120

отговор

преди 10 месеца

До АнонименПеевски отива, защото от ДПС знаят как да печелят дивиденти от всичко. И второ - защото българската държава с нищичко не е помогнала на Нургюл за това състезание. Имали са частен спонсор само за 5 дни. Треньорът й дори е тук, няма пари за него, говорят си само по скайп. А преди Пеевски там трябваше да е поне министърът на спорта. Ноооо... кинтите са тук, сигурно ги делят, та какво ти пътуване до Баку. И в отворената от държавата ниша се намества ДПС/Пеевски! Кое не ти е ясно?

119

Анонимен

преди 10 месеца

До празни хора Руснаци, бесарабски бг, македонски бг и др. войници са си оставили костите за България и заслужават да са бг. Но са загинали като чужденци все пак и не може да ги пишем българи както макета искарват техните бг за маке.

118

ХИЧО

преди 10 месеца

Изпитвам страхотна гордост и респект към това чудесно момиче,към таланта и и към труда,който е положила....Стискам и палци за победа в тайбрека и и пожелавам да бъде кралицата на българския спорт...

117

Анонимен

преди 10 месеца

И после да се качи на Шипка.....

116

Пич

преди 10 месеца

"Защо тук всички говорят в бъдеще време.Тя вече стана световен шампион !!!" Не е бе, келееш. Днес от 14:00 играе решителните партий със злобното рускинче. Спрете да разпространявате дезинформация.

115

Анонимен

преди 10 месеца

До за Пеевски Не знаех че Пеески е станал и щахматис. А Нургул е шахматна роза но засега е чужденка в бг. Стига да не се повтори позора с Шаламанов ще я признаем за бг героиня но има много време и тя ще покаже.

114

Анонимен

преди 10 месеца

свариха жабата

113

Тошо

преди 10 месеца

Браво, успехът и е, и за всички млади хора!

112

за Пеевски

преди 10 месеца

Да, така прочетох, щял да пътува при Нургюл за финала. Няма нищо лошо, нека да отиде. Тя е напълно сама там. Добре че има здрава психика и е отлична шахматистка! Та издържа на цялото пренебрежение на цялата държава. Само гледайте, като се върне, как ще се залепят за нея куцо, кьораво и сакато - политиците имам предвид!

111

празни хора

преди 10 месеца

като отидеш в който и да е град на паметника на загиналите във войните и погледнеш имената - има всякакви, не са се делили. само в коментарите сме българи, турци, власи и други, сякаш не теглим по равно или не се чува нашия химн като сме на стълбичката. Браво на Нургюл. Уви не е само тя оставена без финансиране - с повечето спортове извън футбола е така. и наградите в борбата ги дава Гриша Ганчев, а не държавната федерация. ще се избият разни писарушки и величия да крадат пари.

110

До 111

преди 10 месеца

Изостанал си май с технологиите с едни 20 години. Отдавна нищо не се внедрява в паметта. Машината можеш да я пуснеш дори без да знае изобщо правилата на играта и само след няколко милиона симулации вече е достатъчно умна да победи и най добрите играчи. тези няколко милиона симулации може да отнемат дни ( ако се правят на обикновен компютър) или само няколко минути на супер компютър с хиляди ядра и терабайти памет.

109

призив

преди 10 месеца

Да поздравим това 20-годишно момиче, да му стискаме палци и да му пожелаем победа! Всичките останали приказки са турци, имена, българи и др. са пълни щуротии. Знаете ли там как е представена - Нургюл Селимова - БЪЛГАРИЯ! Давай, момиче, побеждавай. Тук ще те чакат хиените да се отъркат в твоята слава! Бягай от тях през глава. Гледай си спорта и младия живот! Че си и хубавица на това отгоре! Да си жива и здрава!

108

Анонимен

преди 10 месеца

До Нургюл 2 Политичките са проститки е ясно и са готови да се с нимат с всеки ако има изгода, а Нургул е още рано да се каже дали е бг или туркина. Като мине живота тогава се вижда какво е направил човека за бг и дали ще я приемем че е бг герой. Защото може да стане както срама с Шаламанов.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Срамота, че това момиче и спортът и са забравени и трябва да се оправят сами, а политиците вече се точат да правят ПР на нейн гръб. Пеевски щял да пътува за Баку. После разни калинковци ще се изказват как е пример за българския спорт, при положение, че държавата с абсолютно нищо не и помогнала. Жените, срещу които се състезава, са професионално подготвени, понеже навсякъде другаде спортът се уважава.

106

БРАВО!

преди 10 месеца

Браво момиче, само напред! Такива новини искаме в България, а не за кирчовците мръшави слуги на пеефски и буци да ни занимавате..

105

Анонимен

преди 10 месеца

до 106 Какъв изкуствен интелект ве, смешеееен. Машината побеждава защото срещу всеки ход на човека избира най-правилния ход от МИЛИОНИТЕ ходове които й ги е внедрил човека в паметта. А човека по някое време и се уморява. Мозъкът му тоест, а при машината няма умора. Изкуствен интелект каза. Муахахахахаха...

104

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 107 За щаха дават малко пара а за футбола и тениса милярди. Но България откъде ще ги вземе.

103

Нургюл 2

преди 10 месеца

Нургюл разговаря с треньора си само по скайп. Той не може да е до нея заради липсата на пари. А тя се бори като лъвица и се държи скромно, скромно... Тя е вече звезда. И ще получи или 70 000 евро при първо място или 35 000 за второ. Тя парите си ги е изкарала и от тях ще плати за престоя си в хотела и др. разноски. Тук политиците се карат за власт и пари, а там тя воюва зе престижа на България. Ама като дойде, ще има снимки с тоя или оня политик! Долна работа.

102

Анонимен

преди 10 месеца

До Благоевград Турците и ромите са свободни да напуснат бг нали ЕС махна визите. Само САЩ не ги пуска и иска визи. Македони и др. са много малко и са от смесени бракове.

101

Анонимен

преди 10 месеца

до 98 Че за световна купа са мижави тия пари 100 хиляди долара за победителя. В тениса примерно за една титла от сериите Мастърс 1000, които са като значимост под титлите от Големия Шлем Джокович вчера гепа 1 милион долара