82

До 74

преди 9 месеца

А кого защитаваш, че не става ясно? Или по-точно какво? Агресията над жени под някакви форми на оправдания? Или мъжката физическа доминация над жените? Жените винаги ще бъдат по-слабия пол. Но това не означава, че трябва да се млатят, да се разкрасяват с макетно ножче и прочие похвати, използвани най-вече при трафика на жени и склоняването към проституция. Щом можеш да толерираш това, попадаш на страната на агресора.

81

Авсокат Стояно

преди 9 месеца

До една жена - Т.е. Вие твърдите, че "съдията" и "прокорорът", подкупват хора, за да разпространяват лъжи? Това ли тъврдте, госпожо? Кои са "съдията" и "прокорорът"?

80

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена 66 : Няма такова нещо. Пред винкело всички са равни. Няма жени, няма мъже - бием всичко наред.

79

една жена

преди 9 месеца

До 74 78 Като им покажем, че са недосегаеми.

78

Един мъж

преди 9 месеца

77 - И защо да не го убие, човека? Все пак е георги е зъл и виж какво е причинил на горкото момиче. Аз мислех, че я защитаваше?

77

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 76 От когото и съдията, и прокурорът :)

76

74

преди 9 месеца

И защо минуси? Нима искате да ми кажете, че Георги залсужава БРУТАЛНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ? Защо ни е, да съществува? Защо ни е да се множи? Как ще подобрим света, ако такива като него съществуват и имат деца, на които да предават злото си?

75

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 74 Брей, брей. И защо така? Да убиете човек за лека телесна повреда?

74

една жена

преди 9 месеца

До 61 72 И аз за тях говоря :). А Вие написахте "Ако всички станат безстрашни и са готови да се бият за всичко до смъртта си... хе хе хе..."

73

Анонимен

преди 9 месеца

До до 65 - Никой не защитава агресора. Цензурата в сайта ме кара, да позлвам странни епитети. "<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Отново - поставянето на етикети е липса на втора сигнална система и ясно посочва умствения капацитет на индивидите, които ги употребяват." - бля бля бля. Това не променя факта, че телесните повреди са леки. И не, не го защитавам. Лично аз, бих взел нещо тежко и щях да почна, да го удрям по-главата, докато не стигна пода.

72

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Платеният писач взе да се изнервя :)

71

61

преди 9 месеца

До 66 - И аз не ти говоря за бой. А боят е прекалено прекалено базово. Има къде кдъе по-интересни форми на сила и власт.

70

една жена

преди 9 месеца

До от 51 64 Благодаря за комплиментите :) Със сигурност ще продължите да пишете. Това е просто похват.

69

до 65

преди 9 месеца

Явната липса на аргументи в защитата на агресор те кара да използваш странни епитети. Отново - поставянето на етикети е липса на втора сигнална система и ясно посочва умствения капацитет на индивидите, които ги употребяват. Защитавай затворник, побойник-рецидивист, незаконно назначен на длъжността охрана, а по документи - чистач. Един ден ще се превърнеш в идола си и ще бъдеш щастлив, че можеш спокойно да биеш жени - несбъдната ти мечта към настоящия момент.

68

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена - Думам, *** некадърна. Думам. Лека телесна не означава това, което ти си мислш, че означава. Не и в съда.

67

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 65 Не думай :)

66

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът идва от това, че повечето народ си мисли, че "лека телесна повреда" е, като ти пляснат шамар, да се те боли половин час след това...

65

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 61 Аз не говоря за бой, а за разумно противопоставяне с цел оцеляване. Ясно ми е, че тук сте все биячи на жени :)

64

Анонимен

преди 9 месеца

До Жоро Ръба - Никой не защитава Гошко, жалко човелокоподобно, такова. Просто си има експертиза, има си акони и се следват. Защо мислиш, че всички лекари досега отказваха, да правят нова експертиза, месеци след фактите? Защото не искат, да попаднат по удърите на "добрата и мила тълпа" от разбеснели се хора, които не разбират ни от право, ни от съдебна медицина, ни от медицина ...

63

от 51

преди 9 месеца

До една жена - аз не внушавам нищо, надявам се, тези които пишат, вклюително и Вие да имате поне една мозъчна клетка и да притежавате възможността за "четене с разбиране". спирам да Ви обръщам внимание, вместо диалог, точно Вие създавате внушения, при това за абсолютно безпристрастни коментари.