285

Окупатора Вън Раус!

преди 9 месеца

288 След 44та бе гето едни нормални пътища Неможе да построи до 2023 язовири строили айде пътеките комуняр!Долу М О Ч А!

284

Анонимен

преди 9 месеца

До 283Паметника на съветската армия е символ на..съветски войници, които не са убивали българи, а загинали в борбата срещу фашизма)))Свиняро , ордите на *** не са имали и една битчица срещу германците на територията на България.Тук орkite са се занимавали с убийства на заможни българи,изнасилвания на жени и момичета и с грабежи.И за тези ,,геройства"сме им издигнали паметник.Срам!

283

Анонимен

преди 9 месеца

утре така ще ви оградят градовете и панелките и няма да излизате. ама то май ГРОБ вече го направи преди 3 г?

282

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 290 Това са фактите. Писмата на Димитров са официални държавни документи. Кофти ли ти е, че има доказателства за престъпленията на червената армия в България?

281

Анонимен

преди 9 месеца

Давай факти, не оная мумия Димитров какво е пращал на Сталин.

280

Мен

преди 9 месеца

С булдозерчето през палатките. Няма да е загуба и няма да ни липсват

279

Анонимен

преди 9 месеца

до 285 Ние сме единствената страна в света която си е построила всичките 3000 язовири сама! К'ви нацисти са ти построили язовир ве, мозък? Ако го казваш иронично ти се извинявам.

278

СлаваНаВермахта

преди 9 месеца

С м ъ р т на комунизма и долу окупаторските паметници!

277

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 283 "които не са убивали българи" Това е най-обикновена лъжа. В писмата си до Сталин Георги Димитров пише за престъпленията на съветските войски на българска територия, включващи убийства, изнасилвания и грабежи. И това без България изобщо да е воювала срещу нея.

276

Нацистите са

преди 9 месеца

Построили искаро комуноаутисти жалки!

275

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 280 Инженерът отговорен за построяването на язовир Искър - Иван Иванов е осъден на смърт от комунистите, и присъдата му е заменена с "доживотен затвор" в замяна на това да построи язовира. Комунистите даже и това не са могли да построят сами, та е трябвало инженери от "преди тях" да го направят. Хахахаха.

274

Анонимен

преди 9 месеца

до 277 Говориш че това е паметник на бълароубийци ве, кравар изтрещял. Паметника на съветската армия е символ на всички съветски войници, които не са убивали българи, а загинали в борбата срещу фашизма. Правиш ли разлика, кравар умирисан изтрещял? Значи аз ако помогна на някой в някаква битка и след това тоя някой започне да убива без мое участие, аз съм убиец ли също, краварски изтрещялник?

273

your not great

преди 9 месеца

Доган бг лъжа кой е журналиста

272

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 278 Съветската армия в България е ОКУПАЦИОННА. За това има ДОКУМЕНТИ. Та, я пак, ЗАЩО трябва да имаме паметник на една ОКУПАЦИОННА армия?

271

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ще напиша, като не ви отърва строеното "през комунизма", софиянци, взривете язовир "Искър",Той е построен точно по времето, когато вие считате, че са най-големите ужаси в страната. Няколко десетилетия преди това само са умивали. Но реално се действа веднага СЛЕД войната. Откажете се от язовир "Искър". Откажете се и от парното, което цялата страба ВИ го субсидира, защото сте на загуба. При нас сме капиталисти, нямаме вече парно. Защо трябва с държавни пари да ви е комфортно???

270

Анонимен

преди 9 месеца

До Смърт на фашизма Русия е фашистка държава, тъй че всички паметници на наша територия свързани с нея трябва да бъдат премахнати. Би трябвало да си "за" това, след като си анти-фашист.

269

Анонимен

преди 9 месеца

до 269 Умирисан изтрещял кравар, това е паметник на Съветската армия, а не на нашите български комунисти дето са избили сума ти интелигенция у нас през годините. Що бъркаш руските войници с българските комунисти ве, краварски злетак умирисан изтрещял. Ти си за Карлуково. Заклевам се!

268

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 271 Защото, ако не бяха съветските войници, коМЪнягите щяха да ядат голям бой от нашите деди и никаква власт нямаше да вземат и никого нямаше да могат да убият. Само, че нашите - на фронта, на който трябваше да се бие СА, да й печелят победи, а те - тук издевателстват под закрилата на СА. Съветските войници бяха употребени в тази война и вкарани по лагерите след нея. Толкова почит видяха. Не ми се занимава с путиновски агент. Пишете си еднообразните опорки!

267

Анонимен

преди 9 месеца

от 271 до 269 ми е поста.

266

Смърт на фашизма

преди 9 месеца

Да пук. Не . Те дано. Гаврите се с паметта на милионите хора по света, които бяха малтретирани, измъчвани и убивани от фашистите и които не дочакаха освобождението от фашизма. Вижте поне архивните кадри (но истинските, а не само изопачената информация във фейкомета уикипедия), за да видите как целия български народ с изключение на малцинството нацистки колаборационисти посрещна Червената армия така, както посрещна и руската армия през 1877-1878 г. - като Освободител. Слава и поклон пред героите!