди 1 година

А ще дадат ли помощ от 1 милион човека за пушечно месо? Всъщност официален Вашингтон е заявил, че очаква от Заленски 3 мил, нови украински войници за месомелачката.ФАЩ ще воюват в "Украйна" до последният "украински" човек.

76

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че коварният план на САЩ е тоталното обезлюдяване на Украина, за да създадат един нов Израел на нейно място

75

Петров

преди 1 година

Кои са руските украинци в България пита един с ограничени умствени възможности? Аве има руснаци в Украйна но те отидоха в Русия какво ще правят в тази мизерия тук. Тукашните с украински номера по колите са си украински търтеи живеещи за сметка на българските данъкоплатци

74

Блинкън от гробището

преди 1 година

"Вижда се много ясно значимия прогрес, който вие постигате сега в контраофанзивата и това е много, много окуражаващо"

73

Анонимен

преди 1 година

Напредък има, факт - за 3 месеца украинците успяха да се придвижат на 2 участъка на ограничен фронт с около 5 км в дълбочина. Но "окуражението" приключва до тук. Защото за това минимално напредване имаме десетки хиляди убити и хиляди единици унищожена техника. Нападателния ресурс се изчерпва и вече в боя са вкарани последните украински резерви, което дори западни източници го потвърждават. Така, че не е важно кой какво казва, а фактите!

72

АнонимеН

преди 1 година

ДЕ ДА БЕШЕ ИСТИНА :D

71

Блинкън в Киев

преди 1 година

Инспектира напредъка на могилизацията на гробището: Гууд, гууд! Има напредък ;)

70

До 89

преди 1 година

Откакто синът на Со рос затвори всички негови филиали на фондацията в Европа по финансови причини, съкратиха много платини ботове! Тежки времена и за тях дойдоха..

69

Анонимен

преди 1 година

До Петров - абе Петров, не ти ли стига умът да разбереш, че това са руски украинци, избягали от войната и очакващи окупацията на цяла Украйна, за да се върнат по живо по здаво в руската си родина! Изглежда правиш провокации и манипулации!

68

........

преди 1 година

1 село - окуражаващ напредък. Някой беше смятал, че с този темп, след 700 години ще изтласкат руснаците. Статия за инфантили и меки китки, от градската десница.

67

До 91

преди 1 година

Е как иначе целта на САШ-до последнаят украинец- ще бъде изпълнена??

66

Анонимен

преди 1 година

Медиите защо не покажат 2 освободени села? Да покажат радващите се на свободата жители посрещащи Украинската армия с цветя! Няма такова нещо сякаш там не живеят украинци. Само суха статистика се предоставя. И схема на картата. Все пак живеем в света на мултимедията. Неможе да няма поне една снимка на празнуващи жители на освободените села.

65

Ама че окуражаващ

преди 1 година

в телеграм се появиха видеа на бежанци, които ще ги екстрадират от ЕС обратно в Украйна, за да идат на фронта. Поредната демонстрация на лицемерие от страна на рекламираните европейски ценности.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен80 Е по- малко руска, ама само те казват истината. Рьобке току- що заяви, че удара по невинни хора по случай Блинкен е нанесен от украинците. По собствения си народ! А Рьобке да го наречеш русофил... Точно пък него... Той е отявлен русофоб! Терористи фашисти са украинците!

63

Не се чудя

преди 1 година

Имало ве! Имало един от дружинката - 82-ОМБР! Достоен опонент! За друго не става, ама прах да вдига става!!!

62

Петров

преди 1 година

в цяла българия в пълно с украинци по куроти, заведения, кина, екскурзии, не сме чули да работят а поддържат стандарт, няма улраинец без кола и то скъпа. следващата крачка е да "помолят" българите да воюват вместо тях да не развалят рахата.

61

Заленски заповяда

преди 1 година

България да не му пречи на търговията!Правителството казитува!

60

Чудя се

преди 1 година

Тази сутрин козякGей дружинкатамного минорно го дава! Опорки ли нямат? Все пак новината която е отразена е радостна за тях - контраофанзивата ВЪРВИ!!!... Ама друг път!

59

Анонимен

преди 1 година

Толкова е "окуражаващ", че не давате никаква информация с факти, а медиите вече срамежливо мълчат по темата и предпочитат да ни занимават с Кендъл Дженър и любовния хороскоп.