75

АнонимеН

преди 10 месеца

ЗЕЛЕНСКИ НИЩО НЕ РЕШАВА! ТЪЙ КАТО МЕРКЕЛ Я НЯМА ВЕЧЕ И В ЕС НЯМА ЛИДЕР КОЙТО ДА РЕШАВА ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В БАЙДЪН!! АКО БАЙДЪН КАЖЕ И ФАЩ И ЕС ЩЕ ДАДАТ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ ! АКО БАЙДЪН КАЖЕ КРАЙ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ТЕЖКО ЗА УКРАЙНА! ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ БАЙДЪН НЕ Е ПУТИНИСТ И , ЧЕ АКО КЛЕКНЕ НА ПУТИНА ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА 2-РИЯ МАНДАТ! ПО МОЕ МНЕНИЕ ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО СЕ ЗАБАВИ И МОЖЕШЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ПО-РАНО. НО ТОВА Е ПО-ВИНА НА ФАЩ ТЕ РЕШАВАТ И КОМАНДВАТ И ЯВНО СА НЕКАДЪРНИ!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Може да се намесва само Галя от посолството. Да не му звънне Галя, че Зеленски ще си глътне граматиката. Българската Галя ще я номинираме за президент на САЩ.

73

Mda

преди 10 месеца

Зелката не дава, *** пък си иска Киев окръг, няма да има файда от тези преговори, най-много да се утрепат.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Те американците наляха близо 100милиарда в Украйна и нямало да се месят,Абе вие хептен за индианци ни вземате...

71

Хах

преди 10 месеца

Те нашите, дето сме уж "независима" държава си го казаха сами, естествено в таен запис, че ходят и съгласуват с посолството. Та Зеленски, дето го държат здраво за т...... и цялата му държава е на системи и в момента в който помощите спрат е чао чао, ми казвате, че е независим?

70

Зеленски

преди 10 месеца

Питам чичи Сам дори когИ по нужда да ходя!!!

69

Анонимен

преди 10 месеца

СРЕЩА М/У ЗЕЛЕНСКИ И ПУТИН- ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА АРЕСТУВА ПУТИН ВЕДНАГА СПОРЕД ЗАПОВЕДТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД- КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЯ СРЕЩА...

68

Тагарев

преди 10 месеца

И децата знаят кой шепне в ухото на Злеленката!!!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Haмeca нeмa бe, имa caмo cъrлacyвaнe c nocoлcтвoтo...

66

Анонимен

преди 10 месеца

На САЩ ще повярвам.когато слънцето изгрее от запад.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Педро пак се е скрил в бункера в Киев.Ползва и двойници че големият лош Вова да не го спипа.Голям страх го тресе Зеленото джудже не може да спи спокойно,само Вовата сънува и всяка сутрин се събужда уплашен след кошмари.

64

Да бе,

преди 10 месеца

ние повярвахме.

63

Шефрет

преди 10 месеца

Акушерката Урсула след краят на СВО , Путин ще я вземе на работа от Бюрото по труда да изражда говдъъ разни,които от своя страна да задоеоляват третополовите от Запада ,докато научан ,че входа всъщност им е изход)

62

Анонимен

преди 10 месеца

Как единствено от зеленски? Путин вече не го ли броим за жив?

61

321

преди 10 месеца

Странно.., кой ли пък му е и хрумвало че хубавите хора от уса се месят в Окраина? Както знаем, те са най най по-демократи и зачитат всички права и принципи на хората и нациите!

60

Анонимен

преди 10 месеца

А руската армия продължава да настъпва към Купянск.Падне ли пада и Харков.Това е последната бариера преди Харков.Видно е че неуспешната контраофанзива доведе до отслабване на отбраната на укрите.Пълен провал за бандеровците.Зеленото джудже по прякор Педро трябва да вдига бялото знаме.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Да сложиш минуси, за болните български деца,какъв eниИчap трябва да си?Парите от Посолството са по силни от всичко,падение.

58

Шефрет фо 68

преди 10 месеца

Викаш ти - стига само ти да си такаИскаш и другите)))

57

Анонимен

преди 10 месеца

За Украйна,САЩ: $67 милиарда ЕС: $33 милиарда Великобритания: $10 милиарда Германия: $9 милиарда Япония: $5,6 милиарда Канада: $5 милиарда Полша: $4 милиарда Холандия: $3,5 милиарда Норвегия: $2 милиарда Дания: $1,6 милиарда Швеция: $1,6 милиарда Франция: $1,2 милиарда Италия: $1,1 милиарда Финландия: $1,1 милиарда Испания: $0,75 милиарда Словакия: $0,67 милиарда ВЕрвайте им

56

Шефрет

преди 10 месеца

Джендърмените и да се напъват да се правят на нещо ,вече са и съвсем ще бъдат едно фекално незначиелно тяло от отделителната система в отходната канализация. Новият световен ред ще се определя от император Путин!