61

Анонимен

преди 10 месеца

До ДО ТАМ ВОДИ. Не е ли виновен Путин ?

60

Анонимен

преди 10 месеца

До До Анонимен 36. То с писане не стаа бе

59

ДО ТАМ ВОДИ

преди 10 месеца

ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯ ПРЕВРАТ

58

Бау

преди 10 месеца

До 53! Не знам да съм неморален, но ако продължавате да се изживявате като любовници, а не като разумни същества, ще приключите като Ронео и Жулиета! И това точно се случва! В едно все по технологично и цивилизовано общество, където на власт идва изкуствен интелект, само силните оцеляват, а не някакви лутащи се ментално създания! То при изкуствен интелект даже няма да има общество! Изчзеващ подвид!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Някой споменават, че държавата не предприема никакви действия та сега се сетих за което се извинявам : НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ППАТРУЛИРАЩ ПЕШ ПОЛИЦАИ ДА СЛЕДИ ЗА СПАЗВАНЕ НА РЕДА ПО КВАРТАЛИТЕ ?!?!?!?! Аз от години не съм виждал такова чудо. Освен по курортите тук-там и то само през сезона.

56

До Анонимен 36

преди 10 месеца

Пак напомням, търсете в мрежата статиите на Антон Тодоров.Той цитира архивни данни. Престъпността и тогава е била жестока, но малко неща са се съобщавали.В една от тези статии той беше взел произволно избран месец някъде от 80-те години - потресаващ брой на убийства и изнасилвания, а официално се е твърдяло, че в България стават най-много по 1-2 убийства годишно и разкриваемостта е 100 %. Това последното го знам от неслучаен човек. Умишлено са били създавани илюзии, на които обществото да вярва

55

Анонимен

преди 10 месеца

Много волни пеперуди летят от цвят на цвят.

54

Анонимен

преди 10 месеца

РАДЕВ МАХНА СПЕЦ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА -----////------ Нещо си в грешка - Кирил и Асен ги махнаха. Но пък спецсъда не се и занимаваше с любовни многоъгълници.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Хвърлят ни дъвки за убийства, за да не коментираме продажната *** политика на НЕкоалицията, чегъртаща оная си работа.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Трупове и убийства всеки ден. Това е България на Кирил Петков.

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Бау. Как се става безчуствен ?

50

Анонимен

преди 10 месеца

Честита промяна!

49

Анонимен

преди 10 месеца

До Бау. Верно ли ? Роботчета един вид а момиченцата да правят каквото си сикат ? Абе ти нормален ли си бе ?

48

Анонимен

преди 10 месеца

До Славейков. А тоя 34 годишния няма да го споменават нали ? За да им излезне.

47

Бау

преди 10 месеца

Любовен тъпоъгълник! Агресията над BG мъжа е в стихията си! Така пропагандираните чувства и прехласване пред обратния пол спешно трябва да се обявят за отживелица! Има ли чувства, следва ревност и закономерно престапление! Момчетата трябва да бъдат така възпитани, че за тях да е важно, не Долсинея да е само тяхна, а да гледат като вещ за еднократна злоупотреба и те да се вредят, когато някоя е склонна и толкова - следващия! Цивилизовано и безопасно!

46

Бонго Бонго

преди 10 месеца

ПОВТАРЯМ ОТ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ, НО ЖУРНАЛЯТА НЕ ЧУВАТ. ИЗКАРАЙТЕ НА БЯЛ СВЯТ, КОЛКО САДИСТИ РЕЦИДИВИСТИ РАДЕВ И ЙОТОВА СА ПУСНАЛИ НА СВОБОДА?????????ВСИЧКИ ТЕЗИ УБИЙСТВА ЗА ПЛАНИРАНИ И УЖ ОТ БИТОВ ХАРАКТЕР ВТОРО- РАДЕВ МАХНА СПЕЦ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА , ЯЖТЕ МУ ЧОРАПИТЕ СЕГА

45

Анонимен

преди 10 месеца

До ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА. Ииииии пак комунистите ти виновни

44

Питащ

преди 10 месеца

До 30 факт народа изтреще тотално ! . . . . . . . . . КАКЪВ НАРОД? КЪДЕ ВИЖДАШ НАРОД? КАКВО Е НАРОД?

43

Славейков

преди 10 месеца

Довечера отново протест срещу насилието срещу жените. Само да захлади де.

42

До БГ Съдия

преди 10 месеца

Знаеш ли, че тези дни се замислих относно тези непрестанни известия за възмутителни криминални престъпления? Такова нещо имаше по времето, когато мандатът на Иван Костов беше към края си. Приватизацията уж вече беше почти осъществена, но тук там все още имаше апетитни хапки и позитанковците всячески се мъчеха да докопат властта преди да е дошло времето за поредните парламентарни избори, за да могат да нарушат неофициалните споразумения кои предприятия да са за сините и кои за червените.