17

Анонимен

преди 9 месеца

Само с това наказание ли ще се размине - да бъде освободена? Връзкарка.

16

Гай Баньо

преди 9 месеца

Не трябва да бъде освободена, а да бъде пратена в затвора!!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Комуниста путинофил Киров да не се изказва неподготвен. Прокурорът пледира лека телесна повреда. Съдията просто се съобразява с това.

14

Уин Стънчърчил

преди 9 месеца

От десетилетие си имаме наглед модерни партии, фиксирани върху съдебната реформа, атакуващи само каскетурата, понастоящем сарфаско бюро, и фаворизирайки съда, който бил с морални професионалисти...да, ама не, както казваше покойният класик Бочаров, в съда е същата сммрад, така са се самозабравили, напълно самодостатъчни, и проядени от корупция.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ааааа, не така. Не освободена, а затворена! Нали искате да борим корупция?

12

Анонимен

преди 9 месеца

Реформата на ПП-ДБ и ГЕРБ (с дейното участие на ДПС) се изчерпва със смяна на главния прокурор, орязване правата на президента и служебните правителства и разбира се най-важния проблем в обществото - да се смени националния празник. Нищо за обикновения човек, чувстващ все по-голяма несправедливост и безнаказност!!!!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Ума ми не го побира как може да пуснат някой престъпник след такова изтезание. То в месарницата убиват животните по-леко от това да се реже жив човек така.

10

Симо от Симитли

преди 9 месеца

България страда от населението си, което, метафорично казано, става само да люпи семки. Откъде това население ще излъчи политици, съдии, прокурори и всякакви, които да движат държавата напред ?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Приоритета на ПП-ДБ и ГЕРБ е съвсем друг, не да въведе чувство за справедливост в обществото. Как още не сте разбрали защо бяха инсталирани тези партии в управлението?!?!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Професоре, професоре,жив зян си професоре. И децата вече разбраха,че в основата на ефективността на съдебната система,е работата на сто хилядната банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени шуробадженакорушветчийски лапачи,с трайно изградени престъпни навици, осигуряващи ескорти, чадъри,стълби и каквото престъпно се сети човек.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ами и в нашия град по повод катастрофа, причинена от ученик, синче на местен богаташ, поне два типа служби са навредили на правдата: едните вътре в полицията - допуснато е запалване на арестуваното превозно средство и второ приемат фалшива бележка, че не бил дрогиран а бил на зъболекар. Абсолютно невинно момиче си отиде заради лигавите и самозабравили се богаташи. И съдиите са от същия док дренки. Това също не е заради Гешев.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Разберете и си действа по въпроса. я жената. Пари е взела Няма да я освободите. Пари взела, пари ще даде и ще си остане там където е.

5

една жена

преди 9 месеца

Не само да се освободи. Да се разследва за корупция. Няма какво друго да е.

4

Анонимен

преди 9 месеца

а ония двамата беззъби дядковци - те само тикат гьонова напред на "тълпата" и се снишават, ама техните два гласа са били решаващи

3

Анонимен

преди 9 месеца

Не, бе, по-важното е да променим националния си празник пред НК...или поне така мислят ПП, ДБ и ГЕРБ!

2

корупция нагла

преди 9 месеца

Магистрати, вещи лица, доктори, са корумпирани безвъзвратно!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Решението да го пуснат е взето от тричленка. И тримцата са решили единодушно.