91

Анонимен

преди 9 месеца

до 93 И що трябва да остава в Крепча ве, мозък? С тия пари дето ги печели биха заминали с приятеля й и навсякъде да живеят в България със собствен дом.

90

Анонимен

преди 9 месеца

БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ МУТРИ И МВР. ИНАЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НА ДЪНОТО.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Ще се продаде на Турция скоро.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Ако искате детето ви да успее в спорта ЕМИГРИРАЙТЕ в уредена, нормална държава.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Освен това ми се свива сърцето, като си помисля, че може и да си похаби таланта в България, или пък да си остане в село Крепча, където някой да направи от тази прекрасна умна жена - домакиня, майка на 5 деца и други такива. Каква е вероятността в село Крепча да има и мъж на нейното ниво? Нулева. Чудесно е, че очевидно има умно и добро семейство, но точно и затова е много вероятно да иска да семейство от по-рано, защото има добър пример, а повечето мъже в България са комплексари и ***.

86

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименБАВЕН Е ПУЛЕВ АМА НОКАУТИРА БОРИСОВ

85

Анонимен

преди 9 месеца

ТАКА ГОВОРИ ЗАЩОТО НЕ ИСКА ДА Я УБИЯТ МУТРИТЕ

84

Анонимен

преди 9 месеца

Сега е моментът да откаже да се състезава аз България, ако държавата не я подкрепи със стратегия за развитието й и ако получи добро предложение от друга държава. ОТ един момент нататък няма развитие без пари, колкото и талант да имаш. След 10 години реалността ще я друга, възможностите няма да са толкова.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Пулев какъв боксьор е изобщто, като е бавен, нема движение с краката, нема гард и има само един прав удар, все едно гледам селски бой в дискотека когато го гледам :)))

82

Анонимен

преди 9 месеца

За изминалото денонощие украинските военни ликвидираха 550 руски терористи. Така общият брой на загубите в жива сила, които руската терористична войска инкасира от началото на войната срещу Украйна достигнаха 260 820 души. Унищожена е и следната бойна техника: 6 танка, 15 бронирани машини, 24 артилерийски системи, 2 РСЗО, 1 средство за ПВО, 11 дрона, 31 единици автомобилна техника и автоцистерни, 4 единици спецтехника.

81

ПРОСТ МИЛИЦИОНЕР

преди 9 месеца

НЮРГУЛ НЕ СИ ОТИВАЙ НЕМА КОЙ ДА НИ ХРАНИ НАС И НАШИТЕ БРАТЯ ОТ ДПС

80

Анонимен

преди 9 месеца

Ролята на американския долар в международен мащаб никога не е била толкова силна, колкото сега. Това показват нови данни от международната финансова система SWIFT ... Според данните, през юли, 2023 година, 46% от всички транзакции в рамките на SWIFT са се плащали в долари. За сравнение, преди 10 години този процент е 30%. Статистиката показва и, че говоренето най-вече от страна на големите фигури в БРИКС (Русия и Китай) за замяна на долара не е нищо повече от празни приказки за момента.........

79

Анонимен

преди 9 месеца

ПУЛЕВ МОЖЕ ДА НЕ Е ВЕЛИК БОКСЬОР НО УСПЯ ДА НОКАУТИРА БЪЛГАРСКАТА ПРОДАДЕНА НА РУСИЯ БОКСОВА ФЕДЕРАЦИЯ И БОЙКО БАРАБАР С НЕЯ.

78

Киро

преди 9 месеца

Защо?!? Всички знаем че разни старчоци ще оправдават пребиваването си като управители на федерации на твой гръб. А ти няма да можеш и наема да си платиш. Спасявай се веднага. Никой нормално мислел няма да се разсърди.

77

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

До АнонименАЗ СЪМ ПРАТИЛ БОЙКО БОРИСОВ В ТУРЦИЯ, ТОЙ ХОДИ НО НЕ ГО ИСКАТ ЗА ПОСТОЯННО

76

Анонимен

преди 9 месеца

Турция е най-големият враг на България. Добре момичето остана да се състезава са нас.

75

Анонимен

преди 9 месеца

до 78 Контрата кърти, Кърти ти надрусания мозък! Ако беше вярно нали щеше да има статия за това в този краварски сайт веднага бе, кравар умирисан? Аре дай статия за това което казваш някъде в нета??? Муахахахаа...

74

Анонимен

преди 9 месеца

Никьде няма да ходи.Всяко дьрво в собтсвена си пръст е здрава.Стига да не я тровят. Но като чета имам чувството че сме замръзнали още на 89година. Не наказаните скелети излизат, зомбита а с арабите как сме раднини и на тях да им подарим имена и история, хайтоф ако беше жив,нищо и овчаров може да се справи.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Защо при днес.бг винаги, когато някой каже нещо, джур.налята пишат "отсече". Всички ли със секири се движат?

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 82 Пулев е всичко друго но не и боксьор, остави го шмат ката :)))