118

Асен Василев

преди 9 месеца

По-скъпи горива, повече акциз и ДДС в бюджета! Трябва да устискаме 3% дефицит.

117

Анонимен

преди 9 месеца

"Бай Тошо на времето се целуваше уста в уста с Брежнев, ама получавахме безплатно бензин." - Ъхъ, безплатно, що продукция е изнесена на цена под производствената или директно подарък на братушките не е истина. Ама ти си мисли, че нещо са подарявали.

116

Реалист

преди 9 месеца

Цената на петрола днес поемтиня,а в България се увеличава...ни къде живеем,в Африка ли?

115

Калоян

преди 9 месеца

До 122 - вашата кола на суров петрол ли работи?

114

Анонимен

преди 9 месеца

Голям зор да изравним цените в България с тези в западна Европа и после да приемем еврото, но евро няма да приемем и в момента всичко е чиста спекулация. България никога няма да бъде равна на "западните" държави, но винаги ще дава за пример тях и ще дои българина. Добре е че сме народ който в корените си е силен и мъдър и отново ще успеем да се преборим.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Петролът поевтинява на световните пазари, защо вашия бензин се качва, питайте алчните си прекупвачи и търговци! Всяка година преди летния сезон е едно и също, за да издоят пътуващите! Сигурен съм че към средата на септември цените ще тръгнат надолу

112

Анонимен

преди 9 месеца

Дойдоха пак на власт хора които нямат досег с реалността и се почна уникалната за България този път инфлация, сега с кой ще се оправдават е въпроса?

111

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 96 - коментар на комплексиран човек, който е видял 10 000 лева накуп и си е повярвал, че е нещо значимо, липсата на уважение към "бачкерите с е60" говори повече от сумата в банковата ти сметка, а тази която се върже на е60, поне ще е сигурно, че няма да е заради колата и банковата сметка... момже да са едни сантиметри, които на теб явно липсват, щом се хвалиш със заплата...

110

Тодор

преди 9 месеца

При бай ти Тошо заплатата беше 300 лева. Аре бегай, комунистче недоносено!

109

Весел Патиланец

преди 9 месеца

До Чебурашка 81 - Драги ми смехурко, 18 копейки може да е била преди Окт. революция! Сега горивото в матушката ви е 60 цента, ЕВРО цента ;-)! и в тази цена няма акциз - т.е. няма данъци понеже всичко което изкопаят и продадат захранва бюджета... и те така! При нас цената е същата, но има и акциз 50-60% да се хранят бедните! Иначе сте измрели от глад и без болници! Хайде със здраве!

108

Анонимен

преди 9 месеца

Да се чете "продължава грабежа, организиран от ОПГ-ППДБ, защото високите цени на горивата означават високи приходи в бюджета от ДДС", а както вече знаем, на тукашните главанаци с двойно гражданство им е спусната директива да ни натикат в еврозоната

107

Анонимен

преди 9 месеца

Коли ша ми карате тва гражданята,селяни ,со селяни .Дигайте още нафтътъ и бендзина бря .

106

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Малце е ! Още требе.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Продължава промяната на Кире, Ристе и Баце. Горчиво!

104

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

103

До Анонимен

преди 9 месеца

Септември, викаш, ще има бунтове. А що не сега? На море в Гърция ли си?

102

Анонимен

преди 9 месеца

Убиха Алексей Петров и сега цените ще излетят.

101

Анонимен

преди 9 месеца

Бай Тошо на времето се целуваше уста в уста с Брежнев, ама получавахме безплатно бензин. Сегашните целуват и мляскат САЩ и запада на една педя под пъпа, но от това нищо не получаваме. Излиза, че бай Тошо е бил 100 пъти по-умен.

100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Да благодарим на сглобката за успешното евроатлантическо обедняване !

99

Ямболь

преди 9 месеца

Бунтове щяло да имахаххахаха пред компа сте много силни ама си стоите у вас с ракийката и само мрънкате. ***!