121

сиромах

преди 10 месеца

До Виза,на която найвероятно лесно и в--за!То има един с название "тиквата" друг "трактора" питам се дали стават за баница с тиква и кой сменя гумите на трактора?Робското съзнание имат ония дето съгласуват всичко с посолството или посолствата,към тях вероятно си и ти?Найвероятно сте тръгнали за там откъдето аз се връщам!

120

Виза

преди 10 месеца

До сиромахСъвсем на място сам си се кръстил сиромах, не само си такъв , но и с робско съзнание, без никакво достойнство

119

Анонимен

преди 10 месеца

Данче, 3 мандата не можа да наредиш едни павета. Остави паметниците.

118

сиромах

преди 10 месеца

За да миряса фашизираната агитка ,а и не само тя,на мястото на този паметник поставете паметник на Хитлер и Мусолини,а към тях добавете някой със синя фланелка!Безсрамници,вижте се отстрани на какво приличате!Не Ви ли е срам, съвест нямате ли и памет?

117

анони

преди 10 месеца

Кметицата-бивша даскалица по руски език,учила да се обича и почита всичко руско,сега да се прави на по-голяма и от папата??????-не вярвам!!!!!

116

Анонимен

преди 10 месеца

Като са незаконни, редно е да се конфискуват и премахнат. На 26 август 1990 комунистите от БКП и служители на ДС ( включително роднини на Васко Терзиев - внучето на ДС) ПОДПАЛИХА "Партийния дом" и след това за една нощ разгонеха и премахнаха "Градът на Истината". А Фандъчето 5 палатки неможе да премахне.

115

Сатир

преди 10 месеца

Фандъче, и на Орлов мост и на Румънското блокадите бяха незаконни ама мълча като !!!!

114

Анонимен

преди 10 месеца

Мая кога ще ходиш на баня ?Смърдиш стига с тези безразборни контакти в палатка имаш мъж !

113

КОЦЕ- МУРГАВИЯ

преди 10 месеца

ДОКОГА ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ПАЗИ НЕЗАКОННИЯ ПАЛАТКОВ КАТУН НА МАЯ МАНОЛОВА !?!ЗАЩО ЕДНА ШЕПА ПРЕДАТЕЛИ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ЗНАЕ !?! ТОЗИ ПОЗОРЕН ПАМЕТНИК ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРЕМЕСТЕН В МУЗЕЙ!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Първо Фандъкова не се изрази с *** за паметника. Така се изразявате цинично и обидно само вие и подобните на вас ***, а после имало език на омразата, разделение и незнам си какво още, но го виждате в другите. В себе си естествено не го съзирате, защото така ви плащат. Второ на Фандъкова не и прави чест да не защити три жени, при положение , че миналата седмица ни проглушихте ушите с приказки за насилие и бабаитлък. И вие и Фандъкова сте просто един позор за човешкия род. Човешка лакомия.

111

05186

преди 10 месеца

Направете на американците бомбадирали София! Толко продажни , необразовани и неуки хора управляват, по зле не може да е .Феновете на Левски са изтрещяли напълно , Васил Левски, Христо Ботев , Априлското въстание , Съветската армия са ОСВОБОДИТЕЛИ.ВАНДАЛИТЕ НА Ленски са прости Еничари

110

Гого

преди 10 месеца

А областната управа защо не пази паметника от вандалите, еничарите от уевски

109

Гого

преди 10 месеца

По кой закон др. Фандъксанова

108

Анонимен

преди 10 месеца

Аз искам да живея в правова държава. Проведени са избори. Който иска гласува който не иска не гласува. 80% от гласувалите са подкрепили партии които подкрепят Украйна. Народните избраници са взели решение. Това е. Копейкин и БСП със своите смешни 20% се правят, че представляват България. Ами не. Не я представляват.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Пренареждането на жълтите павета също е незаконно.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Решават, махат и точка. Това трябваше да стане много отдавна. Изобщо на всички тези болшевишки и комунистически символи мястото им е в музея. Да ходят хората да гледат и да не забравят злото. Както са направили германците с Бухенвалд и поляците с Освиенцим.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като са незаконни , правоохранителните и правораздавателни органи на държавата да влизат в действие , не знам какво чакат !

104

Darko

преди 10 месеца

Охоо тук е пълно с VaTeHKu :))), искате не искате тоя символ на окупаторите ще бъде премахнат. И никой няма да ви пита червени бабички (за Мая и Нинова става въпрос), така че въпрос на време е. И няма как да стои там, защото е символ на окупация едни пияни мужици, които са клали, грабили и изнасилвали. Паметника разделя обществото и това е достатъчно да бъде демонтиран. Бъдете здрави копейки хахахаха

103

Анонимен

преди 10 месеца

То и правителството е незаконно, и новия главен прокурор и парламентът и ВСС и те така...

102

Анонимен

преди 10 месеца

Да преместят тоьи позор в двора на недостроената къща на Копейкин. Там да му е под ръка за партийни изяви.