43

Анонимен

преди 9 месеца

Ако русия иска избори в Украйна, да напусне Украйна и избори ще има. В Украйна президентите се сменят максимум на 5 години за разлика от русия. Но по време на война избори не се правят. Милиони са в чужбина. Стотици хиляди на фронта. Какви избори какви 5 лева. Не ви е на вас за изборите, ами просто си следвате руските опорки да пишете по Зеленски. Ако русия не беше нападнала Украйна, Зеленски щеше да загуби изборите 100%. русия му направи рейтинга.

42

Анонимен

преди 9 месеца

До 47 всички това искаме. Трайното унищожаване на комунизма. Добре е че схващаш ,че още нищо не са дали сериозно на Украйна :)))

41

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 42. Но думата Изхождане не е цензурирана все още.

40

Анонимен

преди 9 месеца

А зельо не иска избори. Както го нарекоха в САЩ - диктора, с ясна съдба за такива персони.

39

Дон Кикот

преди 9 месеца

Няма как да не са честни изборите щом руския Бай Тошо ги организира както на времето през соца всички гласуваха за БКП-то щото иначе бой.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Ако трябва да сме честни, очевидно САЩ искат от русия не просто да загуби, а да се осакати за 100 години напред което ще се случи точно ако русия реши да прати 5 милиона на фронта. Реално САЩ досега не са си мръднали пръста. Имат вече близо 1000 Ф-35, а на Украйна даже Ф-16 не са пратили. Още нито един американски танк не е на фронта, а САЩ могат да пратят хиляди. Искат трайно унищожение на бъдещето на русия. А руснаците са твърде тъ пи за да признаят поражение и да напуснат Украйна.

37

Анонимен

преди 9 месеца

До 35 Първо България си е в Европа и винаги е била част от Европа. Второ в Европа,.САЩ и други живеят над 1,5 милиона Българи. Учат, работят и гледат деца. Обаче през живота си не съм чул вие русофилите да отивате към русия, грузия , армения, куба и тн ? Уж се правите на големи мъже с теория ... а сте обикновенни нежни лицемери :))))

36

Анонимен

преди 9 месеца

Мисля, че все по-ясно се вижда какво ще се случи с украйна. Ще се бият още макс 1 год. ще се дадат още хиляди ненужни жертви. След това в щатите предстоят избори, ще привикат зильонскай и ще поискат да почнат преговори. Може и да опитат да им дадат изтребители, но рашшняците са се окопали, минирали и подсигурили. Трудно, даже невъзжможно дори и с поддръжка от НАТО е да се върнат тези територии. В самото украинско общество вече все повече се коментира спиране на конфликта

35

Анонимен

преди 9 месеца

Избори ? При окупация? Хахсхаххахсхс наглостта им няма край на тея пияници

34

Анонимен

преди 9 месеца

Всичките русофилски клоуни са се явявали вече на избори преди анексиите. Владимир Салдо - избори за кмет на Херсон 2020, втори с 17% от гласовете. Сергей Акснов - избори за народни представители 2012 - 9%. Денис Пушилин - Донецк - 2013 - 0,08%.И в България има хора гласуващи за БСП и ***. И в Украйна има хора подкрепящи русия. И тук и там тези са жалко малцинство. Избори под дулото на автомат когато огромна част от населението е избягала, не са избори.

33

Анонимен

преди 9 месеца

На Какви... Лайките са му фалшиви дойде с осем лайки наведнъж. Нали украйна си връща територии защо VPN фалшифицирате знаци.

32

До 30

преди 9 месеца

Ем,че този Путин много колеблив ще ми дойде,айде да взема решението,че да се включваме и ние(колективния запад)

31

Анонимен

преди 9 месеца

Окупирани части няма. Имаше Новорусия и ЛДНР а също и референдум за присъединяване към РФ и руските войски са там за да защитават цялата територия на Донбас.

30

До 33

преди 9 месеца

Същите като нашите анти.р.у.с.к.и ***, които е крайно време да изченат от тук и да се местят да си живеят в прекрасната европа.

29

Анонимен

преди 9 месеца

А в Русия смятат,че изборите са излишни(поне според говорителя на Кремъл болния Песков

28

До 20

преди 9 месеца

Какви позиции се налага да удържа Русия бе, по-серко? Путин ще мобилизира още 5 милиона, ако трябва и ще смаже украинската ***. Не е решил и не е сринал Киев със земята, тикво плиткоумна. Интересно е какво ще се случи с руската Македония накрая, пръ:дльо.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Ще минат 2,3,5г. Война и рускопитеците ще разберат,че могат да "спечелят" всяка война,но не и тази!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално, там вече не е Украйна и някога повече няма да бъде. Приемете го.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Прости...много!

24

Анонимен

преди 9 месеца

много ми е интересно ще гласуват ли тези които все още се намират под украинско подтисничество