193

Анонимен

преди 10 месеца

Не му разбирам бръщщолевенията на този. Зa какво всъщност говори? За какъв садизъм? За 10 пъти по-ниските ни заплати ли? За цирка в Парламента ли? За интимните връзки помежду им в НБДСППГЕРБ ли?

192

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин издънки. Да събира кримита за преврат срещу държавността, а те да почнат с лични вендети. Мнооо лош матрял, избрал от наш лошия. Вагнер ще ми имитира Костята!

191

Анонимен

преди 10 месеца

Този садизъм е благодарение на новите наркотици, които безнаказано се разпространяват. съсипахте младежта, а интересно кой ли е виновен?

190

буци

преди 10 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички демократи /от ПП и ДБ/ на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300. После обрато образно казано!

189

Анонимен

преди 10 месеца

Като арестуват всички насилници, няма да има нужда да се закрива "Възраждане" - партията ще остане без членове.

188

Анонимен

преди 10 месеца

ПОЗОР, ОСТАВКА НА МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ а не да ми ръси глупости и да използва мъката на момичето да си прави ПР.

187

БОЙКО БОРИСОВ

преди 10 месеца

Искам да благодаря на всички избиратели на ПП и ДБ, които ме подкрепиха, изпраха ме, преоблякоха ме, дадоха ми бял кон и сега отново пак ще крада, ще ги е.ем с 300 и кирчовците, и кокорчовците с колегата Пеефски докато мърдат! Благодаря ви, избиратели на ПП и ДБ, благодаря ви!

186

един

преди 10 месеца

То народа е още повече гневен и на това бездарно и безпринципно правителство . . .

185

Хората са ПРОСТИ

преди 10 месеца

Единствено сексуално битови проблеми и инциденти се вълнуват от нищо друго.

184

иванка лгбт

преди 10 месеца

Дай едни 200 000 евра и не разсъждавай, че фондацията ми закъса, а с министерска заплата не стаа

183

Анонимен

преди 10 месеца

Този садизъм го осъжда всеки здравомислещ човек,а онзи садизъм, който прилага вашата сглобка спрямо българите- чухме го, виждаме го, усещаме го. Нещо за него гос' ин академик.

182

Анонимен

преди 10 месеца

Денков, вземи пример от Австрия... там за такова нещо министърът на мвр изхвърча. Поеми временно поста докато намериш заместник на Калин Стоянов. Да не говорим, че той искаше да отнема и колите на хората заради дребни нарушения. Човекът иска да връща комунизъм.

181

Анонимен

преди 10 месеца

Правителства,институции са скривали цялата грозна истина за потъпкването на морала и законността.Човешките пороци са нараствали добре обгрижвани от онези,които трябва да се борят с тях.Време е цялата държава да бъде обърната с хастара навън.

180

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

Алхимикът ми говори за съчувствие към жертвите на садизъм, след като той и неговите управляващи са садисти . Кой нормален ще отрече , че има хора бедни , безработни и с нулеви доходи , които са именно жертвите от последиците на глада . Това как го наричате уважаеми управляващи ? !

179

Дилърката Дебора

преди 10 месеца

Хайде пак на протест, моля ви!

178

fsada

преди 10 месеца

Страна която отглежда ММА бойци, самбисти и боксьори няма бъдеще.

177

Чекист от БКП

преди 10 месеца

Идва от *** = макетно ножче.... Така са закърмени от 1923,1944....

176

Гредоред

преди 10 месеца

Садизма не е на биячите и тормозители на жени, а на на българския съд! Това е садизмът, който трябва да се обсъжда, а не частния случай, защото частния случай при работещ правилно съд ще си остане такъв!Айде сполай!

175

Анонимен

преди 10 месеца

И последно от мен г-н Денков. Най-силно ни тласка към Русия не нещо друго, а КРИВОсъдието!!! Ако искате хората да не мислят за Русия и какво би било ако сега бяхме партньори с тях, тогава започнете от там. Има ли ПРАВОсъдие за всички, тогава всичко ще влезе в релси и хората, които са настроени анти-ЕС и анти-НАТО ще намалеят драстично. Ало, посолството, кажете на Денков и компания да се концентрират върху съдебната власт, ако искате Бг да остане в сферата на влияние на Запада. Благодаря!!!

174

Анонимен

преди 10 месеца

Факт е, че Денков е в коалиция с Бойко Борисов.Оставка!