161

Анонимен

преди 9 месеца

Всички богати са престъпници. От къде иначе ще вземеш толкова пари? Нали трябва някой да ти ги даде. Хиляди трябва робуват и да за гладуват за стане някой милионер. Милионите се трупат само с далавери, кражби и експлоатация роби. (сега им казваме работници, служители но това са си роби). Бизнесмена е робовладелец.

160

Гз

преди 9 месеца

Важното е че 80 % от руснаците не могат да си покриват разходите.

159

До 169

преди 9 месеца

Знания и умения за кражби и далавери! Това да забогатееш по честен начин дори и само на теория е невъзможно. Както и да го смяташ сметката никога не излиза. Видиш ли богат човек да знаеш че в 100% от случаите там има престъпения. Може да не е самия той но някой в семейството е въртял далавера. Няма как да почнеш от нулата ей така и да забогатееш. Няма такъв случай. Затова и всички богати избягват да говорят за първия милион. Щото всички си знаят какви са ги вършили.

158

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 153, оздравявай бързо!

157

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо, абсолютно. Ама по-лесно им е да мрънкат. "Има златни ръце, но не му дават шанс" е много показателно какви са тези 70%.

156

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 161, извинен си. Оправяйте се както можете. 30% също сами се оправят. Знания и умения му се вика. На 70% явно им липсват.

155

Христо

преди 9 месеца

Човек сам си избира какъв да му е живота. Не сме тоталитарна държава и животът е в ръцете на всеки един от вас. Можеш да се оплакваш по форуми и на пейката пред блока колко зле живееш докато пиеш бира или можеш това време да го отделиш да се преквалифицираш, да научиш нов занаят или професия и да печелиш повече пари. Може и да направиш бизнес план и да започнеш самостоятелен бизнес.

154

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 164, живея на морето :) Пълно е с гащници. Диагоналки и банкси с леопардови десени. Това са си бедняците. Ядат иот найлонови торбички. Един обяд не могат да си позвоволят. Хайде да не лъжеш :) А да, и ни писна от кшниците, които наричате коли.

153

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 160, икономиката си е добре :) Четете малко повече. Хора има достатъчно :) Разпределението на парите е като навскякъде другаде. руска партенка е , че сме зле. Българите имат пари. Ако нямаха щяха да слязат от колите си, де не ходят на. море(плажовете са препълнени), магазините също щяха да са празни. Просто 70% мрънкат повече. А това си е техен проблем.

152

Анонимен

преди 9 месеца

Пълна лъжа - бях и по морето и на планина, пълно е само със заможни българи със скъпи коли.

151

Немит планктон

преди 9 месеца

Оставете ги тези разходи, важни са само евроатлантическият цивилизационен избор и правилната страна на историята.

150

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 155, нещо си се обръкал. Никой не иска другите да са бедни и без права. Но е хубаво тези 70% да променят нещо и да спрат да се оплакват. На мен лично ми писна от оплакващи се.

149

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 158 - О, извиниявай. НЕ знаех, че щом на мнозинството им пука, не се броят. Ама то па и един живот си живеят ...

148

Анонимен

преди 9 месеца

Еврото вреди само . Всичко което го има лева сега го има и еврото. Освен че еврото ликвидидра лева, което не е позитив. Като прибавим и как страната се обезлюди и икономика няма още по-зле и с евро и с борт.

147

156

преди 9 месеца

Еха - минусе веднага! Хейтецът е на ниво днеска ...

146

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 156, лъжеш се. Пука им само на тези 70%. Останалите си живеят.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Айде - сега ще иа съвети от рода на "инвестирай си 80% от доходите" и "стани шеф в голяма компания".

144

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 154 - На цял народ?

143

Анонимен

преди 9 месеца

Тук фашизма се вее с пълна сила ... Пичове - едно е да сикаш да си богат, друго е, да икаш останалтие да са бедни и смачкани, а че и правата да им отнемаш и да им казваш, кеото трябва и не ...

142

Анонимен

преди 9 месеца

На някой пука ли му?