285

Ха-ха

преди 10 месеца

Разправяй ги на дебилните си симпатизанти тези. Не Радев, а посолството ви събра късопаметна косматке.

284

Алекс

преди 10 месеца

Ленчето хитро се опитва да прехвърли отговорността за предателството на президента.Да,ама не.Лакомията за власт ви накара да се гушнете с ГЕРБ.Колкото и да се въртите и да съчинявате накакви сглобки,това е ясно на всички.

283

Сина

преди 10 месеца

Лени, не знам от къде те намери посолството, но знам че хората много те ненавиждат тебе, и заради визията, и заради злобата, простотията ти, заради забежките с Киро, заради всичко. Скрити се Лено!

282

коко

преди 10 месеца

Раждай вече !!!!!!!!!!!

281

Анонимен

преди 10 месеца

Много свестна и сладка мацка!

280

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност като се отърсим от черния ПР Лена Бориславова е много свестна и интелигентна жена. Отличничка на випуска по право. Би трябвало да се гордеем с нея!

279

Анонимен

преди 10 месеца

народееее на какви гю-вен-дии си се оставил да те управляват -немогат да стигнат нивото на магистралните труженички и те водят те към ешафота

278

Анонимен

преди 10 месеца

До къде я докарахме - една грозотийка със съмнителна репутация да управлява и да плещи глупости . България е Предадена,Продадена,Разграбена -Няма Нито един Достоен,Честен ,Родолюбив политик управник ! Всички са Лакоми Крадци - прости,грозни,межетурки ,злобни,жестоки с-ва.

277

Анонимен

преди 10 месеца

Как да изтърве Рундю службите, като последния път те бяха установили и разследваха руски агенти в кабинета му, та трябваше той да всига юмрук да ги спасява и тях и себе си! Що му трябваше, освен себе си, да назначи толкова кремълска агентура в повереното му учреждение!? То направо Митрофанова да плаща водата, тока и телефоните на работещите на този адрес!

276

За 34 г. Нацианална

преди 10 месеца

Вие и предшествениците ви от БСП, ДПС, ГЕРБ, НДСВ, СДС, ПБ, ОДС-та, РЗС-та, ВМРО-та, НФСБ-та, Служебни Правителства унищожихте България! Съсипахте енергетика, вода, храни- сурогати, земеделие, армия, полици, служби, разузнаване, Бърза Помощ, здравеопазване, индустрия, заводи, наука, образование, суверинитет, унищожихте историята Македония, Български Лев, вкарвате ни във война, демографски срив, престъпност, некачествени строежи, пусти градове и села,БЕЗУМНА ИНФЛАЦИЯ. Унищожихте България за 34 г

275

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! Цитатът на Ленчето от ФБ (макар и преписан неграмотно с грешки от днес.бг) казва всичко за родоотстъпника радев!

274

Гледах

преди 10 месеца

Няколко интервюта на Марков, Ташева, и Тодоров. Ако е вярно казаното от тях, че убйството на Петров е политическо и става въпрос за овладяване на служби и парични потоци. Това означава, че България все още е управлявана от Мафията, и че партии като ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, БСП, ДПС - трябва да си отидат завинаги, на бунището на историята. По-големи вреди от 34 г. управление на Мафията след 1991 г., не познаваме в българската история. Управляват ни мафиоти-марионетк, обслужващи частни и външни интереси

273

възмутен

преди 10 месеца

Аман от неграмотници по история. Анонимнико, колко имаш по история? Жалък ннекадърник.

272

Анонимен

преди 10 месеца

Ленче, Радев ли те принуди да ходиш по AirBnB квартири със семеен мъж, докато годеника те чака вкъщи?

271

Анонимен

преди 10 месеца

Щурмоваците на властта са пратени от фашистката власт. Това е само началото и ще продължи терорът на фашистката власт над народа, премахване на свободните избори и премахване на свободите на гражданите, свободата на протестите и словото, с повод и плашило Русия.

270

Анонимен

преди 10 месеца

Радев им е виновен че не е един от тях. За мене си е точен, добър президент.

269

Мъка

преди 10 месеца

Ленчето и на парапета я принудили . Тя не искала , но Петков натиснал .

268

Анонимен

преди 10 месеца

Тва ся някаква нова опорка ли е за един приятел питам

267

До 282

преди 10 месеца

То преди 1989 година и образованието ни бе на ниво, ама ти явно си го пропуснал, за да гледаш светлото социалистическо бъдеще.

266

Разколников

преди 10 месеца

На следващите избори да изпратим зелената партенка в Сибир. Дано и Деси го последва. Там има клон на НСО и ще я охраняват в гората, докато тя им обяснява, че не са в гората.