37

Анонимен

преди 9 месеца

БГ хотелиерите пак се напъват с платени статии и пак говорят само за пари и евтиния. Ама драги, ние от вашата евтиния и гнусотия бягаме бе, аз не искам да ми е евтиняк почивката, искам да ми е готино и си плащам като поп, просто не на вас.

36

Дзивко

преди 9 месеца

Интересно е по селата, горе по ръкавите как е, повечето плажове в Гърция са общински, без спасители, скоро обаче погнаха кметовете за плажните заведения, от там може да секне всичко, принципно ако плаща солен наем, трудно ще ти дадат шезлонг за едно фрапе, няма да излезе сметката просто

35

Българин

преди 9 месеца

Така или иначе оставям на плажа повече пари за консумация, отколкото е минималната. Нищо не се е променило.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Кое вече бе, пак ли ни плашите? Ходя на Касандра от 100 год, винаги на хубавите барове е имало минимална консумация. Между 100 и 200 евро оставяме на ден с жената в бийч бара и то от години. Хубави места, хора, храна и музика. Тия фалиращите на бегеморието ще имат да чакат да видят стотинка от мен хахахха

33

Анонимен

преди 9 месеца

дреме ми. И без друго не ходя на плажовете, където има ниско бюджетни туристи. Предпочитам да платя малко повече но да ми е спокойно. Те са шумни, невъзпитани, цапащи, пикаят във водата.... и изобщо не са желана компания за мен.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Кой българин или още по-малко грък ще даде 30 или 50 евро.. болни сте. Айде стига с хейта за Гърция. Чадърите са позавзели плажовете, но за близо месец несъм дал и 1 евро за шезлонг. Предпочитам свободната зона по други причини. Има протест на хавлиите дори, ако не сте чували.

31

Смел Гибсов

преди 9 месеца

Да 30 ефро е по малко от 30 лефа .... хахаххахаха. Българското черноморие си е супер ама нали трябва да си направиш селфи на луната . .....

30

До пепи

преди 9 месеца

Полета до Испания е около два часа.

29

555

преди 9 месеца

Българинът си е българин... вечният чуждопоклонник.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Тава е обсолютно вярно, така е на повечето плажове в Гърция, но така ще им приключи бързо филма.....

27

пепи

преди 9 месеца

А докато стигнеш до Испания, колко време ти отнема .

26

Анонимен

преди 9 месеца

Освен Гърция има и други места за почивка на море - Италия, Испания, Турция от по-близките и т.н. Само в България няма място за почивка на море.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Като отивам на море в Испания си купувам чадър за няколко евро и накрая го хвърлям. Свободната зона е на 90% от плажа, на който обикновено ходя. Чадър за примерно 6 евро за една седмица - по 1 евро на ден. Много ли е?

24

анонимен

преди 9 месеца

Абсолютна лъжа

23

:

преди 9 месеца

Зависи при кой (бар) отидеш , така е и в Атина , така е навсякъде изГърция не е нещо ново , не е край на "далаверата" , просто чалгатави е размътила пулешките мозъци и само задалавери бълнувате , а хоратапредпочитат Гърция защото е близо , спокойно , храната е превъзходна и истински си почиваш , без дребни тарикатщини в стил лайномонополопол.

22

Димов

преди 9 месеца

За щастие, повечето хора знаем, че целта на подобни статии е друга! Неистини са нещата, които пишете! И да, няма да отидем в България на море! Не сме толкова богати и толкова глупави! А вие си пишете каквото искате.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не ви се получава антигръцката пропаганда. Хората вече са ходили по няколко пъти и знаят истината. Трудно е да ги манипулирате и върнете към мутрохотелчетата на Боко Тиквата и приятелчетата му от СИК.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Побългарихме ги и гърците,въпрос на време беше!

19

ОцелялОтДСД-Чумата

преди 9 месеца

А у нас шайкаджиите само искат пари,н о без да дава нещо насреща. Извод:Никога повече СДС-Чума и ГРОБ-Мафия.

18

Анонимен

преди 9 месеца

В Кипър беше мисля 6 евро за двама души и с билета може цял ден да обикаляш всички плажове ако ще и на 100 км да са един от друг.