128

Никой

преди 8 месеца

До Заслепен народ и 145 ЕтоТи при социализЪма живял ли си? Явно не. Иначе нямаше да направиш такова умопобъркано сравнение. На другия какво ли да му обяснявам. Малък мозък от думи не разбира. Само поддържа жизнени функции. Казвам ти го като доктор.

127

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

126

3 в 1 комбинация?

преди 8 месеца

Не са те. Аз я направих комбинацията. Няма никаква логика да е ПутинЧуков твърдеше, че няма да има война, тъй като няма логика. Е, няма еойна.

125

Анонимен

преди 8 месеца

Мaдypaтора е окопирал почти напълно българската думичка npocтu! А какви гимнастики да направя, за да напиша, че нещата не са npocтu? Нещо не е как трябва, не мислите ли? Мaлкoyмна работа!

124

eдин

преди 8 месеца

Прав е Чуков!Сащ злоупотребиха с долара.На практика те печатат пари-това работят.Да наистина имат производство но то е незначителна част в сравнение с печатането.И разчитат само на факта че всички минават през долара.Е скоро няма да минават.Не може цяла Европа дето купува китайски стоки да няма директен курс евро юан и да минава през долара! как изобщо е възможно? Защо да не плащаме директно?

123

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата не са толкова npocтu, Чуков! Смъртта на Пригожин е руско - беларуско - совернокорейско - китайско - унгарско - иранска комбинация! Така ясен ли съм?

122

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата не са толкова ***, Чуков! Смъртта на Пригожин е руско - беларуско - совернокорейско - китайско - унгарско - иранска комбинация! Така ясен ли съм?

121

smoke_chiba_chiba

преди 8 месеца

Още един който ще продаде майка си за няколко рубли

120

Ето

преди 8 месеца

До Заслепен народМоля, хората даващи ( - ) на Заслепен народ, да изложат доводите си. Иска ми се да разбера какво ви е в главите и защо сте толкова заслепени. Благодаря!

119

Анонимен

преди 8 месеца

Тавариш Чукчов, да бъде командирован нейде зад Урал. Ще има възможност да изучи и анализира детайлите на руззката душа.

118

Заслепен народ

преди 8 месеца

Жалки сме !!! Колко от нас наистина виждат как всичко се реди от САЩ? Всеки закон, всяко решение се взима от тях, нашите политици са едни пионки. Този режим е по- зле и от комунизъм. Заличават ни историята, поколенияте стават все по- глупави ( вече се вижда и по коментарите тук), меки китки и тн. и тн. Няма уважение, няма достойнство, тотално зануляване.

117

Аз мисля, че са

преди 8 месеца

САЩ и Франция. САЩ, защото "Вагнер" ги настъпват по мазола в Африка от доста време, а Франция, заради Нигер конкретно. Британците не виждам къде им е изгодата от това. Иначе БРИКС+ определено имат за цел да съборят САЩ и долара - няма две мнения по тоя въпрос. Също така, за момента им се получават нещата и това личи по реакцията на САЩ.

116

КПСС

преди 8 месеца

Путин по бързо да преключва с Укрия и започва тук. Тагаренко,Кире,Боко и форумните прозападни джендърмени да ги видя тогава какво ще правят. На всички тях по една значка фалос на задните им части ,та да се познават и заплюват.

115

Анонимен

преди 8 месеца

Когато съм вкиснат, си припомням как Пригожин изкара като тaпа под налягане Путин от бункера и го качи на самальота! Веднага ми става весел деня! И бягството със самальота ли е инсценирано? А?

114

един друг

преди 8 месеца

Руският агент за влияние веднага бе изпратен на амбразурата да брани Путин.

113

Анонимен

преди 8 месеца

Немое разбера що русофилето са притисняа, чи контранаступа врви бавно, а ни са притисняа, чи наступа не врви! Кат врви бавно , шъ им гледаме сиира на рycнеята поичи времи!

112

Русобил

преди 8 месеца

Чиков начукай си го.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Известно е ,че Боян Чуков е руски служител.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Абе чуков знаем че руснаците ти пълнят задните части с финикийски знаци, но едвали с техните, а с онези които мразите ама не отказвате. Но такава тъпня някой чужд ще гръмне самолет на хвърлей разтояние от москва "сърцето" на Русия е много пресилено, а и зщо да го гърми та на всички им беяе ясно, че след организирания бунт той е ходеща мишена за за кремъл знаете че джуджето не прощава....

109

да ама не

преди 8 месеца

откога е важно да знаем какво мислят рублофилите които искат да им плащат в долари