189

Българин

преди 10 месеца

А за изманика просяк няма ли да се самосезира тази прокарикатурауратура

188

Бай Дрън

преди 10 месеца

Не го оправдавам Динко, напротив, смятам това за недостойно. Аз давам пари на такива просяци понякога, но въпросът е, че поведението на просяците също е недостойно, както и на държавата ни! Не може да махнеш само едната брънка(Динко) и да оставиш другите две брънки ( държавата и цгнската мафия). Ако ще праеиш нещо, махаш Динко, махаш мафията и държавата се грижи за безпомощни хора. А другите дето не са безпомощни, нека метат улиците, такива също трябват!

187

Анонимен

преди 10 месеца

Супер, селяните да се научат че не може да раздават улично правосъдие в европейска държава.

186

да мине

преди 10 месеца

и пред фантастико . Същите , стоят и искат . Пият ракии , приказват си под нос нещо .

185

100% истина

преди 10 месеца

Най-лошото от всичко е че държава няма тя, е абдикирала от проблемите на хората,и когато човек вземе нещата в свои ръце,целия репресивен потенциал на държавата се задейства срещу него,това е така защото държавата я е страх ,хората да не разберат колко е слаба и не вземат да си я върнат от тези крадци !

184

...

преди 10 месеца

Динко лечителя ако обиколи Холандия и Белгия ще се хване за главата.

183

Анонимен 11

преди 10 месеца

175 колкото Динко.

182

Анонимен

преди 10 месеца

Прокурорката казала, че Динко изразявал неуважение към самото общество. Значи ако се противопоставяме на измамите и кражбите в обществото, изразяваме неуважение? Неуважение към кого? Към жертвите на измамите или към самите измамници?

181

Анонимен

преди 10 месеца

Момчета, всички зад Динко, защото иначе НПО-тата на Кирил Петков ще ни забранят празниците, знамето българско и да се наричаме българи!

180

Бай Дрън

преди 10 месеца

Чудно ми е, на просяците кой ще повдига обвинения. Доколкото знам, просията не е разрешена в България. Ако аз разпъна килимчето на тротоара и почна да продавам дренки и трънки по 50 стотинки, ще ме изгонят и дори арестуват, щото нямам разрешително инкасов апарат. Обаче ако прося и не давам нищо в замяна ще ме оставят.

179

Анонимен

преди 10 месеца

По-добре Динковци, отколкото Кирил Петковци!

178

Стефан

преди 10 месеца

До ръководителя на РП- Бургас Мария Маркова: Г-жо Маркова като ръководител на РП Бургас защо не разпоредите на разследващите и патраулиращите полицаи да гонят и премахват нахалните просещи, да им съставят административни актове? "Просяците" често се оказват работеши за някой богат *** клан, занимаващ се често и с джебчийсто, кражни и проституция. Много по-лесно е да се повдигне обвинение срещу човек(Динко в случая), на който му е "писнало и дошло до гуша" от тези измамници нахалитети.

177

Мързелив просяк

преди 10 месеца

Шамар да е, на аванта да е!

176

Бай Дрън

преди 10 месеца

Абе сега вие ще го ееете, скоро вас ще еааат същите тия мли.

175

Анонимен

преди 10 месеца

До Пича само дето беше пребил приятелката си :D

174

Анонимен 11

преди 10 месеца

Динко бил ,с изградено самосъзнание,така коментират някои,а това изградено негово самосъзнание,как не го е накарало,да си плаща толтаксите,автомобилите му да преминават тех.прегледи и прочие,и всепак си остава дребен селски тарикат,много правилно му е повдигнато обвинението,той е никой,какво ще стане ,всеки,като него,започне,да раздава правосъдие.

173

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Динко!

172

Анонимен

преди 10 месеца

А вие колко нелегални мигранти спряхте и колко измамници разобличихте, че съдите Динко дали имало ефект от действията му или нямало. Толкова може човека, толкова прави. Вие като можете повече (да хванете големите риби) , защо не го правите?

171

Пича

преди 10 месеца

"Ако подкрепите Динко,много Динковци като него ще решат,че имат право да пердашат когото си искат" - ама друг път. Динко досега почтен човек не е пердашил. Напротив, вижда се кой изведнъж го стяга под лъжичката, като види че вече няма да е безнаказан. Така че, намирай си подходяща хралупа, "Анонимен", и по-скоро се скривай там, че Динковците тепърва започват.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Истински безобразие! В центъра на София където и да се обърнеш просяци! Всичките откровени мошеници! По тротоарите налягали с чашки и хората ги прескачат! По стъпалата на метрото здрави и прави младежи ти завират под носа празни картонени чашки! По кръстовищата жонгльори, илюзионисти, факири и най-обикновени досадници! Докога ще продължава това???