225

Анонимен

преди 1 година

Заплахите идват от нато вчера ФСБ във тори кораб за зърно са открили следи от взривни вещества

224

Русия е враг

преди 1 година

И така 80-те години след 10 години спорове и дебати става ясно че ние повече с Русия не можем да работим защото те ни дърпат назад. Така се стига и до изказването на Живков през 1989г че социализъма е едно недоносче и че нас напълно ни удовлетворява това съдържание което се намира в западните фирми и корпорации. Тоест Живков признава провалът на социализма е че сътрудничеството с Русия е било грешка но сме били под натиск да работим с тях.

223

Анонимен

преди 1 година

2 пътя са възможни за НАТО и Русия. Русия връща комунизма и помага на Източма Европа с АЕЦ и петрол срещу НАТО. Нещо като СИВ, защото сега и Русия не може да продава и Източна Европа се обезлюдява.. Другия път е ядрена война и ликвидация на планетата. Няма друго решение.

222

Анонимен

преди 1 година

До НАТО, така е копейко, друго си е рушНАЦИте да ти гарантират териториялната цялост, после да ти спретнат путански партизани с танкове да ти отцепят 1/4 от територията с "честни референдуми" и няколко години по късно, путанска война - подла и необявена. Добре, че е НАТО иначе ще почакаме рашисткия агент Радев да им се скара - ама друг път.

221

Русо робите На Херца

преди 1 година

Това български патриот националист родолюбец и русофил са 2 тотално не съвместими неща.Васил Левски е мразил агресорът Русия.Заради руският *** Граф Игнатиев е бил обесен!Днес заради национални предатели русо роби Ива булевард и летище носещи името на този руски и з р у д!Да се променят веднага!!!нищо жества!!!!

220

Само да попитам

преди 1 година

от какъв зор САЩ обявяват Черно Море за своя "зона на интереси"? Че и Русия агресивна била вътре... поредната порция пошлотии!

219

Русия е враг

преди 1 година

Живков още 1975г. осъзнава че докато сме с Русия няма да стигнем до никъде. Нашите експерти правят задълбочен анализ от който става ясно че заради доминиращото сътрудничество с Русия ние сме безнадеждно изостанали от западните държави. Съответно се взема решение с което правим рязък завой на запад и 1980г вече имам редица външнотърговски дружества и търговски отношения със западните държави. Започваме да работим със западни технологии и по западен модел. Русия не харесва това!

218

НАТО

преди 1 година

тръгна като договор за взаимопомощ между Англия и Франция срещу Германия. Англетата забравиха, че испанциите ги разбиха във войната за независимост на щатите. После "приятелите" американци се трепаха един с друг. Не се спряха "съюзниците". Но пък е добре да ми ги хвалите, ще пусна сълза.

217

Анонимна

преди 1 година

В Санкт Петербург се провела среща между Дилма Русеф, която е президент на Банката на Брикс и В.Путин.

216

Анонимен

преди 1 година

Русия може ТОТАЛНО да игнорира териториалните ни води и няма да има грам разлика за нея. Стига сте нагнетявали положението...

215

ИВАН

преди 1 година

ЦАЙ САТКО, МЕН ОТ РУСИЯ НЕ МЕ Е СТРАХ! СТРАХ МЕ Е ОТ АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ, КОИТО ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ И ЗЛАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ!

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 231 Хайде посочи ми уважаеми, една ДЕЙСТВИТЕЛНО приятелска за нас страна. Която ще да е от който ще да е континент.

213

Натовски Генерал

преди 1 година

Заповядвам Веднага да се разположат обстановки Пейтриът по мутроморието!И да почне строеж на Бункери и окопи срущу рушистки десант!

212

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е била вражеска страна за нас но понякога се преструват че са ни приятели. Те винаги са се опитвали да ни пречат да се развиваме и винаги са ни завиждали че сме по европейци от тях и че ние сме им дали писменост и култура а не обратното. Още когато идват да се бият с Турците техните хора осъзнават че обикновения българин живее много по добре от обикновения руснак дори в окупирана държава. През социализма също ги изпреварихме и първи осъзнахме провалът на тази система.

211

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Не успях да намеря на картата, от коя страна на Черно море се намира САЩ, че да имат някакъв интерес тук !

210

Анонимен

преди 1 година

Хахах, значи не засяга румънската зона, дето е на хвърлей през Дунава от хохолленд, а българската дето е на над стотина км? Няма да ви воюваме бе, разберете го с добро!

209

С

преди 1 година

цялото НАТО зад гъ...рба и пак великото контранастъпление на укрите е в киреча. Зимата беше студено. Пролетта беше кална. През лятото руснаците пък да вземат да изградят отбранителни линии и да минират (не ги е срам) а сега през есента пак щяло да има кал. Ах, недей!

208

Още НАТО и USA бази

преди 1 година

224 На кого говориш

207

Анонимен

преди 1 година

До 225 И какво като е написал тук не ти е Украйна не разбра ли.Аре марш.Бъкгария си е свободна страна ,а такива заблудени същества да си ходят в Украйната и да не ни заминат с нея.

206

Анонимен

преди 1 година

Ай честито :)