183

Таня

преди 9 месеца

В Хърватия с евро - 8% инфлация. В България с лев - 16%. Толкова по въпроса.

182

Майната Ви

преди 9 месеца

Големи аналитици и познавачи се извъдихте! Ама дори не се замисляте, че Хърватска влезе доста след Задунайская губерния в ЕС. Обаче е вече в Шенген. Икономиката на Хърватска е с десетки години напред пред тази на географската територия наречена България и обитавана от индивиди с интелект на куче. Не искам да обиждам кучетата!

181

Гнусния брадан

преди 9 месеца

Единствените скептици са винаги русофилите рубладжии, които са и най-нереализираната и низша прослойка на общестовото

180

Рапунцел

преди 9 месеца

Няма за кога да се въвежда еврото, защото до тогава ЕС ще се разпадне.

179

Анонимен

преди 9 месеца

Минутки за реклама на еврото? Явно, че никой не го харесва, щом се налага да го рекламират.

178

real

преди 9 месеца

На никого не му пука кава валута ще се шири тук. Хвърлили са око на Гаранционния фонд.

177

Таня

преди 9 месеца

Най-нормалното нещо за постоянно развиваща се демократична, европейска държава е да стигне момент, в който е изгодно да използва единна валута за търговия с партньорите си. 90% от бизнеса в страната работи в партньорство със западни компании. И това е чудесно.

176

Последния Софиянец

преди 9 месеца

KBичането на pycopoбите е музика за ушите ми !

175

Анонимен

преди 9 месеца

Една кофа мастило изписали, колко е хубаво еврото, докато не се стига до крайната част на статията и инфлацията от 8 процента, която "така или иначе щяло да си я има" хахах. С две думи, еврото им е разкатало фамилията и опасенията са се сбъднали, ама не е виновно то а извънземните.

174

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

В Русия ще вкарват нов закон рублата ще стане копейка а копейката рубла и така 1 копейка ще струва 100 рубли и почти ще се изравни с еврото.

173

Обективен

преди 9 месеца

Бедните ще станем по-бедни, а богатите по-богати. Обикновен човек няма да може да си купи жилище, както е на Запад. Толкова ще са скъпи, че жез ипотека 35-40 години няма да има как да стане. Спекулантите ще вдигат цените в небесата.

172

На баба

преди 9 месеца

На баба ви ХуРкАтА

171

Христо Христов

преди 9 месеца

Степента на задлъжнялост на еврозоната е много по-висока от тази на ес. Никой разумен не иска да се набутва в клуба на длъжниците.

170

Христо Христов

преди 9 месеца

Чакам ново предаване на неграмотната платена европеидка цветанка ризова, дет не знае разликата между валутен борд и еврозона...

169

Анонимен

преди 9 месеца

Бате ББ сега ще фалира всичко Българско,ще източи и продаде всичко и след това ще го даде на Европа да се оправя Най големия тарикат Б Борисов

168

Христо Христов

преди 9 месеца

С 500 милиона годишен бюджет за пропаганда на ЕС, всеки ден ще четете подобни статии.

167

Virtuozzo

преди 9 месеца

гледайте дебата за еврото в канала на Лобо Жечев ,Сарийски им сви сърмите пак !Соросоидчето Жечев си мислише ,че обратното ще стане ,ама на :)

166

Дон Кикот

преди 9 месеца

А колко е курса на рублата спрямо еврото ми е интересно?

165

Анонимен

преди 9 месеца

айде да приемат държавите които са преди нас в развитието си - полша чехия унгария дания швеция - може и англия- па тогава българия- и си искайте референдума да ви се чуе гласа - а не разни празни изкарали по един тримесечен пуц в харвард за марионетки да определят бъдещето на децата ви- айде дано ви светне

164

Анонимен

преди 9 месеца

До Таня Теб що те е страх от турска лира.