92

Анонимен

преди 9 месеца

къде са белезите, нещо не се виждат, а тълпата накара съдийката да си даде оставката... Къде са 400 те шева, или някой здраво ни манипулира...Защо НИКОГА няма да има протест за наистина *** изнасилени и избити баби по селата предимно от представители на едно малцинство... Във Франция замитаха проблемите десетилетия под килрима и ония превзеха цели квартали, разбиваха палиха и крадяха...защо няма протест срещу съседското насилие от психо съседи примерно

91

До Оффф

преди 9 месеца

*** бавно и мъчително

90

НПО-пара3ити:

преди 9 месеца

"О,няма защо! Правим всичко срещу правилната сума и да защитим ППЛГДБТИ+ различните :) Винаги сме готови за протести,даже току що излязоха от печатницата новите лозунги съгласувани с посолството! Нито един нормален човек повече!"

89

Анонимен

преди 9 месеца

Май пак бяхме манипулиране за нечии цели. Всеки човек носи в себе си съпричастността и милосърдието, но ставаме скептични когато усетим манипулация. Не одобравям насилието в различните му форми и то трябва да се преследва от закона. Питам се обаче Дебора момиче ли е? Тя е ученичка на 18 години и има връзка с женен мъж с дете? Ако е в арабския свят ще я линчуват. Слава Богу при нас не е така, но се питам тя невинна ли е? Измами лили са я или по нейно желание е с този мъж? ОБЕЗОБРАЗЕНА ли е?

88

Deep Zone

преди 9 месеца

Голям бонбон и сладур е :) Успех в живота, младо момиче! И не се подлъгвай повече по татуирани батки...

87

Az

преди 9 месеца

До ВеригаВъпросът е принципен, а ти не виждаш по-далеч от носа си.

86

Дебора,

преди 9 месеца

Благодарим ти, че с кръвта си събуди цял един заспал народ

85

Верига

преди 9 месеца

Да дадат за пример някое свястно момиче и момче. Какво излиза? Държавата ще пази тези, които се дрогират и предлагат секс услуги. Досега като се е дрогирала, нито веднъж не са я хванали, защото е движила с "подходящите" момчета. Ако я беше спряла държавата, това нямаше да й се случи.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Питайте връзкаря Гошко кой го пази. И ако не е Гошко, кой е резачът, той ше си каже всичко.

83

извънредно

преди 9 месеца

Група Холивудски гримьори са забелязани на летище София преди месец

82

закон

преди 9 месеца

Да се забрани продажбата на всякакви ножове на мъже от мъжки пол

81

тая Дебора

преди 9 месеца

някой виждал ли я е ? Да не вземе да излезе че тези 400 шева са пореднната сглобка ... съмнителна е тази работа - рязали са я в панеллка дето се чува как съседа ти 5 етажа ппо доло ппърди а тази никой не я е чул да пищи

80

Анонимен

преди 9 месеца

Новият символ на обединената Родина ! Успех в предстоящите процедури по премахванена последствията от този вандалски акт, който си преживяла !

79

Добро утро

преди 9 месеца

Тия думи, ако са нейни, аз съм Дебора...

78

Анонимен

преди 9 месеца

Нито един журналист или политик не зададе един основен въпрос. За кой е работил изверга и какво? Отговора на този въпрос ще даде доста добра насока, защо са се опитали да омаловажат стореното от него.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Нямало шевове, ами изгледай пак клипа (ръцете и) след това гледай и Франкенщайн.

76

Анонимен

преди 9 месеца

все още никой не е виждал тая наркоманка, значи всичко е измислица на медиите като ковид и 'невинната украйна'

75

Анонимен

преди 9 месеца

От всичките описани поражения и наранявания по тялото й, се вижда само остриганата коса на Дебора....Този хирург, който е правил шевовете, да го обявят за Нобел! - нищо не си личи, виртуоз! Браво.

74

Факт

преди 9 месеца

От всяка Дебора Мария-Магдалена не става.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Същите хора които казват, че Рашидов е казал истината и няма от какво да се срамува са тези които не вярват "на историята" за накълцването. Ха сега свържете точките.