173

Анонимен

преди 10 месеца

Мистериозният мароканец с който е забелязана Олена бил дюнерджия в Париж.Докато мъжа и се чуди какви глупости да сътвори от Киев жена му не си ги губи времето.Явно и на нея и е писнало от Зеленото джудже.

172

Joker

преди 10 месеца

Някой чувал ли е за американец да мие чинии в Русия? Защото аз съм чувал, за много руснаци, които мият чинии в САЩ!

171

Хайде пак... :)

преди 10 месеца

По 2,3 кв.км. на ден (16/7= 2,29) си е бая напредък. За 10 000 кв.км. ще им трябват трябват 4348 дни или 11,9 години, за 20 000 кв.км. ще са нужни 23,8 години, а за 30 000 някъде около 35,7 години. Явно тази война ще свърши някъде към края на 21-и или началото на 22-и век.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Абе правили сме и чехи и поляци сега и украинци ще направим .Това си го можем.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Колко укри стават на кайма всеки ден?

168

Анонимен

преди 10 месеца

До цитиращия Ботев, Захари Стоянов и др. - Това, че не харесвам американската външна политика не означава, че съм фен на Русия или руската външна политика. Естествено ти няма как да го разбереш това, защото според теб си пишем за Левски и ЦСКА т.е. или си от едните или от другите... :) ... Доста елементарно мислене. Аз съм българин т.е. нито съм американец, нито руснак. Американци и руснаци да си ги мерят в Аляска примерно. Нас да не ни занимават. А Ботев и Стоянов са живели в други времена!

167

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм българин от Македония, дядо ми е от Дойран баба е от Кресна.

166

Анонимен

преди 10 месеца

..и загубихме 25 за ден ...

165

Анонимен

преди 10 месеца

Е единствено по което може да прилича Украйната на запада е,че е като смачкан Форд.

164

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова българки мъже са правили деца в Русия, че съм спокоен за България.

163

Анонимен

преди 10 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

162

Анонимен

преди 10 месеца

..) Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество." (Стефан Стамболов, в. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.)

161

Анонимен

преди 10 месеца

До 159 Като студеедно лято бяхме обслужващ персонал яхме българи, укри, руснаци и белоруси западнк беше шефа, поне мен ме харесваше.

160

Анонимен

преди 10 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

159

Анонимен

преди 10 месеца

Давайте, укри! Атаковайте и печелете за нас. Тази война не трябва никога да свършва. Тя ще ни направи богати с американски пари. Поддържам и двете страни да побеждават.

158

Анонимен

преди 10 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

157

Анонимен

преди 10 месеца

До 153 Абе тоя небе българин бе.То всички се изкараха българи щото си мислят,че като пишат на български и вече са българи.

156

Анонимен

преди 10 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

155

Анонимен

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

154

До 153

преди 10 месеца

Кво правиш в САЩ бе? Че и руснаци имало? Как така?