45

До аФторката Нелка

преди 9 месеца

Въпросните региони отдавна са в Русия, още от войната с Грузия. Просто само официално Кремъл още не ги е обявил за нови области от Русия. Там населението е основно руснаци. Тогавашния президент на Грузия Саликашвили обаче реши че ще ги изгони а които останаха започна да ги репресира и...Русия защити своите граждани. Познато ли ви се струва ? Да. Същото което направи Зеленият наркоман в Украйна. Между другото онзи тип Саликашвили му беше съветник...Коментара е излишен.

44

Анонимен

преди 9 месеца

US разузнавач: Русия има право, затова Западът мълчи. Бившият офицер от американското разузнаване Тони Шафър заяви пред Стивън Гарднър, че Путин е показал голяма сдържаност в конфликта в Украйна, а исторически Русия е имала всички основания да отговори на Запада с пълна сила.Той е убеден, че с постоянната си неуспешна намеса в политиката на други държави Съединените щати само развалят репутацията си, подтиквайки тези страни да се сближат с Русия.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Макгрегър: Ако САЩ и НАТО извършат интервенция в Западна Украйна, последиците за Запада ще бъдат катастрофални. Ако Западът извърши интервенция в Западна Украйна, Русия ще бъде готова за това, заяви полковникът от американската армия в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за Тъкър Карлсън.Последиците за нас и за НАТО ще бъдат катастрофални, защото не сме готови да воюваме с руснаците, добави той.Макгрегър: Ако САЩ и НАТО извършат интервенция в Западна Украйна, последиците за Запада ще бъдат к

42

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не ми плаща ,аз си плащам сметките сам параноик паранормален

41

Анонимен

преди 9 месеца

Проф. Джефри Сакс: Байдън, за съжаление, не е много умен. Екипът му, също

40

Анонимен

преди 9 месеца

Те и Киев за три дни щяха да превземат....Руските фашисти не си научиха урока!

39

Дарвин

преди 9 месеца

Добра идея. Трябва да се помисли.

38

отговора

преди 9 месеца

Защото всички са еднакви безсмъртни робе

37

до 36

преди 9 месеца

Много рано си се надрусал бе кравар и къде е това, че в Телеграм каналите и американските източници от вчера е точно обратното?Ти иваш ли си представа колко е 258К бе кравар ами тогава с кого воюват Укропските .трепки бе кравар ? Не могат да преминат и 100 метра и още не мога да стигнат до първата защитна линия на Руснаците хаха.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Алкохола е добър съветник и приятел.

35

Въпрос на вкус

преди 9 месеца

Зависи кой какъв го харесва, някой си падат по розов руски , други по черен афроамерикански а трети по нарязан турски.

34

САЩ ПоТъНа

преди 9 месеца

и то Тотално... Комунистите в Китай, Пускат БезПилотни Въздушни Таксита - като в ХолиУдска Научна Фантастика - сигурен съм, че когато тези Фантастика са Правени хората в САЩ са Били 100%, че те ще постигнат това - обаче, това беше по време на Белите, след което ЮдеюСемит-Лихварите ги Колонизираха, ПоРоБиХа и ПреТопиха с Черни Латиноси, Арабели, Семити, Азиатци и т.н. Същата Схема и в ЕС! РеЗилтата е Видим - САЩ и Европа Продължават да Потъват и все повече да преличат да не казвам на какво...

33

СПАС

преди 9 месеца

До АнонименКОГАТО ПОБЕДИ КОМУНИЗМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, НЯМА ДА ИМА НУЖДА КИТАЙ ДА ВЗЕМА ЗЕМИ............................ЩЕ НАСТЪПИ МИР НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!

32

А

преди 9 месеца

Вчера във ФБ имаше скрийншот как руснаци се гаврят с паметта на убито от тях дете. Така че не само Медведката е социопат. 80 процента от руснаците разсъждават като него и са като него. Пълен упадък и дегенерация.

31

Анонимен

преди 9 месеца

А нас кога?.Толуповци и Кирчовци са за анек сираане.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Ако регионите са във враждебна среда!

29

Анонимен

преди 9 месеца

До МуахахаА ЗАЩО НЕ И ПАРИЖ??...........ТОКУ СЕ ПРЪКНАЛ ТАМ НЯКОЙ НОВ НАПОЛЕОНЧО, КОЙТО ДА ТОРМОЗИ СВЕТА?!!!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайте и се учете! Имате щастието да сте свидетели как една велика държава става още по велика. Не като при вас....

27

Муахаха

преди 9 месеца

Споро, това е Нищо, скоро Русия не само ще си ПоИска Отново, но ще си Вземе - Източен Берлин!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Не мисля че на деградиралия другар Медвед трябва да се обръща каквото и да било внимание! Същите ги плямпат и нашите пияници в кръчмата след втората ракия