62

Бойко "Левскаря

преди 9 месеца

Бойко се изцепи сега че бил "Левскар", опитвайки да излъже народа, защото знае психологията, че левскарите се поддържат един друг, но забрави че за Левскарите Левски е над всичко и всички. Делата на Бойко казват друго. Преди мислех че пак по-добре нечистите ГЕРБ от колкото червени ***, но като го изцепи това се замислих. "казва че е Левскар, а не е." За какво ли друго може да лъже? И ме изгуби. Бойко Борисов играе за бойко борисов, а партийния отбор на ГЕРБ е ЦСКА-1948 - отбор с бюджет.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Всякакви политически колебания у човек се изпаряват, щом чуе отровно злъчното съскане на "обИдинителя" на нацията !

60

Бойко "Левскаря

преди 9 месеца

В същото време докато стадиона и спортана база на Левски се рушат, а отбора тъне в дългове Бойко построи за много милиони свръх модерна зала на комплекс Червено Знаме! Тази зала е наречена със звучното червено име: "Арена Армеец"!. Към това защото му беше хоби да рита на чист въздух създаде отбора на "Бистрица" известен като "Бистришките тигри" , сега като ЦСКА -1948 или числото ЦСКА. Базата в Бистрица на отбор който няма 2 000 човека публика струва пъти над едната козирка!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Ко е туй демукрация :)))

58

Бойко "Левскаря

преди 9 месеца

Присетих се, как нагло изръси че бил Левскар? Да видим: На Герена тече. Главбулгарстрой ( сиреч ГЕРБ) одръстиха клуба до шушка за да построят един сектор. Накрая поискаха и 3 милиона за козирка, които клуба вече не можеше да плати. Сега през 2022-ра инспекция констатира че Герена спешно се нуждае от козирка. От ФК Левски се срещнаха със столичен Главен архитект (сиреч ГЕРБ) , които се изсмяха и опитаха да обясняват как козирката им щяла да срува колкото нов сектор. На клуб издържан от дарения.

57

В.

преди 9 месеца

Точно така се защитава!

56

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Талантлив президент

55

Анонимен

преди 9 месеца

До 63.... Че така се управлява България вече 35 години, бе.... Всички управляващи до сега са го правили..

54

до 59

преди 9 месеца

Палеха живи хора със слама понеже са нeoфашисти.

53

Анонимен

преди 9 месеца

ГЕРБ защитават демокрацията като купуват гласове, крадат пари през обществени поръчки, взимат подкупи и искат да рушат паметници.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Времената се менят динамично и срхс е втрме зс вка тояга.Пточее, юмрукът се чете ВЕНСЕРЕМОС .

51

Анонимен

преди 9 месеца

А с какво се защитава, бе Борисов... С вдигнатите крака на лена...

50

Мишо Бирата

преди 9 месеца

Демокрацията се защитава с получаване на инфаркт в хотела точно преди да свидетелстваш.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Божкееееее! Това ли е демокрация? Да отстъпиш победата на избори заради изнудване? А преди това да ги оставиш цяло лято да чупят София и да кибичат айляк по палатките, без да позволиш на МВР да ги разгони? Та те на 2.09.2020 палеха полицаите със слама, а вечерта в 20 ч.ултрасите нахлуха с бомби да атакуват жандармерията. Остави ги без арести. Ако това е демократично- мерси. Не ти искам демокрацията. Ще уринират върху полицаите и ти не даде да им падне косъм от главата. Полицаите и те майки имат.

48

Боко Тиквата

преди 9 месеца

Демокрацията се защитава с бухалка и с физическо отстраняване на неудобните хора.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Това мнението на другата мутра, приятелят на Алексей Петров, ли е?

46

Анонимен

преди 9 месеца

Демокрацията е едно недоносче. Същата глупост като комунизма.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Борисов, прекален демократ и на Бога не се нрави. Те ви закопаха с ареста. Разнасяха ковчези с ваша снимка, закачиха чучелo на бесилka по софийските стълбове, (чак децата плашеха) черни чували за трупове наредиха пред дома Ви. Бременната Ви дъщеря изживя шок когато Ви арестуваха. Замерваха МС с уши, домати, риба и какво ли не, но не Ви свалиха. Защо се пречупихте да се коалирате с тези измамници? Или искате да ги приключите официално като видят хората, че нищо не става от тях?

44

Точно тъй

преди 9 месеца

Демокрация се защитава като всяка седмица се ходи в посолството за профилактично набиване на канчето.

43

Анонимен

преди 9 месеца

От крадци и шарлатани трябва с лопати да защитаваме България,а не само с юмруци.