514

разбор

преди 10 месеца

До Анонимен::Целта е да няма Динковци,но пък не трябва да има и лъжливи и каквито и да е просяци.Просто е.

513

дядо Стефчо

преди 10 месеца

Магазина е голям защо полицията не е видяла и изгонила просяка?

512

Не бе

преди 10 месеца

Според много от пишещите тук трябваше да му даде милостиня и да му се извини, че незнайно как за няколко минути са му пораснали крака! Да му помогне да се настани по-удобно на входа на супермаркета и да бие шутове на онези дето го подминават!*** народ - слаба държава!

511

омн

преди 10 месеца

Аз шутове и шамари не видях. Видял ги е само писача на тази статия. Имаше дърпане и заплюване. Иначе браво на Динко. Докога полицията и медиите ще взимат страна на мошенниците и ще наказват тези които ги разобличават. Този просяк трябва да е наказан защото лъже и се облагодетелства. Не сме нормална държава.

510

Пича

преди 10 месеца

"дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията" - то щото всички по-тежки престъпления вече са решени, нали? Най-показателно е когато някакъв медиен дpacкач години наред игнорира организираната просия, проституция и наркопласьорство на кафевите малцинства, но скочи ли някой срещу това - брей, то било престъпление! Ами Сашко, ако останалите хора избягват да ходят във Факултето или Столипиново, ти може би е по-добре да избягваш Ямбол за в бъдеще.

509

Справедливост

преди 10 месеца

Да е жив и здрав бат' Динко ! Само ние можем да си оправим държавата , защото полиция и правосъдие не работят заради жестока корупция !

508

Анонимен

преди 10 месеца

Ето за това говорим. Органите, които трябва да се справят с проблема не си вършат работата и когато някой го покаже той е престъпника, а не този, който го върши. В случая МВР трябва да премахнат мнимите просяци, а в Европа дори не ги допускат да просят. Не одобрявам агресията на Динко, но нима просякът не е виновен? Защо просякът не отговаря пред закона, че лъже и използва милостиви хора за да събира пари. Ами това си е кражба! Да, нека Динко бъде наказан за деянието си, но МВР и мнимият просяк?

507

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидно полицаите работят в комбина с престъпниците и измамниците.Не направиха проверка дали сакатият просяк действително е такъв, но когато Динко направи това и се оказа, че човекът си има крака, от РПУ веднага прибраха ... Динко. Така де, защо отнемаш процента, който униформените може би си вземат от измамника!

506

Анонимен

преди 10 месеца

а полицията както винаги си бърка по дупки докато не се появи видео

505

D:

преди 10 месеца

Значи тълпата крещящи демократи може да раздава " правосъдие" а Динко не !!!???Сбъркан свят !

504

българина

преди 10 месеца

нека помисля, държавата се задейства да наказва Динко за 2 шамара, но бездейства че Динко свърши работата на цялото бургаско рпу като хвана мошеник и измамник, който дефакто краде с измама на публично място пред очите на властта! и вместо награда за Динко ше има наказание НЕВЕРОЯТЕН ПРИМЕР ЗАШО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРАМЕ МОМЕНТАЛНО

503

Анонимен

преди 10 месеца

Браво Динко!

502

Анонимен

преди 10 месеца

Човека е психичноболен ,да,крака има ,ала акъл няма ! Хиляди социялни и тн хрантутници на държавни заплати Никаква работа не вършат - нито с Деца,нито с болни Хора ,нито в семейства с насилие . А тоя джинко що не скача да бие големите измамници -олигарсите дето Крадът Милиарди ?

501

Анонимен

преди 10 месеца

Като няма кой да прибира такива измамници, нека да е Динко. Браво на Динко. само така , щом няма полиция, добре е да има хора като Динко. Полицаите са мързеливци и нарочно оставят уличната саморазправа да се шири. Но в случая, Динко е прав.

500

Истинският Някой

преди 10 месеца

До ВъзмутенаИ аз категорично осъждам подобни прояви на саморазправа и насилие. Но ми прави впечатление в поста Ви, че няма и дума написана за измамника. Все пак едва ли толерирате подобни (чиста проба) ИЗМАМИ! Този човек, който *** и се облагодетелства от състраданието на хората е още по- голям престъпник, тъй като заради него най- вероятно много хора ще спрат да помагат на истински нуждаещите се. Липсата на власт в България благоприятства и стимулира увеличаването на измамниците.

499

Възмутена

преди 10 месеца

Някой дава ли си сметка, че ако деца станат свидетели на тази грозна сцена, ще бъде пагубно за възпитанието им. Така се градят насилници и убийци. Този пишман Рамбо трябва да бъде осъден, за да спре със саморазправите, да не изземва функциите на правораздавателните органи. Никой не го е упълномощил. Самият той е разследван за катастрофа с негов камион на АМ Тракия.

498

съдебна практика

преди 10 месеца

Шамар-2000 лв обезщетение.Плюене-3000 лв обезщетение.Снимане без съгласие на лицето-около 500 лв обезщетение.Сумите са средни, и са според зависи. Адвокат-при резултативен хонорар-допустим при гражданско дело, ще поиска една трета от сумата-тоест за просякът ще останат около 3 бона обезщетение, останалото за адвокатът муДруг път мислете, преди да се саморазправяте. При нередност-се съобщава на 112, а не раздаваш улично правосъдие.

497

Анонимен

преди 10 месеца

Шамаросва и плюе. Сега, по време на делото просякът да си предяви граждански иск, и с обезщетението няма да му се налага известно време да проси. Плюе, шамаросва човек-я проверете съдебната практика какво обезщетение се следва. А да-просякът действа неморално, но да се схване-не е незаконно. Вече не е забранено да просиш. Динко е следвало да се обади на 112, и полицаите да направят каквото е нужно по закон-това е законния начин, а не саморазправата с хилав и слаб човек.

496

преди 10 месеца

Просията не е забранена. Имаш право да просиш, и това не е незаконно, считано от 2022 г. Ако лицето Динко счита,че има нещо незаконно(а не е забранено да просиш, вече)-следва да се обади на 112, а не да шамаросва човек, стократко по-слаб от него. Неморално, но не незаконно е да проси, но шамарът е и неморален и незаконен.

495

Николай Стоименов

преди 10 месеца

Докато не започнем всички да раздаваме улично правосъдие всички ще си правят каквото си искат