32

Анонимен

преди 9 месеца

Е как с 2 промила пък не давал признаци че бил пиян? Къде са били преди това, тука някой лъже много и трябва да си загуби родителските права, освен другите наказания.

31

Адвокат

преди 9 месеца

Имам деца, от баща си!

30

"Цар Иван Шишма

преди 9 месеца

Ако даваха смъртна присъда за неграмотност и про100тия, НХ щеше да е с 3 кумулативни!

29

Адвокат

преди 9 месеца

Овладейте излишните емоции, желанието за отмъщение върху извършителя няма да върне детето, а още по-малко ще доведе до възцаряване на справедливост. У нас има сериозен проблем с независимостта на прокуратурата и популистки действия на прокурорите, които без съмнение ще катастрофират в съда. Да твърдиш че има умисъл когато с шофира пиян е все едно да твърдиш че ако пръднeш докато си зад волана може да убиеш евентуално някой с вонята. Не може да се разбира индиректно с минали действия.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Оффф забравете този обявил се сам за адвокат - *** за зеле не става от този ***.Не му се връзвайте. Явно и деца няма.

27

Анонимен

преди 9 месеца

30 години свобода и демокрация.

26

преди 9 месеца

Няма безопасност на този свят. Проблемите дебнат навсякъде, за разлика от щастието, което се случва рядко трае малко и ще бъде бъде прекъснато от продължителна трагедия накрая, под формата на старост нерадост равносилна на бавно прегазване и влачене от влак в продължение на десетилетия. Има ли умисъл, може да се каже че родителите са наясно на рисковете на които ги излагат като ги появяват на този свят. Но досега няма наказани, освен че са доказани педофили се ползват с родителски имунитет.

25

Адвокат

преди 9 месеца

Дори някой пияница да ме блъсне, да остана инвалид и да пикая с катетър живот никога няма да злобея, защото съм бавно развиващ се.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Такъв субект се отглежда с много връзки. Няма нужда да гадаем!

23

Още един адвокат

преди 9 месеца

Tинейджърът 100 процента е бил напушен и не се е огледал като пресича.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Имал само едно производство до сега за шофиране под употреба на алкохол. Само! Че малко ли е, ве? Да не вземете сега да му конфискувате сега колата, ей!

21

Готов

преди 9 месеца

Къде са сега онези адвокатчета,където обясняваха как било противозаконно отнемането на мпс при положителен тест за алкохол. Явно отнемането на коли не плаши никой. Жалко за погубените млади животи. А пияните и$р0ди продължават да се мислят за недосегаееми. На такива още на следващия ден да бъдат съдени минимум 50 години затвор.

20

Адвокат

преди 9 месеца

До До адвокатМоето дете знае как да пресича за разлика пострадалото. А злобари като теб им пожелавам те да чукнат някой пияница с колата си и да изглият в затвора за 20 години, защото вижте това било умишлено убийство.

19

предружаван

преди 9 месеца

предружаван

18

До адвокат

преди 9 месеца

Ако беше твоето дете сигурно щеше да си на друго мнение. Пиеш ли и послед да се качиш да караш за мен означава, че има умисъл за това, че реакциите са забавени и при евентуална ситуация ще убиеш някой.

17

Лешояд

преди 9 месеца

До адвокатчето и тия дето му харесват коментара, като някой прегази вашите деца, сигурно ще ходите да му правите френски ласки от благодарност...

16

Анонимен

преди 9 месеца

Жаждата за мъст у българина е потресаваща. На чужд гръб и 10 хиляди (не 100) тояги са малко.

15

Анонимен

преди 9 месеца

До 14 адвокат Обвиняемият трябва да се накаже с условна присъда, щом не е осъждан досега.///Освен да кажа че си ненoрaлен няма какво друго да кажа .Ще наказваме пиян убиец убил дете на пешеходна пътека с условна .Ти съвсем сериозно имаш психични отклонения.Ами ако на пешеходната пътека беше твоето дете ?

14

До адвокат

преди 9 месеца

Имаш нужда някой да те помилва с бухалка по главата.

13

Адвокат

преди 9 месеца

Потресен съм от злобата на тълпата както и от желанието и за мъст, а това няма нищо общо с правораздаването или справедливостта. Умисъл няма, нито евентуален нито случайно. Обвиняемият трябва да се накаже с условна присъда, щом не е осъждан досега. А на злобарите пожелавам да качат някой *** на капака и да изгният в затвора, точно както повелява тяхното "правосъдие".