179

Анонимен

преди 9 месеца

По времето на комунизма Пригожин е член на банда която се занимава с грабежи и убийства.После забогатява и го ползват за да поразчисти малко ненужни затворници.В Русия не считат разни изнасилвачи и убийци за военни герои и в няколко селища могилите на застреляните престъпници са заличени.Местните казват че убийци и изнасилвачи отишли да воюват срещу тлъста пачка месечно не заслужават военни почести.Така си спестете сълзите за плешивият дъртак крадец на златни пръстени и ланци и бандата му.

178

Анонимен

преди 9 месеца

Ядреният арсенал на Украйна не украйнски а на СССР. По време на Студената война СССР държеше там над 1 милион войници заедно с хиляди единици военна техника.Както и да е комунистическият блок приключи и украйна си въобрази че оръжията са си техни.Опасявайки се че значителни количества за масово унищожение ще бъде предлагано на черно по цял свят великите сили направиха така че ония да си върнат оръжията на собствениците им.Защо САЩ не ги искаха? Щото не са техни естествено.Твърде много лъжи..

177

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Милер,Абрамович, Чорни,Розенщайн, са дълбоко обезпокоени,загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия български гражданин!

176

Рендету

преди 9 месеца

Колеги, и да "цъкате" минусчета, файда - Йок! Няма нужда да вярвате на мен, отидете в руските патриотични Форуми, в ТГ или ВК. Разочарованието и обидата на хората от демонстративната екзекуция над Пригожин е много голямо!!!

175

Анонимен

преди 9 месеца

у нас само копейките уш вярват на Путин . но и те са много нещастни в сътворението си.

174

Рендету

преди 9 месеца

Пу се издъни много жестоко с тази Демонстративна Екзекуция над ръководството на ЧВК-то!!!! Той разочарова (меко казано) и раздели обществото не само в Рф, но шокира и международните партньори на Рф!!! Всички щяха да подкрепят ареста на Пригожин за незакония въоръжен метеж на ЧВК Вагнер, но не и подобна демонстративна, и груба Екзекуция която снижи популярноста му и в Русия, и извън нея поне на половина!

173

Анонимен

преди 9 месеца

До странно Има за какво да ги е срам! Толкова години допуснаха Путин на власт и не направиха нищо,за да го спрат! Русия стана символ на тероризъм и агресия! Много време ще им трябва на руснаците да измият този срам и да се върнат в цивилизования свят!

172

Анонимен

преди 9 месеца

Путин и Xитлep може да са едно и също лице. Путин се е родил няколко години след смъртта на Xитлep и е точно толкова алчен!

171

странно

преди 9 месеца

Имам познати руснаци. По-рано си приказвахме. Сега ме избягват и се правят, че не ме познават. Чудя се какво точно им минава през главите за да се държат така? Дали ги е страх да не ги обвинят, че дружат с чужденци или просто ги е срам, че са руснаци?

170

Путинкантроп

преди 9 месеца

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, элобно и кръвожадно !!! Изби цялата си редовна армия в безумната си война !!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога! Превърна РУСИЯ в една от най-мразените страни в света !

169

Тва ясно

преди 9 месеца

Пишете за преврата и Френския посланник у Африка.

168

Диян

преди 9 месеца

Странно е колко хора, които иначе одобряват Путин, са повярвали на пропагандата. Без да изключвам напълно такъв сценарий, това е малко вероятно поне по 4 причини: 1) Пригожин не беше сериозна заплаха за Путин. 2) Едва ли Путин би го направил точно по време на срещата на БРИКС. 3) Защо в Русия и то близо до Москва? Ако беше станало в Африка, казваш джихадисти и толкова. 4) И най-важното - имало е и други хора на борда, особено екипажо, а който следи отблизо Путин, знае, че това не е в негов стил.

167

То е ясно

преди 9 месеца

Кръстникът не прощава.

166

Британско узнаване

преди 9 месеца

боим се, че дън и пътин са поръчали заедно готвача и зе.. чакаме за бело във втората черна кутия

165

Анонимен

преди 9 месеца

Абе кво стана с онзи ударения в *** на рождения му ден? Нещо изчезна...Ближе рани ли?

164

путьо късия

преди 9 месеца

чай не пие от години....напомняло му на Литвиненко

163

Анонимен

преди 9 месеца

Американският посланик ще обясни ли защо американските войници убиваха виетнамци във Виетнам?

162

рушофилски курви

преди 9 месеца

жалки та дрънкате..

161

Анонимен

преди 9 месеца

Американците как разбраха дистанционно, че точно Путин е ликвидирал Пригожин? На мен ми прилича точно на ЦРУ

160

Анонимен

преди 9 месеца

Пригожин опита да направи въоръжен преврат по време на война. То е ясно че руснаците го убиха, а какво трябваше да направят погача ли да му дават?