50

Василев

преди 10 месеца

Зад тази поредица от убийства стоят големи икономически интереси за милиарди, които искат да се докопат до български печеливши финансови институции,банки , заводи и пазари!И винаги големият бизнес е преплетен с мръсен бизнес, пране на пари,наркотици и проституция!Точно в това е силен и Алексей Петров!Когато ви казвам, че конвенционалната война се води в Украйна, а хибридната пиратско-икономическата война се води по всички фронтове, вие си мислите че си приказвам АЛангро!Агент Бренда Шийлдс!ЦРУ!!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Какво казва Жозеф Дол по въпроса? С кого ог нашите политици е в най-голяма връзкаЍЍ? А Франсоа каква роля играе? Горкият, не успява до достигне успехите на жена си.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Що си мислят, че им вЕрваме, като лъжат? Нито кабинетът работи, за Алексей Петров могат да отричат, щото го няма човекът, но пък има други, дето са запознати. Защо кариеристи и некадърници влизат в политиката, а не свестни хора?

47

Анонимен

преди 10 месеца

ОСТАВКА!

46

Илиев

преди 10 месеца

На теб пък, кой ти каза? Ти си една брюкселска кукла,която изцяло се движи от посолството на САЩ у нас.Уволни гл. прокурор,но си баталясала в корупционната си компания,която може и да те "заличи"! Ако не се разграничиш от някои твои сподвижници,ти ще добиеш техния цвят.

45

Трезвен

преди 10 месеца

Некоалицията е направена много преди ти да дойдеш от тлъстата ти заплата в Европа Марииче. Самите ппта в записа го споменават.Тези псевдо преговори с Денков бяха само прах в очите за баламите, които ви вярват...

44

Тези

преди 10 месеца

като кажат нещо, значи е точно обратното! Който разбрал, разбрал!

43

ЦЕНЗУРА

преди 10 месеца

Много е явна цензурата в България - защо нито една медия не отразява Новината че Петьо Еврото е убит в ОАЕ , преди една седмица ?Само в медии извън България го пише ?

42

Василев

преди 10 месеца

Сглобката на правителството зависише и зависи само от българския мафиотски елит , същият който и вкара президента Радев в голямата политика!Българският мафиотски елит трябваше да играе на въже в Черно море, като преминава без подсигоровка но с три раници на гърба, руска, европейска,американска и на въжето трябваше да жонглира с турски налъми!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Aми, тo no npинциn, вcичko koeтo минaвa npeз nocoлcтвoтo, nocлe излизa, чe вce egнo нищo нe e билo...

40

Една лъжа

преди 10 месеца

Казана сто пъти става истина. На това разчитат от сглобката. Само дето народа вече е по умен от тях и им хваща елементарните лъжи на мига

39

Анонимен

преди 10 месеца

"Днес може да нямаш пари, а утре да имаш.Днес можеш да нямаш работа, но утре да имаш.Но днес Ако нямаш Чест, никога няма да имаш!"

38

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно, дали се е отказала от френското гражданство?

37

АнонимеН

преди 10 месеца

БУДА Е НАЙ-ОПАСНИЯ В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА БЕЗСКРУПУЛЕН СЕРИЕН УБИЕЦ -МИШО БИРАТА И ВАНЬО ТАНЕВ НЕ СИ ОТИДОХА СЛУЧАЙНО! НА ВТОРО МЯСТО Е ЧЕРЕПА МОЖЕ ДА Е В ЧУЖБИНА НО ТОВА Е ТАКОВА ЗЛО КАКВОТО НЕ СТЕ И СЪНУВАЛИ. ЗА ТРЕТОТО МЯСТО ИМА МНОГО КАНДИДАТИ ОЧИТЕ, РАДЕВ :D КОСТЯ КОПЕЙКИН И ЕДИН КУП ДРУГИ ПО-МАЛКИ ВРЕДИТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Вице-КОЙ ?? Коя си ти бе, моме ?? Някакъв обикновен чиновник на 2 месеца стаж в България. Ти знаеш за ролята на А.Петров толкова колкото чистачката на Министерски Съвет. Ти си нищо друго, освен един сламен човек за поръчки!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Да, сега вече е лесно да говорят така щото го няма

34

Галя от посолствоТО

преди 10 месеца

Удобни независими политици - от тях нищо не зависи . И това и денкОФ. Как удобно ги събрахме, според нуждите на фащ, ей сега ще ви пренапишат историята и готово. Ето - и с 200 г история може, доказано е. А и кой чете история днес ? Първо ризи паметник, после Шипка . И каквото има за събаряне.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Да, бе ролята му е абсолютно никаква, само където е архитекта на сглобката.

32

Неразбиращ

преди 10 месеца

Мълчи по цели седмици за всичко. Само като Борисов я сръчка се изказва. Какъв премиер ще е?

31

Василев

преди 10 месеца

Всички убийства , които станаха Къро,Брат Галев и Трактора са свързани и със смяната на Гешев, а той е свързан с международното разследване за корупция и пране на пари около Барселонагейт!Това е зачистване на хора с информация, които могат да компрометират проекта ГЕРБ и Бойко Борисов, които направиха руския енергиен проект Турски Паток с български пари, и потрошиха милиарди заедно с реакторите в Белене!Това е от една страна, а от друга е това което се разпределя от еврофондовете и бюджета!ЦРУ!