102

Анонимен

преди 9 месеца

Споко. Подготвили са следващия смъртоносен вирус. Няма да се откажат. И вече не го крият.

101

Анонимен

преди 9 месеца

До до 102. То навсякъде в свещените книги все за кръвни връзки става въпрос. Авторите им са били с развинтена неморална фантазия.

100

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 106. Населението като се сведе до 500 милиона и веднага изпада света в състояние преди пуническите войни.

99

Анонимен

преди 9 месеца

До Фин. Къде да са - все на троват пък населението расте. Изпаднали са в квантова обърканост.

98

Анонимен

преди 9 месеца

цяла статия да оправдае основната цел на рогатия. Те даже си го бяха написали на едни камъни където ги събориха скоро, че населението на света трябва да се сведе до 500 милиона, вируси, войни, ваксини, лгтб комюнитита, отровна храна и вода, отровен въздух, геноцид в болниците, отравяне с медикаменти и още и още и още...

97

Фин

преди 9 месеца

Къде са експертите по намаляване на населението сред коментиращите? Кемтрейлс, ваксини, ХААРП, лоша храна, безплодие и други ужасии...не работят май...да назначават нови хора по намаляване на населението, че стана още по голям ужас.

96

Анонимен

преди 9 месеца

До до 91. Всеки с власт си обявява закони каквито на него да са му тъмъ. Тия стари писания съдържат поучителни писания за морал, а конкретните допълнения са правени по-късно от умопомрачени свещеници. Източника на библията и корана е един и същ а преписвачите са различни и всеки е писал както и каквото му е угодно извън основния текст с притчи и молитви.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Един въпрос, Зийнаб мъж или жена е в цялата пиеса?

94

до 91

преди 9 месеца

Не е педофил Мухаммад. От първите приели илсляма, Зайнаб била жена на осиновеният син на Мухаммад Зайд Ибн Харитах. Тя била също така биологична братовчедка на Пророка. Когато Мухаммад бил увлечен от Зайнаб, Зайд се принудил да се разведе. За да узакони женитбата си с нея, Мухаммад обавява нови аяти, че (1) осиновеният син не се брои за истински син, така че Зайнаб не му е снаха и (2) като пророк, му се позволява повече от стандартният брой жени - четири. Зайнаб била много добра в занаята с кожи.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Резан опуленяк, още ли човъркаш плюсчетата и минусчетата бе ? Да не ти заседне брадата в клавиатурата.

92

Анонимен

преди 9 месеца

До До 90, 92. Проблемът е, че следваш повелите на проповедниците, а не какъв е Бог.

91

До 90, 92

преди 9 месеца

Не пиши щуротии, бе. И мюсюлманите, и ние вярваме в един и същи Бог, но го наричаме с различни имена и следваме повелите на различни проповедници. Това е.

90

преди 9 месеца

Вечер си лягам с рамката на велосипед и е много красива, има си две дупки, а вече има и реалистични секс кукли. Жената много говори и излиза скъпо, освен в религиозните общества където фанатиците ги залъгват с техният въображаем литературен герой и така все още ги държат под контрол. Предпочитам жените да бъдат освободени от робство към биологията и да престанат да служат инкубатори на ДНК молекулата и да пораснат. Сега могат да бъдат всичко.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Генетични мутации и бракове между братовчеди Според доклад от 2017 г. хетерогенната композиция на населението на Пакистан, включително високите нива на кръвно родство, са причина за широкото разпространение на генетични отклонения в страната. Установени са повече от 1000 мутации при 130 вида нарушения. Едно от най-често разпространените състояния е таласемията, която води до това, че червените кръвни клетки не могат да получават достатъчно кислород.

88

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 80 Прекалено краен си и не си прав. Не е тук мястото да ти обяснявам що е това тип цивилизация, как се отразява типът цивилизация на мисленето, манталитета и т.н. Същото се отнася и до ценностите, произтичащи от традиционната религия. Също така, не можеш да знаеш какво мисли по-голямата част от руския народ за войната на Путин. Медиите им твърдят каквото им е поръчано.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Опуленяк, чекаш ли 72 девици при Аллаха ?

86

Алах е куче

преди 9 месеца

те са все един дол дренки, за тва янките им забраниха визите и им пуснаха ракетките в и без това празната пустиня бухаха

85

Анонимен

преди 9 месеца

искаш да кажеш Мохамед неговия пророк е бил педдофила?

84

Алах е куче

преди 9 месеца

Порода улична превъзходна и освен това е бил педдофил и е задявал дечица на по 3-4 години, гнуссна своллочь :))

83

Анонимен

преди 9 месеца

А той исламиста бил опуления олигавник с плюсовете и минусите. Знаех си аз че не е българче.