19

Бай Дрън

преди 9 месеца

Що се отнася до доктрина, то може да бъде само една-повишение на българската раждаемост, както в Унгария, качествено висше образование за всички желаещи и мобилизиране научния ни потенциал за създаване на всичко, което липсва на България и което се набавя от Запад и Изток!

18

Бай Дрън

преди 9 месеца

Тоя е един от най-неадекватноте политически коментатори. Имам чувството, че навремето руснакнсе е опитал да го изнасили.

17

Анонимен

преди 9 месеца

БЪЛГАРИЯ ИМА МОРСКА ДОКТРИНА КАТО ЧАСТ ОТ НАТО. ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА.

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

ТОВАРИШ СЪРПИЧУКОВ И НЕГОВИТЕ ПЕНСИОНЕРСКИ ФАНТАЗИИ ПЛАТЕНИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО

15

НАТО

преди 9 месеца

Като ни накараха да си нарежем оръжието, самолетите и корабите ни казаха, че ще ни дадат хубаво ново американско оръжие. Сега се оказа че трябва да го плащаме скъпо, авансово в долари и дава само хариено. А на украинците им дават. И на други натовски държави , като пратят старите си бронетранспотьори на Украйна - дават нови. Само ние даваме и нищо насреща не получаваме. Даже в Щенген не ни пускат.

14

стига вече

преди 9 месеца

Махнете го този "коментатор". Обикновен доносник от ДС. За 34 г. демокрация поне един, който да не е доносник няма ли? За да тачите толкова много тези доносници...явно и сайта е пълен с доносници, начело с ъс собствениците , разбира се. Или както е по света....Зад всеки успял мъж се крие една жена---в България---доносник на ДС...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Смях. Ние и доктрина. :D Квото кажат от ФАЩ - тва е.

12

Анонимен

преди 9 месеца

На колониите на САЩ като България, разрешено ли е да имат доктрина?!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Тя нашата доктрина си я имаме от 1989 година - да стоим със свалени г.aщ.и пред САЩ и да изпълняваме каквото ни наредят краварите.

10

Анонимен

преди 9 месеца

'' черноморска доктрина '' ...................................... Eдинствената черноморска доктрина е Украйна да победи фашиста в Кремъл колкото може по-скоро, че с този проруски президент и проруски селяни, България е обречена.

9

Джак Спароу

преди 9 месеца

За морска доктрина ще мислим, когато купим десетина гумени лодки за ВМС. И два-три шнорхела за подводен флот.

8

Ей,чYк-0FF

преди 9 месеца

Доктрината Синята родина вече 33 години ни унищожи,ограби,изгони милиони млади българи и продаде на територията ни на краварите,брюкСелските зелки и тypциtе!Не се ли наядохте,алчни пр0дажници?!? Да се 3аdа8ите daн0!

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Горячкин За Черно море иде реч. Каква Гърция?

6

Горячкин

преди 9 месеца

Доскоро българската държава не осъзнаваше, че има един сигурен партньор и това е Турция. В черно море пък не може да разчитаме на нищо, освен турския флот. Русия не ни брои за съществуваща единица. За Румъния не съм сигурен, че толкова зле се отнасят, но румънския чип е друг. Трябва българската армия и държава да узрее и да види, че не сме 1878. В НАТО сме, с партньори Турция и Румъния. Гърците са в лоши отношения с Турция и също не може да им се доверим.

5

Едно не разбрах

преди 9 месеца

Като влезнахме у НАТО ни казаха, че от НАТО ще ни подарят всякакви най съвременни оръжия, самолети и кораби, а то се оказа , че трябва да си ги плащаме и то скъпо и без да търсим други оферти. Пък на Украйна дето не е в НАТО и подаряват от НАТО самолети, Химарси, снаряди и какво ли не. Питам - защо ручахве жабетата

4

Анонимен

преди 9 месеца

До 6 Иддиотче, ако е против, ще му спрат 4000те лева.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Хартиена доктрина национална сигурност не пази.

2

Анонимен

преди 9 месеца

До 2 Ти си еббати и иди00тчето за да обявиш точно Чуковете за соросоидно НПО.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Определено нямаме нужда да създаваме проблем, когато нямаме такъв