271

Анонимен

преди 10 месеца

Да не би А.П. да е влезнал в бизнеса с прахът за пране на еленски и кирчу... че тия дни имаше едни намерени 4 тона на едно пристанище.

270

Елита ни е сив

преди 10 месеца

Целия ни елит след 1945г. е дуалистичен не ги знаеш добри ли са, лоши ли са ...

269

Долорес

преди 10 месеца

Стрелба в гора от 30-40 метра....Пазвантите са се оцапали от страх

268

Случаен минувач

преди 10 месеца

Нашата мафия е по-лоша от италианската. Български мафиоти отишли на среща с италиански "колеги". Италианците дошли с три скромни коли, нашите се изтъпанили с джипове "Чероки". Италианският бос, като видял нашите, възкликнал: "Рагаци, вие нормални ли сте? Каква е тази показност? Ей сега ще дойдат карабинерите и ще ви арестуват! Хайде отивайте си, чао! Не желая да работя с вас!" Та и Алексей Петров - въобрази си, че е дон Корлеоне, въобрази си, че е недосегаем. Няма неуязвими хора, всеки е уязвим!

267

Георги

преди 10 месеца

Почивай в мир, шампионе. Това, което създадохме и направихме за плебса ще остане в историята. Псуват те, а заради тебе ядат бял хляб.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Късничко, но все пак! Държеше проституция, и наркотици в София. Фирмата му за таксита 91263 се занимаваше да разкарва каките по хотели и клиенти. Някъде към 2010г. обслужваше и фирма, в която работех и не 1 или 2 пъти се е случвало, докато ме вози шоферчето да се отбие и да вземе някоя кака да я вози после на друг адрес. Та шофьорите си говореха открито тогава, че им е шеф и аз бизнесите му... Най-вероятно поръчан от ***, маргините или маджо, все хубави хора, които дано скоро са при него

265

Мафия омерта

преди 10 месеца

Да мрът всичките 90тарски комунистически ченгесаромутрагетяци

264

Що разправяте

преди 10 месеца

Че бил мутра човека е бил шеф та ДАНС нява как да е престъпник мухахаха

263

ДобърДенЗа

преди 10 месеца

Българската Демокрация така са им пръснат пъпешите с снайпера от един км на всичките комунистически ченгесарски мутри Бог да ги прости амин!

262

Мафията не прощава

преди 10 месеца

В мафията е така: влизаш беден, ставаш богат и излизаш мъртъв. За какво му бяха тия милиони, като го гонят да го гърмят като глиган и най-накрая го настигнаха. Харчеше си милионите за автомобили с бронирани стъкла и бронирани прозорци вкъщи, това живот ли е да си сложиш бронирани прозорци на къщата и охраната да проверява периметъра, ако решиш да излезеш на двора. И накрая пак го отстреляха.

261

Военен брокер

преди 10 месеца

Правете като руските ирачи .Яхта под чужд флаг ,изцяло чужд персинал и заглушителни системи за всякакви връзки (на Абрамович заглушителя даже изпраща лъчи, които заслепяват фотоапаратите снимаш ,а снимка няма само мъгла) и през няколко дена в друго пристанище. Само дето за тоя левел трябват няколко милярда с милиони само не става ...

260

Анонимен

преди 10 месеца

Един крадец по малко. Браво.

259

Анонимен

преди 10 месеца

Ми утрепали го, ко да направя, да рева ли за него

258

политици и мутри

преди 10 месеца

Най-накрая една позитивна новина. Надявам се, че адът ще му приготви най-горещия си казан, в който ще се пържи за вечността. С нетърпение очаквам следващия.

257

Случаен минувач

преди 10 месеца

Още през 2006 писателят Христо Калчев каза: Във всяка държава има мафия, тука обаче мафията си има държава!

256

...

преди 10 месеца

ми, то никой никога не е разследвал нищо от 1989г насам! И преди това не се разследваше много много де! Но пък това което ставаше през тези 33г е, че се избиваха мутрите! Колко народ се изтрепа и ко!? доктори бивши премиери и други мафиоти и досега няма нито един разследван или хванат убиец! Това е така защото те сами си се избиват! И после си се търсят да се хванат! Така става когато държавата се ръководи от мафията! Така, че няма да жалея сега за поредния!

255

Анонимен

преди 10 месеца

Един престъпник по-малко

254

Анонимен

преди 10 месеца

Новия американски посланики започна да убива...

253

Анонимен

преди 10 месеца

Октопода го обичам печен на скара.....Има още пипала.....

252

Боко Тиквата

преди 10 месеца

Добре че ме арестуво Посолството! Може и на мене да се случи!