103

Обаче

преди 9 месеца

Черепа нищо, че е с Милиарди - явно се Оказа - Слаба Ракия!

102

Тик Вуна и Сарайте

преди 9 месеца

са се Смълчали - Виждат, че Промяната Дойде - и Почнаха да ги Поръчват!

101

Тука е така

преди 9 месеца

В България всяко едно разместване по етажите на властта завършва с трупове! Без изключение. Можете да се върнете назад чак до 1878г. и ще видите че труповете не са спирали да падат.

100

Радослав

преди 9 месеца

Сега разбрахте ли защо атентата срещу Каскета беше театър като атентата с воден пистолет срещу Ахмед Доган? Когато Боко иска да те премахне, той те премахва, а не ти прави фиаско тип казвам ти дъще, сещай се снахо!

99

шушукат за Боко

преди 9 месеца

Крими журналисти говорят за 20 годишни вражди и за един център на всички атентати срещу Трактора. Улични биячи и дребни наркопласьори шушукат по улиците за Боко. Корни и други политически фигури намекват за Банкя. Всички пръсти сочат към гербавата мафия ,ама плахо.

98

Ай стига де

преди 9 месеца

Не е нужно да си гений за да видиш че това са свидетелите които трябваше да дават показания срещу Бойко.

97

Анонимен

преди 9 месеца

След сседмица вача ще знаем кой е поръчител на това убийство - следващия по веригата ще да е ! Ех времена

96

Сенеката

преди 9 месеца

Ама как са се омешали МВР ту и ъндърграунда ,а?!Чи и висшето образУвание ...хихихи...

95

23535

преди 9 месеца

Не може, като има два атентата срещу теб, да ми се разхождаш покрай гори, това е много непрофесионално.... само брони коли, макар че гаранция няма...

94

Сенеката

преди 9 месеца

Моето мнение е ,че всичко в България е на ниво аматйорщи а...просто много желание и селска упоритост и който е по нагъл *** ...той командва парада останалите юнаци с накривени калпаци му правят двамата докато усетят разколебаване...бе дживотни...и преподаватели в университети... хахаха

93

до 94

преди 9 месеца

Знаем и че Петров е имал обща фирма с Борисов и са имали доста общи познати и бизнес интереси. Кирчо е бил още дете тогава, когато те са "бушували"

92

Радослав

преди 9 месеца

До 92: ъндърграунд се водят защото дори когато някой от тях застане пред Главния прокурор и му набие шамар публично пред 300 свидетеля, Главния прокурор си залепя 2 столевки на очите които "ъндърграунд индивида" му е дал като подкуп и гледа в небето да *** мухите и се прави, че нищо не е видял. Да няма да ги напишат в стил: тиквон който ни даваше по 10 бона подкуп на месец застреля бившият си съдружник в спор за наркоканал и за да заличи следите си ни даде още 20 бона подкуп?

91

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 70 - (Колко много ни занимават с убийството на някакъв съмнителен човек) - Е, че то това е като манна небесна за медиите, иначе какво щяха да дъвчат. Сега ще има да ни занимават с него поне месец или до следващото такова, без значение на мутра ли е или на нормален човек.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо става с еврогейския съюз . Обеднява и ще има проблеми . Ама важното е усвояването да не спира . Да не дойде Възраждане на власт че ще спре усвояването и тези пари Брюксел въобще няма да ни ги вземе с вноски зелени сделки и войни с Русия .

89

Анонимен

преди 9 месеца

То по-скоро Кирил Петков разчиства свидетели от далаверите си. Цяла България знае, че 12 млрд лв дефицит оставен от първото му правителство беше заради захранването на присъдружните фирми на ПП и ДБ. Знаем от интервю на самия Петров, че той е имал общ бизнес с Петко Петков бащата на бившия премиер и това говори достатъчно.

88

Анонимен

преди 9 месеца

"Чужденец".......напр. руснак?!

87

Анонимен

преди 9 месеца

Къф ъндърграунд и в детската градина ги знаят, един даже беше премиер.

86

Анонимен

преди 9 месеца

А нас нормалните какво ни интересува поредната убита мутра. Те в тези среди много добре знаят кой кого е убил

85

баба мара

преди 9 месеца

какво може да става в подземния свят разпределение на ресурси преди 30 годинискачахте за банани и тоал хартия сега се учудвате че нещо става аз защо не сеучудвам при толкова правителства смяна на силовите структури българия еразграден двор и затова арестуват българи по света за няма нищо защото няма даима отпор не мислите когато гласувате и ето го резултата

84

Радослав

преди 9 месеца

Е как да е последното като пералнята още пере тиквата от Банкя? Трябва да мине всички програми и накрая в сушилнята, а дотогава колко бивши бизнес партньори на тиквата ще бъдат убити, само дон Тиквон може да каже. Просто тиквата разчиства свидетели на престъпленията му. Цяла България знае кой е организатора и поръчителя, само "експертите и прокуратурата" се правят н незнаещи!