18

Цирк

преди 8 месеца

Е,й?!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Накрая да не вземе Путин да поиска да му дадем Божков.

16

до 18

преди 8 месеца

Има слухове, че Брендо изнесъл българско оръжие за 350 милиона щ. долара в Украйна?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Божков се е споразумял със сглобката БГ правителство. Това, че е имал бизнеси с руски граждани, нищо не значи, понеже преди войната те не бяха проблем, американците искат да се бъркат навяскъде, и тази администрация е отровна и трябва да се изкорени от САЩ, запали война в Европа, какво стана всъщност, големи обещания към Зеленски той им се върза, в резултат война с Русия, ботатите и средна класа украинци напуснаха Украйна безпроблемно, а бедните, които останаха отидоха в армията и *** всеки ден

14

Ха ха

преди 8 месеца

Май най- сигурното място за Божков е точно в България. Иначе щеше да ходи до Пригожин. Някой го подтиква към това печално завръщане, а той се съгласи, за да спаси живота си. Не е лесно да си българският Пригожин.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ами какво стана с Брендо?Уж беше в Украйна да не са му дали укрогражданство и да е станал бандеровец?Не се чува нищо за него.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки обикновен гражданин на България е наясно как тръгна промените от 1989г. Модела бе по руските образец . Така някой близки до службите от ДС. Станаха богаташи. Няма мутра която да не е въртяла взимане , даване с Москва . Някои се усетиха и спряха , други обратно . Унесоха се в корупцията. И не виждат му края . А трябва да се спрът

11

Анонимен

преди 8 месеца

Някой го докара със сигурност . И му обеща нещо или е заплашен много жестоко най вероятно второто за да спаси кожата такива тримове са ги правили босовете на наркокартели

10

Анонимен

преди 8 месеца

След убийството, измамата носи най- лошата карма. Който нож вади - от нож умира. Който лъже и *** - от измама не се отървава до девето коляно! Вселенски закон.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Пригожин има дялове и намеса във всеки бизнес в Русия.Казвам има защото не е сигурно че е бил в самолета.При обиска на централата на Вагнер откриха 20 паспорта на Пригожин с различни имена.А Божков е солиден бизнесмен не се учудвам че е имал бизнес със Пригожин.

8

ОТ СЕЛО

преди 8 месеца

А аз видях Божков в Московска кръчма как се целуваше с Путин, но бяха доста пийнали !!

7

До 5

преди 8 месеца

Да. Ама не избяга в Русия, а си дойде в бг! Чудя се къде какво е платил. Сигурно и тук действа на най- високо ниво. Иска ми се да го питам - като беше и вероятно още е най- богатият човек в бг - стана ли по- щастлив ???

6

Анонимен

преди 8 месеца

Прокурори ще падат отнпрозорци май ...

5

Упс

преди 8 месеца

Измамата носи лоша карма за Божков. И за наследниците му. Защото не може да унаследяваш парите и имотите, а да не унаследяваш и лошата част от наследството си.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Човека лети на високо щом върти бизнес с най довереният човек на Путин.Явно в Русия има бизнес и много солидни връзки.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Да, бе и Божков ще си остави пощата ей, така за разкош с доказателства? Нещо много очевадно ми се вижда. Освен ако нарочно не е оставена следата.

2

Безимен.

преди 8 месеца

От компютър с електронна поща на Васил Божков става ясно, че обвиняемият е имал бизнес отношения с руския гражданин Евгений Пригожин и редица други руски граждани. A със Бойко и Горанов според Компютърат въобще не се познават! А СЕГА КАТ ТОТОТО държи ХАЗАРТА как е милионерите увеличиха ли се ??? Пенсионерите търкат ли талончетата или това им е добавката към пенсията вече??

1

Анонимен

преди 8 месеца

И кво от това въпросния прокурор искал ли е екстрадиция на брендо той най вероятно е изнудван сега от бандеровските власти