126

Шефрет

преди 10 месеца

Брейй, лъжи били) До сега има стотици примери на укро лъжливата пропаганда ,но тука евроджендърляците със ограничен ,или без никакъв умствен багаж видяха лъжи. Просто са свикнали винаги да бъдат лъгани и подритвани.

125

Путин

преди 10 месеца

Аз не го вярвам това нещо, лъжа ви, но вие ми вярвайте.

124

?!?

преди 10 месеца

Защо винаги го правят руснаците? Преди да се продънят като корита се правят на много силни.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Джуджето повтаря едно и също папагалската. Вярва ли си самия той дори?!

122

XИЧО

преди 10 месеца

Трябва да повярваме на недораслото диктаторче за това твърдение....Все пак джуджето е експерт с голям опит по темата за провалите....Неговите собствени провали следват един след друг,откакто започна тази безмислена война,това престъпление срещу човечеството....

121

Анонимен

преди 10 месеца

Кефи ме, как украинците няма да постигнат нищо на фронта, че Източна Украйна и Крим ще останат завинаги една военна зона, каквато беше Донецк и Луганск. Ще похарчат парите и оръжието и ще спрат контраатаките. Ще има само артилерийска стрелба между двете страни. Конфликтът ще бъде полузамразен и постоянен, без мирен гоговор. Украинците ще разберат, че е безсмислено да воюват и Натото няма да ги освободи.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Тагаренко д а ходи в Украйна да ги яха тия БТР - даже да си взима и бежанците,както му предложиха.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Да 119 Само дето още не са го почнали и няма изобщо да има такъв,а ти даже го завърши.Уркопска му работа.

118

Шефрет

преди 10 месеца

Г-н Тагаренко скоро ще гледа в тая статистика и 100те БТР ,къде хариза на укроидите))) 100 гроба на колела им прати да им не загниват после кокалите))

117

Анонимен

преди 10 месеца

До 119 И с какво ще го правят ще ги сглобяват от дървен материал с пирони ли.

116

До 119

преди 10 месеца

И като го завършат и руснаците ще го довършат. После най много да стане като Кремиковци да претопяват Брадлита и Леопарди

115

Анонимен

преди 10 месеца

Рейнметъл завършва завод в Украйна! Между другото, ще правят по 400 танка годишно!

114

Teo

преди 10 месеца

Путин: Настъплението се провали.Зеленски: Ама чакай, ние не сме почнали.Байдън: Оп ... нямаме вече муниции за вас, за това ще ви дадем касетъчни такива, дето искахме да ги утилизираме, ама щом сте толкова умни да замърсявате земя, дето после искате да освобождавате - ето ви! Що да не ги продадем на печалба, вместо да даваме пари за унищожението им? А, и зеля, само да ти кажа - Русия имат х4 нашия арсенал от тия гаодсти!

113

Анонимен

преди 10 месеца

Да Паню Будалииски само,че няма будали да им дадат още немски танкове.Мача свършва,кой играл играл.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Абе не знам ама, аз ако имах парите и влиянието на Путин, еле пък на тия години, щях да си направя по една дача на езерото Байкал, на река Амур и на други подобни места, и щях по цял ден да гледам уникална природа, и да ловя риба, много от която я няма никъде по света! Да го питаш за какво му трябва да се занимава с войни, с щуротии, да избива хиляди хора и пр.???

111

Анонимен

преди 10 месеца

До 108 Така ли бе ,ами ти не си всеки щото аз всичките съм ги виждал и българските са най -хубавите.

110

до 112 Рендето

преди 10 месеца

Естествено, че това е част от плана на СВО - рашистите да звземат 100км от границата и да минират с невероятно количество мини. А също и взривяването на корченския мост, избиването на цивилини и събарянетто на градове. Сам бункерното джудже го каза. Планът! е такъв.

109

Паню Баирски

преди 10 месеца

Контранастъплението не се е провалило и руските въшкарници ще бъдат смазани!

108

Анонимен

преди 10 месеца

Да Рандеву и тая година и половина струваше на американци и британци,а и н Европа 200 милиарда,ами те могат и още толкова да изкарат,а дали има оръжия за Украйна,дали има пари да я издържат не се знае.

107

Рендету

преди 10 месеца

"""Путин: Контранастъплението на Украйна се провали"""" ----- Както и "настъплението" на Путин! Хайде, да не се самозалъгвме, нъл, тъй! Щото година и половина не може да изтласка укропите почти от предградието на Донецк .