142

В.

преди 10 месеца

Денков, ваш министър потроши Чаира! Милиард! Платете щетите!

141

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 136 "които,са в пъти по-евтини" Хихихихи. В Москва ли тва? :)

140

до размисли

преди 10 месеца

Тази статистика от посолствоно ли ти я нодхвълпиха да я праснеш набързо тук? Тази статистика, която цитираш ситурно е от преди 2000 година, а ти си в ЕС и се развиваш на куково лято. В Русия и 5 банички не можеш да си купиш с твоята европейска заплата.

139

ААлооо

преди 10 месеца

Минимална работна заплата Германия 1 584,00 EUR на месец! Минимална работна заплата Франция - 1 539 EUR на месец! Минимална работна заплата Русия 158,53 Евро ! Като Европейците ли исщате да живеете или като Руснаците??? Така че неадекватните фанатизирани последователи на партия Възраждане да си преразгледат преоритетие и да не дърпат България назад в миналото!

138

Анонимен

преди 10 месеца

И накрая , ВИНАГИ опираме до : Квото кажИ посолството , колкониите нямат думата , налЕ г-н академико !?

137

Анонимен

преди 10 месеца

До Реалист, Герберите откакто са на власт, хвърлят вината на всички свои конкуренти от други партии, на умрелите комунисти, на извънземните, на каквото се сетите, нищо че ограбиха държавата и даваха само за кръга около предателя Бойко, а хората в страната бяха зле и бягаха извън България и умираха много хора през управлението им.

136

Анонимен

преди 10 месеца

Да ви ТАКОВАМ на бюджета ,... пари за българина пак няма . Мотото на всички до сега ''демократични'' правителства е : Другите държави да са добре , за да ни потупват по рамото !

135

4040

преди 10 месеца

Всички гасите и всички палите, кой какво може да открадне , а ние хорицата се чудим кой път да хванем. Нищо не става и от вас

134

Анонимен 11

преди 10 месеца

117 реалисге,защо не написа,колко струва газта,бензина,нафтата,парното,месото,крв.масло,сиренето,и още много хранителни продукти,които,са в пъти по-евтини,отколкото,при нашата минимална заплата ,от 780лв.бруто

133

Размисли

преди 10 месеца

Минималната заплата в Русия - 16 242 рубли = 176$ = 313 лева. Минималната заплата в България благодарение на това, че сме в ЕС и се развиваме, е 780 лв. и скоро ще се увеличи, ако редовтото правителство на Дянков се задържи и ако НЕ дойде пак некомпетентното Радево правителство!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Започнеш ли да се оправдаващ с предишните , ЯСНО Е И ТИ КОЛКО РАБОТА ЩЕ СВЪРШИШ , г-н примитивний временен Премиер , академикчо !

131

Анонимен

преди 10 месеца

Литва има по-голям БВП от България

130

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен -Аз пък искам като японците, къде се подават молбите?

129

Анонимен

преди 10 месеца

И в турция 1 лира е 8 сТинки , но цената на хляба е пак същата ...

128

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя, какво, прави се на герой. Това вече сме го виждали. Всички некадърници се оправдават с предходните.Оправданията са второ нахалство. Или се оправяте и ядете кашата дето надробихте - или марш!Какво се пънахте за властта. Ето ви я. Работете, а не се оправдавайте и оплаквайте некадърни врътльовци!

127

Анонимен

преди 10 месеца

Не само този хомосексуал но *** и кокорчо бяха негови служебни то бива , бивансхалдтво ама чак пък толкова ,

126

Анонимен

преди 10 месеца

Президента и служебното правителство би трябвало да се премахнат от конституцията. Начело на държавата ще са първия министър и председателя на НС. При оставка на правителството, то ще изпълнява задълженията си докато не се избере ново. Хубаво е, когато видим че дадени членов в конституцията не решават проблеми, а ги създават да търсим начин да ги премахнем или да ги заменим с нещо което е проверено в други държави. Някой чудил ли се е колко държави в Европа имат служебни правителства?

125

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен, Най-бедната страна в Европа е Литва, ако не са наблизо Белорусия, литовците да си пазарят евтино от там, ще умират от глад, населението им бяга масово извън Литва.

124

Анонимен

преди 10 месеца

До Г557дт - Искаме като корейците!

123

Анонимен

преди 10 месеца

Предложиха Бюджет на държавата навреме.