17

баба Пена

преди 10 месеца

Като стане изневяра - умния човек се дистанцира, казва аре чао скъпа, до тука бяхме, оди си при новия гаал-фон. Умния човек се познава по действията а не по приказките ала дрън дрън ярина. Умния човек подава молба за развод и кой от къде е. Свят голям, ще си намери нова. А сега в затвора ще стане нова булка на някой бабаджанко, щото не е от умните хора.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да го осъдят ефективно и за първото убийство защото явно е излъгал за първото. След като сега прави двойно убийство значи че първото не е било случайно а това му е начина да си разчиства сметките.

15

баба Пена

преди 10 месеца

Всъщност може да се каже че тези дето са някакви изкукали ревнивци не са много добре с втория етаж, така да се каже, а кофата е направо празна. То един човек ако не те иска, насила няма да стане. С това си деяние човека е казал пред света - не ставам за нищо.

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Този бил извършил, и какво като го окошарят? 15г. за 2 убийства=10г. ефективно, ако няма помилване. Още на 8-мата ще го пускат навън по цял ден и само нощувките в панделата, такова ви е кривосъдието. В САЩ отнася доживот, или 2*100, или смъртна.

13

Гледай сегаааа

преди 10 месеца

Любовна сага между 18г невръстно момиче и двама кажи речи 40 годишни изтървали влака? Каква любовна сага е това с такава възрастова граница, очевидно тия 40 годишните са топтан ииддиоттии! А къде по дяволите са родителите на 18 годишната? Те са за затвора, колкото и килъра! Хич да не излизат и да ревът по медиите, убиха ми детето! Ей ччч алоо, вий де бяхте като тя излиза с 40г, набор на баща и? Кой позволи тая връзка, на някой пукаше ли му за детето? Tъпu ПреТъпи и сmoтanи родители, съд за вас!

12

баба Пена

преди 10 месеца

Аз това не го разбирам - да убиеш от страст, или заради изневяра. Вместо да почерпиш селото че жената ти е изневерила и ще я разкраш и няма да си вече с нея, сега ще влезне на топло за 20г че може и за повече. Да си съсипеш живота заради една жена или мъж, че то не си заслужава.

11

Станой от Софстрой

преди 10 месеца

Нашенският народен гений в такива случаЙ разпалено се обяснява, че момчето е невинно, и прикриват някой големец:)))

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Сата НАТО 7 Това не просто е убийство а е двойно убийство. И излиза че това му е трето. Той така ще си убива докато го пускат и все ще изкарва че е от страст. Щом е убил някой трябва да си изтърпи наказание за убийство без значение какво е довело до това. Никой няма право да отнема живот освен при неизбежна самоотбрана. При двойно убийство неизбежна самоотбрана няма как да има така че този вариант отпада.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Съд за Кирил Петков, човекът разбил напълно МВР

8

Анонимен

преди 10 месеца

Жегите побъркаха народа.

7

Този бил извършил

преди 10 месеца

миналата година убийство на друго младо момиче, но му се разминало, защото поддържал версията, че е станало случайно при садо-мазо.Това написа човек от Лозен. Напомня случая със студентката от Велико Търново, убита от тип, който е трябвало вече да е влязъл в затвора, но той не се явил, полицаите не го потърсили веднага. Ако беше влязъл в затвора тогава, когато е било определено, момичето щеше да е живо. И с този от Лозен така - ако миналата година го бяха окошарили, сега нямаше да убие още двама

6

Сата НАТО

преди 10 месеца

И си е самопризнал!

5

Сата НАТО

преди 10 месеца

Много строго го съдите, все пак това е убийство от страст, и не ги е мъчил. Това трябва да му се зачете.

4

истина е

преди 10 месеца

за седмица тук има повече убити от колкото в Украйна , и това е благодарение на съда и магистратите !!

3

Пришълецът

преди 10 месеца

1208 и убиеца си призна:)))

2

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ще излезе че са го насилвали.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя път на този не трябва да му се разминава и да влиза до живот в затвора.