310

Анонимен

преди 9 месеца

Очевидна е необходимостта от нов световен ред. Сегашният световен ред наложен от САЩ като победител във Втората световна война, изсмуква световните ресурси в полза на САЩ. Затова САЩ стават все по-богати, а масово държавите по света си остават бедни, например България.

309

Анонимен

преди 9 месеца

ами с тая краваршенгтонска печатница през 5 години инфлация - народа събере някой лев с труд и му ги зануляват - да бачка пак до изнемога - това е най голямата кражбе в световната история която продължава вече повече от 50 години-

308

до 320 доста неща

преди 9 месеца

каза, но нито едно не е вярно. Първо Индия, Китай и Русия търгуват помежду си много, Русия за Индия през Пакистан, с Китай имат сухопътна граница. Китай и Русия имат огромно влияние върху Африка (Китай с инфраструктурни проекти, а Русия с проекти в сферата на образованието и науката). ЮАР се явява ключов член на БРИКС. По отношение на доверието - вярват си и още как, защото на запада никой вярва вече. Индийците са кастови расисти, живееш добре ако си бял брамин. РФ стана независима от запада.

307

Да бе да

преди 9 месеца

Първо, тези страни не си търгуват заедно... второ всяка една има различни проблеми и те всъщност не си вярват много... годеж по принуда малко... трето нито една не е привлекателна за живот... няма значение какво пише трола долу. Всичките му познати заминали за Брикс - китайците са противни и много работят, в Южна Африка и Бразилия има огромна престъпност, Индия е много динамична, но трябва да си специален човек да живееш там... и да не си расист... каквито ние сме... а Русия се нацифицира...

306

Паню Баирски

преди 9 месеца

Паяци!

305

до 319-ти Проблема е

преди 9 месеца

в това, че не се знае кой къде ще се мъчи повече. Много зависи САЩ какво ще решат окончателно за Европа. Дали ще я жертват, за да си спасят икономиката и да си удължат мандата на международната сцена или - вариант 2 - зарязват Европа изцяло и се фокусират в Азия, за да противостоят на Китай. И в двата варианта, Европа е прецакана, но ползата от това, е че в Европа ще се появят истински независими политици, а в последствие и държави. Тогава може вече да се говори за истински Европейски съюз.

304

Загрижен

преди 9 месеца

До Анонимен 316"Имам познати, които заминаха да живеят за постоянно във всичките държави от БРИКС без Индия и си живеят много по-добре, отколкото в България."Сериозно ли, младеж - във всички? - знаеш ли изобщо какво е това БРИКС? общество на неразвититие държави, които копаят суровни за да преживяват - и НЕ, не живеят добре - това обединение е за да опитат да се докопат до т.нар. златен процент - ЕВРОПА и САЩ. 10% от световното население, което държи 90% от богатствата!!! А, ДА и ние сме там!

303

USA Today

преди 9 месеца

До Анонимен ... Ами тогава погледни примерът за страна с "развита демокрация" САЩ. Там имат гугъл мапс и ютуб.... Потърси инфо за улиците на Филаделфия - Кенсингтън авеню... Потърси репотражите за Lost Angeles, Погледай как живеят в "разкош" бездомниците в Лас Вегас,виж Abandoned Texas... разгледай дългия списък със градове където закона липсва и престъпноста е 400-600 процента по-висока от "стандартната" за страната.Запознай се с истинското лице на Америка и Китай ще ти се види като приказка.

302

Анонимен

преди 9 месеца

"Имам познати, които заминаха да живеят за постоянно във всичките държави от БРИКС без Индия и си живеят много по-добре, отколкото в България." -- Браво на тях! Тук идва логичният въпрос - ти кво търсиш още тука? Бегай и ти там, защото желязната завеса скоро може да падне. Ние ще останем да си се мъчим в ЕС, не се притеснявай, бягай и ти в БРИКС и гледай да си добре.

301

Анонимен

преди 9 месеца

САМО ДА ПИТАМ ЗАЩО НЯМА ГУГЪЛ МАПС В КИТАЙ, В МОНГОЛИЯ САМО ТУК ТАМЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КАК ЖИВЕЯТ КАТО В 16 ВЕК В ОНИЯ КРЪГЛИ ПАЛАТКИ ДО РАЗБИТИ ПАНЕЛКИ ИЛИ ДО НЕЛЕПИ БЛОКОВЕ НА ПО 30 ЕТАЖА- МИСЛЯТ СИ ЧЕ ТАМ КЪДЕТО Е ПОБЕДИЛ КОМУНИЗМА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ РАЗНИ СНИМАЧНИ ЕКИПИ ЛИ....

300

Анонимен

преди 9 месеца

323, златният резерв на Руската империя преди 1917 година: Царското правителство прехвърля 1/3 от резерва в банки в Лондон за доставка на модерно оръжие предвид участието на Руската империя в Първата световна война. Вместо да достави модерно оръжие, Лондон сътворява цветна февруарска революция, руският император се отказва от престола, през 1918 г кредиторът е ликвидиран и руското злато си остава в Лондон до ден-днешен. Всяко богатство на наглобританците е крадено.

299

...и това се явява

преди 9 месеца

проблем, защото?...

298

Анонимен

преди 9 месеца

На 18 юли президентът на РЮА Сирил Рамафоса публикува писмено изявление, че РЮА има очевидни проблеми с изпълнението на искането за арест и екстрадиция на Президента Путин, който бе поканен в Йоханесбург за срещата на върха на страните от БРИКС. На 19 юли в централния делови район на Йоханнесбург прогърмя мощен взрив. В резултат пострадаха най-малко 41 души. Дали има връзка между писменото изявление и последвалия взрив в Йоханесбург? Дали терористите предупредиха Путин, че му готвят атентат?

297

Анонимен

преди 9 месеца

Имам познати, които заминаха да живеят за постоянно във всичките държави от БРИКС без Индия и си живеят много по-добре, отколкото в България.

296

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ са империята на злото. Заради санкциите наложени от тях, които по принуда се поддържат и от други държави, много държави изпитаха огромни икономически трудности. Например Куба, България на два пъти - 1985-1989 и после през 1996-началото на 1997. Опитват се сега да го направят и с Русия, но там нещата са по-различни.

295

Анонимен

преди 9 месеца

Златният резерв на Русия преди и след 1917 година. Царското правителство прехвърля 1/3 от резерва в банки в Лондон за финансиране на участието на Русия в Първата световна война. По-голямата част от останалото злато в резерва е разграбено от воюващи против болшевиките.разни атамани и адмирал Колчак.

294

Путикъс

преди 9 месеца

Все повече се смалявам

293

Фен клуб на Пекин

преди 9 месеца

Рушняшкия президент е много къс затова не се вижда

292

Анонимен

преди 9 месеца

Вика ли вика, ама пипе няма. НСИ не може да отчете пътувалите за Русия, защото те пътуват първо до други държави и после до Русия.

291

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов Що, ти фен ли си на ЕС и НАТО?