21

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 14 ....Разбере бе, хора, тия престъпници не са предвидили *** и пульо да имат собствени автомобили. Такива ще имат малко индивиди. Останалите ще могат да наемат, ако имат възможност а движението на хората ще бъде записвано и силно ограчено.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Според калкулациите на Ал Гор, койт има няколко имения по няколко декара застроена площ и пътува с частни самолети, Ню Йорк сити трябваше да е под няколко метра вода, нищо подобно.

19

anonimen

преди 9 месеца

Преди повече от 20 години в Северозападна Б-я достигна 42 - листата на царевицата изгоряха. Стопанин ми е казвал - земята е мокра, полял съм. От слънцето листата изгарят върху растението

18

Анонимен

преди 9 месеца

Това са циклични процеси, а няма статистика за температурите преди 1000 години, 100 хиляди години и преди 200 милиона години.

17

Анонимен

преди 9 месеца

До КАРЛОВО 21.30 ЧАСА За Карлово гледам днес 37 градуса - Колкото беше в София - съвсем нормална, типична, ежегодна лятна температура - да не си забравил лед за ракията или що ли

16

хи хи хи

преди 9 месеца

Същите "експерти" през 1990г: "Ако не спрем парниковите газове, полярните шапки ще изчезнат до 2010г".

15

Анонимен

преди 9 месеца

Носете намордник за да се охладите ида сте здрави.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Поне последните 20 ако не и повече години има такива жеги. Това не е нещо нова за нас.

13

Анонимен

преди 9 месеца

"Докато продължаваме да изгаряме изкопаеми горива, ще виждаме все повече и повече такива екстремни явления", а сега проумейте че за заменим автомобилите с коли нае батерии, да заменим електроцентралите с вятърни мелници и слънчеви панели, да заменим бензиностанциите със зарядни станции, да изградим енергопреносни мрежи за всичко това, ще струва в пъти повече изкопаеми горива, отколкото ако продължаваме със вече създаденото. За тгова колко "устойчиво" е - да не почваме!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Измамата за климатични проблеми, причинени от човека, няма почва по тия географски ширини, както нямаше и ковид измамата.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Това може и да минава на запад, но не и тук. Българинът може и да е беден, но все още не е загубил способността си да наблюдава, да внимава какво му се поднася и мисли със собствената си глава.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Зелената пропаганда си я сложете отзад на хладно.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Това лято в София -без климатик - веднъж не ми е ставало топло през нощта. Такова лято не помня. Да не съм се събуждал изпотен и с мокра възглавница. Под 20 градуса е нощем. За малко става топло следобед. Най-мекото и приятно лято, коеуто си спомням за моите блзо 50 години.

8

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 9 месеца

Кога да очакваме клематичнете Локдауни? Кога да очакваме "мерките" за клематичнепромени? Кога да очакваме "маските" за улавяне на СО2? Кога да очакваме опитите за пълен контрол над живота ни и съсипване на икономиките и унищожаване на малките бизнеси и средната класа? Кога да очакваме да "притежаваме нищо и да сме щастливи"? Пропагандата е на 110%, предполагам - СКОРО ЩЕ Е?

7

ало днеса

преди 9 месеца

сменете тая снимка де :) в нета има много

6

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен : "Най-високи температури днес, средата на лятото, за: Лондон 20С; Париж 20С; Берлин 22С; Виена 24С; Брюксел 19С; Будапеща 26С" - Да бе - Все едно някой е отнел лятото от над Алпите е преместил всичката температура на Юг.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Най-високи температури днес, средата на лятото, за: Лондон 20С; Париж 20С; Берлин 22С; Виена 24С; Брюксел 19С; Будапеща 26С

4

Анонимен

преди 9 месеца

Санитарите от психиатрията кога ше си приберат избягалите алармисти?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Айде стига глупости. Недораслите журналисти, питайте родителите си как е било преди 2-3-40 години? Плевен не се диша лятото, зимата камъните се пукат. Пловдив като напече може да опечеш хляб навън. За Сандански да не говорим. И нямаше драма. Чоека може да допринася, но не влияе по никакъв начин на на Слънчето и процесите там. А тези "учени" да си наврат дипломите, там където Слънцето няма да ги огрее.

2

Анонимен

преди 9 месеца

"нямало", "щяло", "било", "трябвало" - к'ви са тия глаголи, мa?! Опитваш се нещо да пробутваш някаква ceлска пропаганда май?