103

Анонимен

преди 9 месеца

ДРЪН-ДРЪН, ДРЪНКА СИ АДВОКАКАТА НА ЧУРЕПЧО... БЪРКАЛИ СИ ГЪЗАРИТЕ ПО ДУПКИТЕ И СЕ ОЩАСТЛИВЯВАЛИ ВЗАИМНО,ПЪК СЛЕД ТУЙ НИ ЛУК, ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ!!...

102

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

БОЖКОВ Е ЕДИН МНОГО УМЕН МЪЖ И НЯМА САМ ДА СКОЧИ В УСТАТА НА ВЪЛКЪ.ТОИ ИМА ДОСТАТЪЧНО КОМПРОМАТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА И АКО ГО САМОУБИЯТ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ.

101

Прави впечатление,

преди 9 месеца

...че цитира само Борисов и Горанов! Той това го прави, откакто му казаха да си плати данъците! Но той предпочете да плати преврата/сам се похвали/, вместо да плати на държавата! Явно е зависим в бизнеса,че са го хванали за топките и пее каквото му кажат! Избори идват...

100

Анонимен

преди 9 месеца

До100.Така де ако ти запорират парите каквото и да имаш в сметката не можеш да ги ползваш.Той че е богат богат е ама може ли да ги ползва.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък си мисля че в ареста Божков е най-добре пазен. Ако Алексей Петров беше арестуван или в затвора, сигурно щеше още да е жив.Може би затова Божков реши да се върне в България?

98

Анонимен

преди 9 месеца

абе стига сте трили коментари пишим до някой номер коментар те се разбъркали щото триете...

97

до 99

преди 9 месеца

не забравяй че тези пари не са му в джоба а в банките на печатарите на пари като ти блокират офшорните сметки и нямаш кеш ставаш като този дето рови по кофите не може да си купиш и едно кафе от вендинга пък ако щеш и 100 милиарда да имаш там на монитора изписани, както той показа в един клип на Цанов колко има в сметката

96

Анонимен

преди 9 месеца

До99.В големият бизнес парите бързо идват и си отиват.Зависи в какво ги вложиш и дали ще спечелиш.

95

Анонимен

преди 9 месеца

До 96.Черепа с няколко милиарда лично богатство и с сумати бизнеси му свършили парите .

94

Анонимен

преди 9 месеца

Алексей Петров ако беше в затвора нямаше да го гръмнат.Тъй че не се знае къде е по- добре за мутрите.

93

Бойко Борисов

преди 9 месеца

Те ме хващат а аз се пускам !

92

Анонимен

преди 9 месеца

Възможно е да са му свършили средствата.Ако е останал без пари нормално да се прибере в България къде другаде да отиде.

91

Анонимен

преди 9 месеца

винаги е било така още от римско, системата те използва използва и като вече не си необходим има нови балами алчни за власт и пари, отиваш в небитието....независимо колко високо си бил...

90

Светозар

преди 9 месеца

Черепа, ако е имал някакви сериозни доказателства, досега да ги е извадил. А не адвоката му да реве, че живота му е застрашен. А и е невероятно, доброволно да се върне от Дубай, ако знае че е застрашен.

89

Анонимен

преди 9 месеца

И вътре и навън е свършен.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са доказателствата на Божков черепа, за даден и приет подкуп? Няма такива.Значи, в България всеки може да посочи с пръст някого и да го обвини, че му е дал подкуп, без никакви доказателства?! При това, става дума за Божков, който е политически противник на Борисов и ГЕРБ, който организира и плати юмручния преврат на Радев ПП, други противници на Борисов. Още, след бягството на Божков, хазартът реализира приходи в стотици милиони повече...Всичко това е против Божков, не против Борисов.

87

Край

преди 9 месеца

Или от Дубай са го доставили или се е договорил с Посолството или се е договорил с Борисов/Шиши. при първия вариант може и да го закопат ама защо адвоката му ще лъже че сам си е дошъл.Ние може да не сме богати като Хампърцомян и Черепонян ама не сме и чак толко глупави като Киро.

86

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ се намесват във вътрешните работи на България. Божков е нарушил българското законодателство и трябва да отговаря пред него, а не пред това на САЩ.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Aко наистина е пял на американците, ще претърпи злополука в затвора и толкоз. Но не вярвам да е изпял нещо, защото още е жив.

84

до 79

преди 9 месеца

Швейцарският адвокат Стоян Баумайер. Вижте кой е адвоката на Божков и дейността му свързана с преврата в Кувейт