53

До51

преди 9 месеца

Като какво ще е туй нЯщУ-фотоволтрици???

52

Анонимен

преди 9 месеца

Нали искате по 3 пъти в годината да ви увеличават пенсиите и заплатите и ще намерят хиляди начини как да си вземат парите обратно. Разбира се с увеличаване на инфлацията и на цените.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Скок на тока ще има заради фотоволтриците и членството в ЕС . Фотоволтриците могат дори да намалят сметката за ток но ЕС не може . Тоест като има слънце цената е отрицателна за да не се плаща на тия с фотоволтриците а като няма става по висока от преди . Така общата цена за клиента се увеличава . Никой не критикува членството ни в ЕС и те нямат интерес да подобрят системата а да ни източват през нея .

50

Мда

преди 9 месеца

Островите са скьпи няма как

49

Анонимен

преди 9 месеца

А така Гласувайте за Киро,Асен,ББ,Христо Иванов- снежанка сега ще плащате ток,вода ,горива всичко ще се пазарува от Америка и ще го плащате дебело и на фронта ще идете

48

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Кой не скача е червен....

47

До 42

преди 9 месеца

И как ще развиваш сериозна индустрия без сериозни източници на енергия които да доставят 24 часа в денонощието? Да разчитаме само на ВЕИ означава да обречем България на мизерията. Тук става невъзможно развитието на тежка индустрия. Вие знаете ли че вече цялата тежка индустрия е изнесена извън ЕС. Тук вече няма кой да произвежда метали. Суровините идват от Африка и Русия и отиват в Китай! Ние внасяме стомана от Китай! Знаете ли че Индия вече задмина ЕС при металите!

46

Анонимен

преди 9 месеца

АЕЦ произвежда тока, ама политиците вече имат договори за износ на тока от Козлодуй. На нас ще ни продават само скъпия ток от ТЕЦовете. Винаги е било така, народа е прецакан, а шепа мутри забогатява на гърба на бедните.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Колко жаалко е да си коозяшки ***.. дори и в подобни новини ти си длъжен да защитаваш козяшката позиция... на такива като вас пожелавам припечелените центчета за свещи да ги дадете! Долни проодажници!

44

Тонката

преди 9 месеца

Така е при демокрациата Ще вашласами От сиромашия

43

Анонимен

преди 9 месеца

Да се отървем от политиците си и да изберем такива, които не извършват геноцид.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахахаха до жалкият *** по-долу, писал, че ще купува евтин ток от аец-а.. абе льоольо, на аец-ът тече обратното отброяване! Едно на ръка, че експериментите с горивото ще довършат реакторите, второ, че скоро предстои прелицензиране, което го извършват само руснаците!

41

Статистика

преди 9 месеца

При положение че АЕЦ и то със спрените блокове произвежда почти половината от енергията в страната не знам изобщо за какви ВЕИ-та става въпрос? Ние сме ненормални! Ако си бяхме построили и втората АЕЦ автоматично ставаме най голямата енергийна сила в Източна Европа. При 2 работещи АЕЦ можем да си позволим да токът да струва 0лв. (НУЛА ЛЕВА) защото приходите от за бизнеса и съответно приходите от за бюджета многократно надхвърлят разходите по за АЕЦа. Ама кой да мисли......те не искат развитие.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Лойко падна само с 20 %. сега и пепейци и дебейци ще паднат ако се надигне народа.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 1989 година така струваше по 2 стотинки дневна тарифа и 1 стотинка нощна тарифа. Плащах 4-5 лева на месец. Сега плащам 70-90 лева. При 35% увеличение ще плащам 95-122 лева. От 4-5 лева преди, сега над 100 лева.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Как е? Чувствате ли се вече европейци?

37

Анонимен

преди 9 месеца

В България свободен пазар няма, за справка вижте както става с пазара на хранителни стоки, едни нагли млекари овчари умножават по 5 след това което плащат на производителя.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Помните ли, че след 1989 година демократите от СДС ни казваха, че цената на тока ще расте докато стигне 5 цента за киловатчас и повече няма да расте. Тези 5 цента отдавна ги минахме, а с тези 35% увеличение ще ги минем три пъти.

35

Статистика

преди 9 месеца

По последни данни това е разпределението в България за произведената енергия: От АЕЦ 46,91%, от ВЕЦ 17.38%, от ТЕЦ на Въглища 17.24%, от ТЕЦ на Газ 3.76%, от фотоволтаици 12.14% , от Вятър 1.97%, от Биомаса и др. 0.6%. Ясно се вижда че бяхме построили и втората атомна централа всичко останало извън АЕЦ става излишно и няма да има от къде да крадат.

34

до 19

преди 9 месеца

вместо вече да е по площадите:Как? вчера стотици хиляди протестираха за насилието срещу жените, ама за кражбите и скъпия ток и поно никога