102

Анонимен

преди 10 месеца

В панелката комшийката е чула един шум,като падане на предмет. Това нищо ли е? Всъщност, разследвачите замълчаха, явно разследват. Дано да ни съобщят чрез медиите истината и тогава да коментираме кой какъв е. Засега само предполагаме.

101

Анонимен

преди 10 месеца

До 104: трябва да ти пука, защото 3-те ти деца ще живеят сред такива. Ако имаш женско може да е с късмета на Дебора, ако са мъжки: двама близнака нали минаха с колата върху убития си ПРИЯТЕЛ? Родителите, да ме прощавате,не си давате сметка, че ще остареете и ако децата ви станат като тези сладурчета, могат спокойно да ви затрият и това се случва напоследък.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Алоу, на този юнак това му е трети процес за годината!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Гледам 3 деца и работя от сутрин до вечер. Върнал съм се преди 30 мин от работа. Грам не ми пука за тия двамата. Грам не ми пука че някъв хъxpeк правил нешо с проcтакесата си.

98

Анонимен

преди 10 месеца

До 99 - Ам .. "Доказани" ... Аммм ... К.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Ми страх, бе! Като го знаят кой е и какво прави, както и че няма да си видят и чуят децата повече, смеят ли!!!

96

Анонимен

преди 10 месеца

В момента всички кoвpи пируват. Получават гратис повече права от обществото. Всяка такава любовчийка ще гледа да наглее колкото се може повече.

95

Един от народа

преди 10 месеца

Писна ми да ме занимават с тези ***!

94

Надежда

преди 10 месеца

Дано в Ада има специално място за адвокати, които защитават доказани убийци, изверги и тем подобра пaплaч!

93

Анонимен

преди 10 месеца

Полицията казва ние ги хващаме съдиите ги пускат. И като гледам какви фалшиви медецински минават в съда и то сякаш по установена система, съм склонен да вярвам на полицаите.

92

Съучастник

преди 10 месеца

Искам да попитам този "близък до георги" - значи той твърди, че георги не е извършителят на този опит за обийство? Че Дебора едва ли не си е измислила сама всичко, че сама се е нарязала с макетно ножче? Няма такова морално и всякакво падение от страна на този "близък"! Още повече, че самият георги пред съда каза, че искал да го пуснат защото трябвало да се грижи за жена си и детето си. Значи той по никакъв начин не оспорва факта, че е извършител на деянието! Според мен някой адвокат ги е подучил

91

Анонимен

преди 10 месеца

Той направил 3 пъти пресръпления, тя имала 3-*** любовници. Търкулнало се гърнето па си намерило похлупака.

90

Викат си

преди 10 месеца

Ми ся да извикам полиция, то ще трябва да свидетелствам, занимавки, и накрая сигурно нищо няма да стане. Дори съседите може мене да съдят накрая за клевета или те да ми пускат жалби. Само където съседите ще се озлобят към мене, пък после аз трябва да живея с тях и ония лудия дето малтретира жената / оная лудата дето си бие с пръчка децата (защото го има и този случай) ? и какво.. То не е моя работа. Сега да пусна гошо да ги разтървава - ми те може него да набият. Я по добре да си мълча и нищо.

89

Всички са чули

преди 10 месеца

Но никой не е извикал полиция нито е позвънил на вратата на съседите. Масово явление в панелните входове. Мисля соц възпитанието на покорни овчици, които гледат настрани. Всяка малка душичка гледа на страни и си вика добре, че това не е при мен и не съм аз.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде моля ви се, все пак живеем в България. В тая държава само ансамбълът по художествена гимнастика си върши работата!!!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Българите са мишки и се крият да мишкуват. Ако викате помощ никой няма да ви помогне, викайте затова пожар, ако имате нужда от помощ

86

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата до взема под внимание незабавно коментарите на подобни близки в кръга на изверга. Щото случаят изглежда е мутренско дело на склоняващи към проституция организирани престъпници. Около тоя случай ще бъдем радостни да излязат наяве още криминални деяния, извършвани от хора, близки на въпросния Георги. Притеснителни са подобни опити на мислещи се за истински мъже да го защитават и да нападат Дебора. Нещо е дълбоко сбъркано в част от българското население по особено злокобен начин.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде знае всички тези подробности?

84

Анонимен

преди 10 месеца

Няма го и инструмента с който уж е извършено престъплението ще му плащат тези които реваха като Mагарета пред каруцата

83

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, какъв интелект има този "близък до Георги"! Как ще се чуват шевовете, бе? Шил я е докторът в спешното, а не оня в апартамента. Нищо, приказвайте приятелчета! Колкото повече говорите толкова повече уличавате и него, и себе си. Определено е в помощ на следователите.