27

Qwerty

преди 9 месеца

Докато родните хотелиери разчитат на платени публикации, измислени държавни кампании и приказките на някакъв дядка пишман експерт по туризъм нищо няма да се промени... А и както гласи един коментар по долу - то не останаха хора в България...

26

Анонимен

преди 9 месеца

Не ги щем по Черноморието на гръцко било по-хубаво :)))

25

Чоко

преди 9 месеца

Не виждам как ще са се върнали . Всичките ми познати и роднини са в Гърция, Италия или Испания. Лично аз бях за седмица в Италия , на юг от Бари и две седмици на Закинтос в Гърция. Възнамерявам в края на септември да отскоча и за седмица до Бодрум или Айвалък в Турция.

24

Да се чете

преди 9 месеца

Скара с гарнитура и бира е 11 лв. Кебапче с лютеница и 400 наливно бургаско.

23

Приятел

преди 9 месеца

-Румба ,не се хаби!Никой не ти вярва на измислиците и на празните приказки!Взимай си голямата заплата и по-добре се скрий ,че вече си втръснал и на хотелиерите.

22

Кире

преди 9 месеца

Интересно сравнение, на Слънчака имало 550 000 легла а в гърция заминали 120 000 българи за месец?!?! Сравнението е брой места към брой места и брой туристи към брой туристи. АМа от фекаалната вода на слънчака му се е размила мисълта на горкия.

21

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 месеца

Нито една вярна цифра няма от тези, които споменава професора-менте!Този "Институт"-хранилка" само преди месец беше някакъв "Борд по туризъм" ,каквото и да означава тази куха фраза.Лъжите на шмекера дедо Румен няма да подлъжат нито един българин да нагази във фекалиите.

20

до 17

преди 9 месеца

Ксенофобските държави, които не приемат имигранти са обречени на мизерия и изчезване, особено когато са част от най-развитите общества на планетата. Да си чул за богата и просперираща държава без имигранти?

19

Ковид Варварина

преди 9 месеца

Българското черноморие си е бетон!

18

ха-ха-ха

преди 9 месеца

Вчера се върнах от южното ни кафяво море.От вятъра фекалиите са на брега.Омешани с водорасли и битови отпадъци.Вълните са 2 метра ,а цените са двойно по-високи от миналата година.ТОЗИ ИЗМАМНИК НЕ Е ПРОФЕСОР ,А ПЛАТЕН ЛЪЖЕЦ!ПРОСТО ОБИКАЛЯ НА АВАНТА ПО ХОТЕЛИТЕ И РЪСИ ИЗМИСЛИЦИ!

17

Анонимен

преди 9 месеца

смятай щом мутрите на морето са ни преброили че сме 31 млн българи и че тая година очакваха 5 млн, за какви схеми по точене става дума

16

///

преди 9 месеца

Оня дето пиеше морска вода по телевизията го видях миналата седмица на Халкидики.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Българинът няма как да се върне защото българинът вече е изчезващ вид! Публична тайна е че в страната са останали едва 3 милиона българи в активна възраст като са част работят или имат някакви доходи. От тези 3 милиона едва 1 милион са деца до 18г. А от младите между 18 и 36г близо 30% са безработни и не си търсят работа. Общо от всички работещи в страната 60% работят на заплата под 500 евро. Останалото са дърти пенсионери, неактивни, и малцинства. Държавата ни се намира в демографски колапс

14

Офф ,да се омита

преди 9 месеца

Този жалък дядка лъже като индиец от махалата.Този измислен Институт е едно свърталище на кухи *** ,които бръщолевят нелепици и се крият зад празни звания и неверни анализи.Никой не казва от къде се пръкна фалшивия професор и безсмисления му Институт.Такива Институти лежат на наш гръб и сеят лъжи.Морето ни мирише от километър , а имотите на българите в Гърция се увеличават с 20-30 % годишно.Естествено от Института не смеят да кажат и дума за това.Пфу ,шарлатанин е профАНА Румен Авантата.

13

Анонимен

преди 9 месеца

'Тази година се очакват малко над 7 млн. българи да излязат в чужбина и 24 млн., които ще имат пътувания в България' -- 31 млн българи сме твърдо :)))))))))))))))))))))))))

12

Натали Трифонова

преди 9 месеца

нашто море, наште курорти :))))

11

де са

преди 9 месеца

5 млн българи тая година както беше прогнозата :)))))

10

Анонимен

преди 9 месеца

Все сме недоволни и все за нещо мрънкаме

9

...

преди 9 месеца

ем тогава ко ревът всички хотелиери ресторантьори и други по "нашто" море!!???

8

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Хубаво е...морето,ама да си...млад,поне на 60-сет години. Аз на 93,какво да...правя там.