211

Анонимен

преди 9 месеца

До 226 В сме си бе уркопитек не нагъл,а твоята Украйна няма нищо общо с ЕС.Та въпроса е ти какво правиш тук

210

Анонимен

преди 9 месеца

Та КОПЕЙКИТЕ тука квото и да правят ми е все тая. Само не разбирам що стоят в ЕС и плюват?Някакси ще е по логично да идат в Мордор, да започнат да им плащат в КОПЕЙКИ и тогава да плюят по който си искат извън Мордор.

209

Язе

преди 9 месеца

И това е от въвеждането на т.нар. санкции - само инфлация, намаляващи доходи и липса на ясно бъдеще. И всичко заради УСА и пудела им УКР.

208

Анонимен

преди 9 месеца

Аз това го казах преди 1 година на 5-6 места. От две ми баннаха ИП-то, а от трето направо ми изтирха акаунта ... и навсякдъе беше едно псуване и виеене против мене ..

207

Анонимен

преди 9 месеца

До 218 И защо някой трябва да ходи там.Ние си имаме държава и това , което не си разбрал,е че не ви искаме наглите бежанци

206

Язе

преди 9 месеца

Едно нещо е факт - Европа обеднява, хората също. Заплата от 2000 евро вече е нищо, а преди година беше горе долу добре. Под 3000 евро чисто вече не става.

205

Анонимен

преди 9 месеца

Ха-ха Западняка гордо крачи в бъдещето, гушнал дчендър с едната си ръка, с другата захапъл ГМО филия, пластмасов домат исирене от сухо мляко.

204

Анонимен

преди 9 месеца

До 217 А аз давам по един удар в зъбките на уркопитеците дето още не са разбрали, че в България валутата е български лев.Копейките са ти в кирливата Украйна

203

Русофоб

преди 9 месеца

За всички комунАсти. В Устич !

202

Реалист

преди 9 месеца

До 196. Хе-хе, че тя просията отдавна е фалирала бе, съветски глу.пак. Да си видял някой да е закопнял да ходи там? А най-добре питай децата си къде искат.

201

Анонимен

преди 9 месеца

Относно и статията, давам на копейките доклада от UBS защото както и журалистите, така и те едва ли са прочели. Global Wealth Report 2023 global wealth set to rise by 38% over the next five years - та там е казано, че голяма част от спада на богатството на Европа и Америка 10.9 трилиона е заради високият долар спрямо другите валути. И да, печаливши са се оказали Русия, Мексико, Индия и Бразилия. Та вярвайте на кавото искате но аз на един икономически показател не бих се доверил за обща оценка

200

Анонимен

преди 9 месеца

Нива приказка от 1001 нощ. Но е толкова плоско измислена, че и за малки деца не е интересна.

199

Западняк

преди 9 месеца

Ха-ха-ха, западът пак ли "загнива"? Не ви ли ви омръзна тази съветска плоча бе? Свалете си червените очила и вижте накъде се стремят всички. Не са към сибирската клоака, нали?

198

Анонимен

преди 9 месеца

До 210И къде видя , чейндж бюра уркопитек.Колко има останали в София,знаеш ли?Само с писане на опорки се занимавате ,бе изобщо да знаете за какво става на въпрос

197

Къде ли?

преди 9 месеца

До Анонимен...В ДЕСНИЯ ъгъл!. Левия е запазен за русофилски крави. Да има кой да ги пасе!

196

Анонимен

преди 9 месеца

До Учете история.Аре стига си цитирал история писана от зорозоидни ония ден,че на хората писна.

195

Недей!

преди 9 месеца

До Анонимен...Че не можеш се отърва от "Копейкаджии"!

194

Българин

преди 9 месеца

Затова ли всички раболепни "русофили" са се наредила.на опашка пред чейндж бюрата да заменят долари и евро за...рубли?

193

И какво от това?

преди 9 месеца

Живее ли обикновения руснак по-добре? Може ли да си позволи това, което си позволява средностатистическия европеец, японец, канадец, или гражданин на САЩ. Извън рамките на Москва и Петербург, двете витрини на Путинова Русия е пълен батак и само жителите на тези места си знаят как оцеляват.Така, че ни ми хвалете Руския мир.Той е идеален за управляващата върхушка, олигарсите и за близките до властта. Иначе е кръгла нула, а извън Русия като чуят руснак и се извръщат настрана!

192

Анонимен

преди 9 месеца

До учете история. И тогава и сега политическата върхушка е била русофобска, а народа русофилски настроен. Факт.