15

Нане

преди 9 месеца

Има достатъчно доказателства, че Български отряди са се били за Атила, в опита му да покори рим през тъмните векове... ===)))

14

Истината

преди 9 месеца

По-добре да не бяха идвали и да ползваме латиницата като повечето народи, щяхме да се разбираме по-лесно със света. Тази *** кирилица е безмислина и не е българска, както ни лэгаха до сега. И ние като мокетата си имаме фалшива исторшя и идентичност.

13

Адее

преди 9 месеца

Св. св. Кирил и Методий са двама братя богослови, родени в Солун, Византийска империя!!! Да ви имам измислените византийски празници, които ни пробутвате!

12

Нане

преди 9 месеца

България е създадена още от Авитохол, поне 300 години преди Аспарух.... Това, че византийците ни унищожават историята не е от вчера.... ===)))

11

Анонимен

преди 9 месеца

Нека каже тогава кои народи какви национални празници имат.Около дати или около събития .Ако питате мене трябва да е датата около обявяване независимостта ни ...22 септември стар стил.Тогава България става истинска държава.А на 3 март сме били обявени от великите сили за все още няква територия.

10

Хахаха ;-)))

преди 9 месеца

И каква стана тя сега - ще правим национален празника на двама Византийци дошли от древната гръцка държава Византия, за да ни цивилизоват нас диваците???!!!!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно пише. Така е. Реално Кирил и Методий са византийци.

8

ТО.....

преди 9 месеца

Кой фъкинг айдиот реши че Бай *** е непристойно за ,,Днес БГ" че излиза с звездички???? Още едно доказателство за коментара ми

7

Анонимен

преди 9 месеца

Признавам, че не съм чел, испански, френски и американски учебници по история!

6

Tо ...

преди 9 месеца

То само ние май се опитваме да не се пишем велики , а го караме от скромно по- скромно ....та чак до обезценяване. Погледнете историята на Американци, Британци, Французи,Сърби. които децата им изучават- всички така се трупат в гърдите,... няма друга история освен тяхната, няма по- Велика нация от тяхната. Всъщност Бай *** е много повече европеец и западняк отколкото българин в поведението си. Скромността в днешно време само омерзява......

5

11 милионна

преди 9 месеца

И този е посланик в Гърция???

4

Анонимен

преди 9 месеца

Кирил е славянин, а Методи е византиец! Майка им македонка, а баща им от рода Дуло!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Гърците са шовинисти.

2

До 2

преди 9 месеца

Взе ми думата!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Па те и в Румъния сигурно ги умат че Кирче и Методеску са написали на славяните азбука и са им я продали на печалба. Не сте ли разбрали, че "история" означава - какво си съчинихме и ни се струва удобно за някакви цели в момента