329

До Зеленски

преди 10 месеца

На кой фронт ? Около Купянск ли имаш предвид. Където руските части за два дни достигнаха река Оскол. Или пък в района на Орехово където Укро Вермахта продължава да изсипва нови и нови бригади в бездната...естествено без никакъв успех. А това е далеч от първата линия на руската отбрана. Всъщност Украйна постига много добри резултати на информационния фронт в България където Бандер поклонниците вярват че нацистите са вече пред Москва !

328

Анонимен

преди 10 месеца

Много харесвам Русия заради свободата, икономическия просперитет, правата на личността и най вече правото да избираш един, а като се погледнеш в огледалото, изкривеното ти възприятие да каже че не си грозен, а огледалото е криво!А на такива да си слуга е един път!

327

Анонимен

преди 10 месеца

Чудесна новина! Продължавайте да торите украинската земя с руските прасета! Слава на героите!

326

БЕРЛИН 1944?

преди 10 месеца

Май ще стане като в Берлин през 1944 - руските танкове навлизат в покрайнините на града, а ПРОПАГАНДАТА обявява, че се там се снима филм (и това не е навлизане на руски войски в Берлин).

325

Анонимен

преди 10 месеца

До 384:Ами май политиката е друга и Русия не воюва с украинците,а икономически с тия дето я издържат.

324

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е военно с ръста на Путин! Само наемниците вършеха работа, ама и на тях вече много им дойде!

323

Лъжците как лъжат

преди 10 месеца

До Анонимен: НАТО-еничарите не могат нищо във военно отношение! Затова стрелят по жени и деца! Мерзавци са укро-фашистите! А тукашните американопапагалчета повтарят лъжи след лъжи - белким замажат истината!

322

Анонимен

преди 10 месеца

Постигнаха ДТЪЖКИ!! Защо Лъжете бре Фашисти Украински? Контраофанзивата ви Запецна пак като Запек! Крайно време е да си признаете,че Нямате шанс да победите Русия!! До сега беше Украинска психологическа тактика! Днес вече виждаме истината! Украйна Не може да победи Русия!!-:)))

321

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя пак се е нашмъркал , слава кокаина

320

Анонимен

преди 10 месеца

Четейки този форум оставам с впечатлението, че България има добро количество генерали, които да призове в случай на опасност. Проблемът е, че според много от тези генерали, Русия трябваше да прегази Украйна за не повече от 1-2 месеца.

319

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците тук мразят Путин и подкрепят Украйна. Само ги вижте голко са много, когато излизаме да подкрепяме Украйна. Пълно е с млади хора с бяло-синьо-бяло лентички. Бяха събрали пари и бяха изпратили няколко джипа за руснаците, които се бият на страната на ВСУ. Руската верига Березка пук всеки ден хранят безплатно стотици украински бежанци.

318

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски гледаше като прецицало маче след срещата си с Радев и даже не го поканиха да говори в парламента ,както обикновенно го канят ,а си би шута с прибежки и припълзявявания,а после и Бен Уолъс му го каза директно и губи това , което и Радев му каза.

317

Анонимен

преди 10 месеца

Русия не може нищо във военно отношение! Затова стреля по жени и деца! Мерзавци и руски фашисти!

316

ВЗЕЛИ ДВЕ

преди 10 месеца

ДВЕ СЕЛА ТРИ ПАЛАНКИ И НА ДЕДОУ&@Я.ТОЯ Е ГОЛЕМ МАНИПУТОР И МУШИКА. ЗАПОМНЕТЕ ЩО ПИША.

315

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски ще ви смачка всички русофили като ***. Дойде в София за няколко часа и само с 2 изречения направи на резил най-големия агент на Москва тук - зеления ни чорап.

314

Анонимен

преди 10 месеца

Так гаварит Наталья Кобилкина, господа расафили!

313

Дежурен Санитар

преди 10 месеца

Ходи леген на главата, мисли се за космонавт. Опасен, откраднал е пластмасова вилица от столовата..Обадете са до близкото лечебно заведение или рпу

312

Анонимен

преди 10 месеца

Не искам руски империалисти в България, руснаци които се държат с уважение към нас са добре дошли! Много дразнят руснаци които от 30 години живеят в България и нарочно говорят с руски акцент за подчертаят че са повече от нас! Нарочно го правят, не може да си толкова време тук и да не направиш разлика между о и а...?

311

Анонимен

преди 10 месеца

Аре Космонавта колко пъти ще повтаряш едно и също.Не разбра ли,че не вървиш.

310

Анонимен

преди 10 месеца

До 366 Май руснаците са те пратили в Космоса да забавляваш извънзенмите